Martin Garrix slágergyanús számmal jelentkezett
2014. április 24. 14:24
|
|
Aneliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 3 Azonosító: 223845 offline
|
Durva milyen zenét képesek hallgatni most már a velem egykorúak. Hogy lehet ezt zenének nevezni? Ha összetörök hat tányért két poharat, egy bögrét, tádáám itt van az év slágere. Nem szeretném szidni ezeket az új slágereket de őszintén szólva szörnyűek. o.o Na jó inkább mentem Nirvanát hallgatni, mert hogyha tovább folytatnám bedühödnék.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. április 24. 15:29
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Nekem is tényleg elegem van az ilyen féle 'zenékből', amit ezek a mai dj.-k csinálnak. Szeretem a diszkós, bulizós zenéket, de nem ezeket a brutális, dübörgős sz*rokat, amiben még ének sincs.
2014. április 24. 17:57
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
ez zene?? aha jó. annyira gáz hogy a mai világ ilyen f.s sz.r h.gy zenéket hallgat..sláger. remélem jókat fognak bulizni a p.csák és a pávák, erre a ''zenére'' a különféle szórakozó helyeken hogy leizzadva egymáshoz tapadjanak.szinte mindennap felteszem magamnak a kérdést. MIÉRT EBBEN A VILÁGBAN ÉLÜNK??? szerintem a mai generáció azt se ismeri hogy mi az a gitár..akkor most visszanyomom az ACDC-t. Az legalább igazi zene..
2014. április 25. 17:24
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Volt már jobb zenéje is, de egézs jó!
2014. május 02. 10:10
|
|
barbyyyDV&LM♥VINAI♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 6158 Csatolások: 0 Azonosító: 165850 offline
|
Dimitri Vegas & Like Mike a kedvenc dj-im. Utána Martin Garrix. Ennél jobb párosítást el sem tudok képzelni. Kegyetlen jó szám, már régebb óta hallgatom és nem tudom megunni. Imádom
2014. május 02. 10:15
|
|
barbyyyDV&LM♥VINAI♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 6158 Csatolások: 0 Azonosító: 165850 offline
|
Amúgy nem értem mért kell ennyire felháborodni. Vannak akik ezt a stílust szeretik. Nem lehetünk egyformák, rossz is volna. Szóval szerintem amíg mi nem húzzuk le a ti zenei stílusotokat addig nem kéne ílyen durvákat hozzászólni.
2014. augusztus 07. 19:54
|
|
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline
|
én eleve imádom martint de ez a szám levett a lábamról, nagyívben leszarom,hogy ki mit gondol, én mindig is szoktam mondogatni,hogy mindneki tartsa meg a véleményét!
10/10! garatulálok nekik!
2014. szeptember 28. 16:55
|
|
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline
|
azt a csajt én leszúrom, és levágom a fejét, és... megtenném ha tehetném... (és én nagyon remélem,hogy nem lesz martin csaja, mert akkor hozzá vágom a lap top-ot a földhöz)
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.