Idézet (Beyla @ 2014.04.22. 15:32)
Néhány kommenttől a hajam égnek áll. Trampli malac, komolyan? Azért megnézném, hogy itt néhányan hogyan néznek ki. Gondolom, mindenki tökéletes külsővel született meg szép nagy mellekkel, kerek idomokkal mellette sovány testalkattal. Olyan könnyű valakinek a külsejét kritizálni az internet álarca mögött. Én speciel örülök annak, hogy Daniel is talált magának egy normális lányt, aki nem lép félre minden jöttmenttel. Meg manapság az nem is ember, akin nincsen öt kiló vakolat, normális ruhákba jár és nem úgy néz ki, mint akinek az a hobbija, hogy végig menjen rajta mindenki? Hanyatlik az emberiség. Undorító, ahogyan egyesek vélekednek, és abba még rosszabb belegondolni, hogy mindezeket kislányok írták le. Dan elmondta - le van írva a cikkben, megsúgom -, hogy az intelligens okos lányokat kedveli. Nos, a plázar*bik között hány olyat tudsz mondani aki mindezek mellett okos és tanult is? Egyet sem. Én nekem is sokkal jobban imponálnak az intelligens pasik még akkor is, ha kockák. Ha nem tudok miről beszélgetni az adott illetővel, akkor számomra halott is a dolog. Mindenesetre szerintem aranyosak együtt és szépen mutatnak egymás mellett.
Ennyi

1 felhasználónak tetszik: