21 celeb, aki a jógára esküszik
2014. április 29. 17:40
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Az jó, ha a jóga egyre népszerűbb. Nekem van aki a családban jógázik, és tanultam már Tőlük egy csomó mindent. Szuper dolog!
2014. április 29. 17:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A jógát nem tartom hülyeségnek. Nekem is számtalan ismerősöm mondta, hogy próbáljam ki, hiszen egész életemben gyenge immunrendszerrel voltam megáldva, emiatt sokat betegeskedtem és betegeskedek még a mai napig is, valamint volt egy olyan időszakom tinédzser koromban amit elég nehezen tudtam megemészteni, feldolgozni. Most, hogy Crohnos vagyok, egyik ismerősöm ajánlotta a jógát, hogy iszonyatosan jótékony hatása van. Állítólag egyensúlyba hozza a testet és a lelket. Ilyenre jelenleg a gyakorlat, iskola, párom és a tanulás mellett nem sok időm van, úgyhogy egyelőre az autogén tréninget szeretném megtanulni. Habár még erről is csak egyszer-kétszer olvastam, de, ha megfelelően végzed, akkor sokkal kiegyensúlyozottabb leszel.
2014. május 09. 19:37
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
hát igy a képekből nekem is kéne jógáznii jo kis kikapcsolodas..
2014. augusztus 07. 15:06
|
|
Dorina tigris imádóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 230776 offline
|
Jo lett
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: