John és Edward Grimes, a két szöszi ír iker az Eurovíziós Dalfesztiválról, a napokban publikálták a közös Twitter-profiljukon a negyedik albumuk címét és borítóját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Idén új albummal jelentkezik a Jedward
2014. április 23. 16:50
Nagyon tetszik ez a dal, és már várom az albumukat. Ahh, annyira imádom a srácokat. Tetszik, hogy ez más, mint a eddigi számaik. Valami új van benne.
2014. április 23. 17:17
Rég nem hallottam felőlük, már biztos voltam benne, hogy szegények eltűntek a süllyesztőben. Nem hiszem, hogy hirtelen szárnyra kapna a karrierjük, pedig egy időben nagyon kedveltem őket, és drukkoltam nekik, hogy befussanak, még ha nincs is olyan jó hangjuk, de erre nem sok esélyt látok. A dal amúgy tetszik, bár tipikusan egy sablon pop szám.
2014. május 28. 10:50
Nagyon eltűntek egy kis időre
Pedig a legelején még nem szerettem őket,és egyre jobban kezdtem őket megkedvelni.A szám nem lett rossz
2021. február 26. 20:17
Szerintem nem mondható el hogy az egyik helyesebb, mert ikrek.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: