John és Edward Grimes, a két szöszi ír iker az Eurovíziós Dalfesztiválról, a napokban publikálták a közös Twitter-profiljukon a negyedik albumuk címét és borítóját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Idén új albummal jelentkezik a Jedward
2014. április 23. 16:50
Nagyon tetszik ez a dal, és már várom az albumukat. Ahh, annyira imádom a srácokat. Tetszik, hogy ez más, mint a eddigi számaik. Valami új van benne.
2014. április 23. 17:17
Rég nem hallottam felőlük, már biztos voltam benne, hogy szegények eltűntek a süllyesztőben. Nem hiszem, hogy hirtelen szárnyra kapna a karrierjük, pedig egy időben nagyon kedveltem őket, és drukkoltam nekik, hogy befussanak, még ha nincs is olyan jó hangjuk, de erre nem sok esélyt látok. A dal amúgy tetszik, bár tipikusan egy sablon pop szám.
2014. május 28. 10:50
Nagyon eltűntek egy kis időre
Pedig a legelején még nem szerettem őket,és egyre jobban kezdtem őket megkedvelni.A szám nem lett rossz
2021. február 26. 20:17
Szerintem nem mondható el hogy az egyik helyesebb, mert ikrek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: