Starity

Chenoa mindenkit levesz a lábáról

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 24. 15:56 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nemrég egy internetes televízió talkshow-jának műsorvezetője, Norma Ruiz nem megszokott módon áradozott a Mujer Hoy számára interjúalanyáról, Chenoáról, aki műsorának vendége volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Szandi0820
2014. április 24. 16:26 #2
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Épp tegnap emlegettem Chenoát, hogy rég olvastam róla cikket errefelé, seyy! biggrin.gif Egyébként valóban nagyon kis aranyos lánynak tűnik, akivel szerintem lazán el tudsz beszélgetni bármiről. Nekem már a kezdetben is (amikor megismertem) nagyon kis közvetlennek tűnt, aki nem feszeng és nem játssza meg magát. Egyszerűen csak önmagát adja. És ez nagyon jó, ugyanis manapság igen kevés az olyan előadóművész, aki ne játszana rá a dolgokra és ne hordana valamiféle maszkot a valódi arcra előtt. Úgy tűnik, Chenoa nagyon is két lábon áll a földön, emellett rendkívül alázatos és emberi. smileeee.gif Ja, és nem lehet elégszer elmondani, hogy milyen kis aranyos a mosolya. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Sally Sparrow
2014. április 24. 17:08 #3
- törölt felhasználó -    
Én is nagyon kedvelem, igazán aranyos nőnek tűnik. Nemcsak tehetséges énekesnő, de egy igazán bájos nő is. Nem csodálom, hogy ilyen sokan kedvelik.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. április 24. 17:19 #4
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233911
Azonosító: 59785
Valahogy meg tudom érteni, miért bűvölte el Normát Chenoa. smileeee.gif Amikor még nem ismertem a munkásságát, csak képeket láttam róla, én is megállapítottam, hogy rendkívül bűbájos személyiség (ez valahogy átüt a képeken), de ugyanakkor megmaradt annak, aki a karrierje kezdetén volt. smileeee.gif Kíváncsi lennék erre az interjúra, csak kár, hogy nem értenék belőle semmit. sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Sally Sparrow
2014. április 24. 18:51 #5
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Most mondjam azt, hogy cseppet sem lepett meg a hír? rohog.gif Chenoa egy földre szállt angyal, egy igazi tündér, egy bűbájos teremtés, akit "nem lehet nem szeretni". smileeee.gif
Laura sok mindenen keresztül ment már, kemény dolgokon, mégis talpra állt és rettenthetetlenül próbál optimista és erős maradni, persze a maga emberi esendőségével együtt, amit sosem titkolt. Őt a megnyilvánulásai és interjúi kapcsán egy őszinte embernek gondolom, egy őszinte művésznek, akinek tényleg az a fontos, amit csinál, és nem a hírnév vagy a pénz... Neki a munkája ad erőt és energiát, a rajongói szeretete pedig hatalmas adrenalin neki. Sajnos a magánéletének egy bizonyos szelete nem az igazi, amit egyszerűen nem tudok megérteni, vagyis sejtésem van, de azt sem tudom elképzelni, hogy nincs egy olyan férfi, aki ezen túl tudna lépni... Talán Laura is rosszul választ, de hát ehhez se tudásunk, se közünk, az ő élete. Én mindenesetre nagyon szorítok neki, hogy sínre kerüljön a karrierje mellett a magánélete is. Megérdemelné. Ha valaki, akkor ő nagyon.

Ami az interjút illeti, ha készül belőle írott verzió, szívesen megírom, mert engem is érdekel. smileeee.gif De egyelőre sem írott verziót, sem pedig videót nem találtam. mellow.gif Majd résen leszek. smileeee.gif
2014. április 24. 19:54 #6
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Megvan az interjú! smileeee.gif

reklám // 1. rész // 2. rész // üdvözlet

Ez egyelőre csak szóbeli, szóval előnyben, aki ért (egy kicsit) spanyolul. Ha találok írott verziót, majd tényleg megírom. smileeee.gif
2014. április 24. 21:54 #7
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.04.24. 18:51)
Most mondjam azt, hogy cseppet sem lepett meg a hír? rohog.gif Chenoa egy földre szállt angyal, egy igazi tündér, egy bűbájos teremtés, akit "nem lehet nem szeretni". smileeee.gif
Laura sok mindenen keresztül ment már, kemény dolgokon, mégis talpra állt és rettenthetetlenül próbál optimista és erős maradni, persze a maga emberi esendőségével együtt, amit sosem titkolt. Őt a megnyilvánulásai és interjúi kapcsán egy őszinte embernek gondolom, egy őszinte művésznek, akinek tényleg az a fontos, amit csinál, és nem a hírnév vagy a pénz... Neki a munkája ad erőt és energiát, a rajongói szeretete pedig hatalmas adrenalin neki. Sajnos a magánéletének egy bizonyos szelete nem az igazi, amit egyszerűen nem tudok megérteni, vagyis sejtésem van, de azt sem tudom elképzelni, hogy nincs egy olyan férfi, aki ezen túl tudna lépni... Talán Laura is rosszul választ, de hát ehhez se tudásunk, se közünk, az ő élete. Én mindenesetre nagyon szorítok neki, hogy sínre kerüljön a karrierje mellett a magánélete is. Megérdemelné. Ha valaki, akkor ő nagyon.
Ami az interjút illeti, ha készül belőle írott verzió, szívesen megírom, mert engem is érdekel. smileeee.gif De egyelőre sem írott verziót, sem pedig videót nem találtam. mellow.gif Majd résen leszek. smileeee.gif

Szuper lenne, ha azt is megírnád nekünk! Én nagyon-nagyon örülnék neki! Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy tanulom a spanyolt, és épp a hallás utáni szövegértéssel vannak hol kisebb, hol nagyobb problémáim, szóval nem tudom, mennyit értenék belőle... unsure.gif De mindenképp meghallgatom, mert olyan jó spanyol beszédet hallani. smileeee.gif Ja és majd megmondom, mire jutottam a videókkal, amiket betettél egyel lejjebb. biggrin.gif
2014. április 25. 07:18 #8
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233911
Azonosító: 59785
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.04.24. 18:51)

Köszönjük szépen, előre is. meghajolo.gif A videókba majd beletekintek délután, hátha egy-két általam ismert szót mégis ki tudok majd hámozni belőle. smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Chenoa Chenoa 4692.