Lupita Nyong’o 2014 legszebb nője
2014. április 24. 01:12
|
|
Akelavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 146 Csatolások: 6 Azonosító: 155994 offline
|
Nem azt írom, hogy ocsmány, de a top 50-ben nem férne be. Nem azért mert niggus, hanem mert nem szép. A fajtársai között is van szebb, mielőtt megint én lennék a rasszista. Jövőre remélem Whoopi Goldberg nyer.
2014. április 24. 07:45
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Egyetértek Akela-val. Én se látok benne semmi szépet. Ez a nő nem a top 50-be, de a top ezerbe se fér bele. Ha ő legszebb sztár, akkor milyen a legcsúnyább?
2014. április 24. 08:00
Ezt a listát mindig trendek alapján állítják össze. Lupita most sokat szerepelt a sajtóban az Oscarja okán, várható volt, hogy bekerül, sőt az sem meglepő, hogy első helyre tették.
2014. április 24. 08:27
|
|
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline
|
Ha a haja hosszú lenne, sokat dobna rajta, de így szerintem egyáltalán nem szép!!!!
2014. április 24. 08:58
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Akela @ 2014.04.24. 01:12)
Nem azt írom, hogy ocsmány, de a top 50-ben nem férne be. Nem azért mert niggus, hanem mert nem szép. A fajtársai között is van szebb, mielőtt megint én lennék a rasszista. Jövőre remélem Whoopi Goldberg nyer.
Fajtárs?? Ezt most komolyan leírtad? Emberi faj létezik, azon belül vannak rasszok. Ő történetesen az emberi fajba tartozik, tehát valóban megeshet, hogy a fajtársai között akad nála szebb is. Az emberi fajon belül, az európai osztályozás szerint négy nagyrasszt különböztetünk meg, Lupita a negrid nagyrasszba tartozik. De mivel továbbra is ember, ezért a ausztraloid, mongoloid, és europid nagyrasszba tartozó emberek is a fajtársai. Csak gondoltam szólok, mielőtt megint te lennél rasszista...
2014. április 24. 09:08
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Üdvözlöm, hogy kezdik észrevenni azokat a szép nőket is, akik nem "sablonosak". Szerintem is megérdemelte, nagyon-nagyon szép arcú lány, biztosan okos is, úgyhogy részemről gratulálok neki. A rövid hajjal pedig semmi baj nincsen. Hozzá vagyunk szokva, hogy a nők hosszú hajat hordanak, pedig miért ne viselhetnének rövidet is? Nem a haj teszi az embert, hanem az, hogy milyen értékeket hordoz magában. Ezen a hölgyön látszik, hogy értelmes, olyan pozitív kisugárzása van, hogy egyszerűen jó ránézni. Akinek meg nem jön be, az nézegesse a sok üresfejű, nagydudájú libát a Playboy hasábjain.
2014. április 24. 10:39
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Gyönyörű nő, megérdemli. Természetes szépség, csak úgy sugárzik. Nem ismerem jól, de engem hamar megfog
2014. április 24. 10:51
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Most komolyan, azért vitázni mert valakinek Julia Roberts a legszebb nő valakinek meg Mila Kunis, a maga módján minden nő szép, mindenkinek más a szép, az pedig önmagáról állít ki bizonyítványt aki csak annyit tud hozzászólni a cikkhez, hogy Lupita fekete bőrű vagy rövid a haja, könyörgöm ugyanolyan emberek vagyunk, csak más a bőrszínünk ...
A cikkhez hozzászólva pedig szerintem Lupita fényévekkel szebb mint mondjuk Jennifer Lawrence vagy Miley Cyrus, ez az én saját véleményem, nem kell megkövezni érte.
A cikkhez hozzászólva pedig szerintem Lupita fényévekkel szebb mint mondjuk Jennifer Lawrence vagy Miley Cyrus, ez az én saját véleményem, nem kell megkövezni érte.
2014. április 24. 12:01
Pár komment értelmes , a többitől kidurran az agyam . O.o
Valóban gyönyörű , még így rövid hajjal is . Páran mondták ugyan de ez nő egy természetes szépség .
Megérdemli ezt a nevezést !
Valóban gyönyörű , még így rövid hajjal is . Páran mondták ugyan de ez nő egy természetes szépség .
2014. április 24. 14:15
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Most komolyan? Azon kell vitázni, hogy szép e vagy nem? Ez olyan gyerekes. Nem mindegy, hogy hogy néz ki? A belső amúgy is fontosabb...mondjuk nem mondom, hogy a külső nem számít, de akkor is. Különben meg mindenki magából indul ki.
Aztán most meg mindenki elvárja, hogy írjam le, szerintem ő milyen. De hát könyörgöm, nem is ismerem! Találgassatok ha nincs jobb dolgotok. Ennyi az én véleményem!
Aztán most meg mindenki elvárja, hogy írjam le, szerintem ő milyen. De hát könyörgöm, nem is ismerem! Találgassatok ha nincs jobb dolgotok. Ennyi az én véleményem!
2014. április 24. 14:25
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Szerintem megérdemelte, nagyon szép arca van.
2014. április 24. 16:32
szerintem nagyon szép, és ez a képe is nagyon jó lett róla!
és a mosolya is gyönyörű!
2014. április 24. 16:57
Szerintem megérdemelte!
Egyébként meg ezek a listák mind szubjektívek.
Egyébként meg ezek a listák mind szubjektívek.
2014. április 25. 17:04
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Szerintem gyönyörű és kedves, megérdemelte
2014. május 17. 21:55
Fanci 15 annyira egyetértek.Sztem van nála ezerszer szebb nő is.Már nem azért de Emma Watson vagy Bonnie Wright ne talántál Demi Lovato?!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: