Nem jó ötlet farkast háziasítani,de ha jól fogja nevelni akkor lehet,hogy nem lesz vad és remélem az ösztöneit is kinevelik belőle (nehogy széttépjen egy állatot pl. ezt úgy értettem) és remélem nagyon jól fogják gondozni és,hogy Kristen szeretni fogja.:)) Sok sikert mindenhez.Én örülök,hogy farkast kapott,olyaan nagyoon cuki lehet.:33 Kár,hogy nincsen kép róla.://
Amúgy meg alkonyat ---> vérfarkasok,Kristen ért a farkasokhoz.:33 Már ha értitek.:DDddxdxd
Farkast kapott születésnapjára Kristen Stewart
2014. április 23. 17:45
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Nekem eszembe sem jutna,hogy valakinek egy farkaskölyköt ajándékozzak...
Nem értem,hogyan juthatott ez eszébe,szerintem simán megtette volna egy kutyakölyök is...
De az ő dolga,nekem mind1...
Mindenesetre én nem mernék együtt élni egy farkassal,mégha az kicsi is...
Mindenesetre én nem mernék együtt élni egy farkassal,mégha az kicsi is...
2014. április 23. 18:00
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Szerintem nem jó ötlet vadon élő állatokat háziasítani, csak azért, hogy dédelgessük őket. Igazad van mogyeszka, megtette volna egy kiskutya is. :/ Szerintem nem lehet teljesen kinevelni belőle az ösztöneit, szóval egy kicsit mindig "vad" marad. Remélem, ennek a történetnek nem az lesz a vége, hogy megtámadt valakit/valamit, vagy Kristen nem bírt vele, ezért elaltattatta. Bár remélem, azért ennél több esze van.
2014. április 23. 18:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sokan írtátok azt, hogy nem lesz vad, ha megfelelően nevelik. Ti ezt honnan szedtétek? Komolyan érdekelne.
A vadállatok nem véletlenül élnek a vadonban, míg a háziállatok pedig velünk. Ha te befogsz egy kölyök farkast akkor is meglesz benne a vadászat és a gyilkolás ösztöne. Nevelheted te akármilyen cukimukin, ha olyan kedve lesz, akkor lazán darabjaira tép bárkit vagy akár téged is. Pluszban egy ilyen állat tartásához nagyon komoly engedélyek kellenek, valamint biztosítanod kell a megfelelő ketrectől kezdve minden szirsz*rt. Ha mégis kiszabadul és bánt valakit, akkor nagyon meghurcolják az illetőt. Ez nem gyerekjáték. Én azért is tartom hihetetlennek ezt az egészet, mert rohadtul nem olyan, hogy elmegy a kisállat kereskedésbe oszt' vesz egy farkas kölyköt. Néha még az állatidomárok sem bírnak ezekkel az állatokkal, akkor egy nyifogó színésznőcske vajon hogyan fog, ha még halvány fingja sincs az etológiáról?
Szerintem ez valami farkasra hasonlító kutya lehet. Ja, és megint az a közeli barát nyilatkozott, ráadásul egy árva fotót sem tettek közé erről az állatról sehol sem. Tény, próbálkoznak a vadon élő állatok megszelídítésével, hiszen az USA-ban nagy divat lett a Szervál macskafajtát háziasítani. Még ehhez is brutál engedélyek kellenek, akkor mire lehet szükség egy farkasnál?
2014. április 23. 18:02
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Ahogy már előttem is írták, szerintem se jó ötlet háziasítani.
Az meg, hogy a szomszédai félnek...hát megértem. Én is rettegnék, de én már fel is jelentettem volna.
Az meg, hogy a szomszédai félnek...hát megértem. Én is rettegnék, de én már fel is jelentettem volna.
2014. április 23. 18:03
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Ha igazán szeretnék a farkasokat hagynák, hogy szabadon éljenek a természetben, mert nekik ott a helyük, oda köti őket az élet.
Megszelídíteni pedig úgysem fogja tudni. Aki nézi az Animal planeten a Végzetes találkozások c. sorozatot, abban hányszor van olyan, hogy egy tigrist kicsi korától kezdve nevelt a gazdája, mégis széttépte. Az állatból az ösztönt nem lehet kinevelni.
Már alig várom azt a cikket, hogy Kristent széttépte a saját farkasa.
Megszelídíteni pedig úgysem fogja tudni. Aki nézi az Animal planeten a Végzetes találkozások c. sorozatot, abban hányszor van olyan, hogy egy tigrist kicsi korától kezdve nevelt a gazdája, mégis széttépte. Az állatból az ösztönt nem lehet kinevelni.
2014. április 23. 18:18
Jó tudni -ha már az ajándékozók nem vették figyelembe- ,hogy a farkas az egy vadon élő állat.Szabadságra van szüksége.Annak a farkasnak is van falkája és,ha úgy vesszük elszakították a családjától.Ha már ennyire akartak neki farkast venni vagy Kristen szeretett volna inkább vegyen egy farkas kutyát az az Husky-t.
2014. április 23. 18:28
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Szerintem meg Kristen maradjon csak az ölebeknél. Velük nem tud akkora kárt tenni másokban, mint pl egy farkaskutyával vagy fajtiszta farkassal (tényleg remélem, hogy csak kamu a hír).
2014. április 23. 18:31
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
Nem jó háziasítani egyáltalán egy farkaskölyköt. Vagy ha megtartja akkor is el kéne engednie mikor már nagyobb lesz egy kicsit. Az élet rendje az, amikor egy farkas a szabadban él nem egy házban.
2014. április 23. 18:48
|
|
Claudiia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 207498 offline
|
Kitalálom, a neve biztos Jacob lett!
2014. április 23. 19:21
Kristen, ez nem az alkonyat, A-farkas-nem-háziállat! Majd megbánja ha hiányozni fog az egyik ujja.
2014. április 23. 19:35
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Beyla igazad van!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. április 23. 19:52
Érdekes "kis kedvenc". Nem tudom hogy juthatott eszükbe.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.