Új klippel jelentkezett az énekes, azonban az új alkotásból sem maradhatott ki a védjegyévé vált hatalmas kalap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Pharrell Williams - Marilyn Monroe
2014. április 23. 18:32
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Hát, nekem ez nagyon nem jön be.
2014. április 23. 18:47
nem is tudom,kcsit erőltetett meg minden,az előzö száma jobbvolt
2014. április 23. 18:56
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
hát a Happy jobb volt dalban de videóban ez a jobb szerintem
2014. április 23. 18:58
Most is megtalálta a könyörtelen könnyedséget. Szerethető, de ez most hatástalan.
2014. április 23. 19:06
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Az egész G I R L album tökéletes, ahogyan Pharrell is istencsászár még mindig. Rohadt jó ez a dal, a klip nekem olyan semmilyen, de Pharrell stílusa mellett nem lehet elmenni. Mindig is stílusos volt amúgy, de az elmúlt időkben még jobban tetszik.
Ja és légyszi szakadjunk már le a Happy-ről, mert akármennyire meglepő, több tucat (!) zseniális dala van Pharrell-nek. A divatrajongók meg gázosak. Bocsesz.
Ja és légyszi szakadjunk már le a Happy-ről, mert akármennyire meglepő, több tucat (!) zseniális dala van Pharrell-nek. A divatrajongók meg gázosak. Bocsesz.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. április 23. 19:07
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Szerintem nem lett annyira rossz,de nekem is jobban tetszett a Happy
2014. április 23. 19:11
Az a kalap nevetséges. A szám pedig egyszerűen gyenge.
2014. április 23. 19:12
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Kevesebb lány nélkül is eltudnám képzelni a klipet
De nekem bejön a dal és az énekes hozza a szokásos jó formáját.
Bírom ezt a pasit irtó tehetséges és mindig a maximumra törekszik igazi zenész!!!
De nekem bejön a dal és az énekes hozza a szokásos jó formáját.
Bírom ezt a pasit irtó tehetséges és mindig a maximumra törekszik igazi zenész!!!
2014. április 23. 19:13
|
|
Kittistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 344 Csatolások: 1 Azonosító: 207481 offline
|
látom van itt jó és rossz kritika...hát én mindkettőt erősitem a szám nem olyan rossz de ez a klip hozzá valami förtelem hát nem lesz a kedvencem az biztos
2014. április 23. 19:25
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
a Happy sokkal jobban tetszett
2014. április 23. 19:33
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Hát az biztos,hogy a Happy-vel nagyon magasra tette a lécet,és ezt most nem sikerült megugrania sajnos... Egyébként nem olyan rossz ez a szám,ha sokszor fogom hallani (márpedig az elkövetkező időkben biztos sokszor fogom
) akkor könnyen megtetszhet...
Bár az tuti,hogy a Happy és a Get lucy klasszisokkal jobb számok!
Bár az tuti,hogy a Happy és a Get lucy klasszisokkal jobb számok!
2014. április 23. 20:48
|
|
Babsy_blondieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.16. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 224366 offline
|
azért nem olyan rossz ez a szám... nekem tetszik
de igen a Happy kicsit jobb.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.