Nemrég egy internetes televízió talkshow-jának műsorvezetője, Norma Ruiz nem megszokott módon áradozott a Mujer Hoy számára interjúalanyáról, Chenoáról, aki műsorának vendége volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chenoa mindenkit levesz a lábáról
2014. április 24. 15:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2014. április 24. 16:26
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Épp tegnap emlegettem Chenoát, hogy rég olvastam róla cikket errefelé, seyy!
Egyébként valóban nagyon kis aranyos lánynak tűnik, akivel szerintem lazán el tudsz beszélgetni bármiről. Nekem már a kezdetben is (amikor megismertem) nagyon kis közvetlennek tűnt, aki nem feszeng és nem játssza meg magát. Egyszerűen csak önmagát adja. És ez nagyon jó, ugyanis manapság igen kevés az olyan előadóművész, aki ne játszana rá a dolgokra és ne hordana valamiféle maszkot a valódi arcra előtt. Úgy tűnik, Chenoa nagyon is két lábon áll a földön, emellett rendkívül alázatos és emberi.
Ja, és nem lehet elégszer elmondani, hogy milyen kis aranyos a mosolya.
2014. április 24. 17:08
Én is nagyon kedvelem, igazán aranyos nőnek tűnik. Nemcsak tehetséges énekesnő, de egy igazán bájos nő is. Nem csodálom, hogy ilyen sokan kedvelik.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. április 24. 17:19
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Valahogy meg tudom érteni, miért bűvölte el Normát Chenoa.
Amikor még nem ismertem a munkásságát, csak képeket láttam róla, én is megállapítottam, hogy rendkívül bűbájos személyiség (ez valahogy átüt a képeken), de ugyanakkor megmaradt annak, aki a karrierje kezdetén volt.
Kíváncsi lennék erre az interjúra, csak kár, hogy nem értenék belőle semmit.
2014. április 24. 18:51
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Most mondjam azt, hogy cseppet sem lepett meg a hír?
Chenoa egy földre szállt angyal, egy igazi tündér, egy bűbájos teremtés, akit "nem lehet nem szeretni".
Laura sok mindenen keresztül ment már, kemény dolgokon, mégis talpra állt és rettenthetetlenül próbál optimista és erős maradni, persze a maga emberi esendőségével együtt, amit sosem titkolt. Őt a megnyilvánulásai és interjúi kapcsán egy őszinte embernek gondolom, egy őszinte művésznek, akinek tényleg az a fontos, amit csinál, és nem a hírnév vagy a pénz... Neki a munkája ad erőt és energiát, a rajongói szeretete pedig hatalmas adrenalin neki. Sajnos a magánéletének egy bizonyos szelete nem az igazi, amit egyszerűen nem tudok megérteni, vagyis sejtésem van, de azt sem tudom elképzelni, hogy nincs egy olyan férfi, aki ezen túl tudna lépni... Talán Laura is rosszul választ, de hát ehhez se tudásunk, se közünk, az ő élete. Én mindenesetre nagyon szorítok neki, hogy sínre kerüljön a karrierje mellett a magánélete is. Megérdemelné. Ha valaki, akkor ő nagyon.
Ami az interjút illeti, ha készül belőle írott verzió, szívesen megírom, mert engem is érdekel.
De egyelőre sem írott verziót, sem pedig videót nem találtam.
Majd résen leszek.
Laura sok mindenen keresztül ment már, kemény dolgokon, mégis talpra állt és rettenthetetlenül próbál optimista és erős maradni, persze a maga emberi esendőségével együtt, amit sosem titkolt. Őt a megnyilvánulásai és interjúi kapcsán egy őszinte embernek gondolom, egy őszinte művésznek, akinek tényleg az a fontos, amit csinál, és nem a hírnév vagy a pénz... Neki a munkája ad erőt és energiát, a rajongói szeretete pedig hatalmas adrenalin neki. Sajnos a magánéletének egy bizonyos szelete nem az igazi, amit egyszerűen nem tudok megérteni, vagyis sejtésem van, de azt sem tudom elképzelni, hogy nincs egy olyan férfi, aki ezen túl tudna lépni... Talán Laura is rosszul választ, de hát ehhez se tudásunk, se közünk, az ő élete. Én mindenesetre nagyon szorítok neki, hogy sínre kerüljön a karrierje mellett a magánélete is. Megérdemelné. Ha valaki, akkor ő nagyon.
Ami az interjút illeti, ha készül belőle írott verzió, szívesen megírom, mert engem is érdekel.
2014. április 24. 19:54
|
|
|
2014. április 24. 21:54
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.04.24. 18:51)
Most mondjam azt, hogy cseppet sem lepett meg a hír?
Chenoa egy földre szállt angyal, egy igazi tündér, egy bűbájos teremtés, akit "nem lehet nem szeretni".
Majd résen leszek. 
Szuper lenne, ha azt is megírnád nekünk! Én nagyon-nagyon örülnék neki! Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy tanulom a spanyolt, és épp a hallás utáni szövegértéssel vannak hol kisebb, hol nagyobb problémáim, szóval nem tudom, mennyit értenék belőle...
Sally Sparrow
2014. április 25. 07:18
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.04.24. 18:51)
Majd résen leszek. 
Köszönjük szépen, előre is.
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.