Lehullt a lepel Daniel Radcliffe titokzatos barátnőjéről
2014. április 22. 14:59
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Ez a csaj nekem se tetszik,de hát ha jól érzi magát vele akkor hajrá!
2014. április 22. 15:07
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Igaz, hogy a csaj nem egy tipikus szépségkiránynő és szupermodell, de attól még lehetnek boldogok..
2014. április 22. 15:12
Miért lenne egy trampli malac a csaj??? Mert nem modellalkat és nem olyan tökéletes az arca mintha számítógéppel csinálták volna???
Szerintem aranyosak együtt, és Danielnek az számít, hogy a párja egy intelligens nő legyen, ne egy "Palvin Barbi." Félre ne értsétek, nem sértésnek szántam, csak na...
Szerintem aranyosak együtt, és Danielnek az számít, hogy a párja egy intelligens nő legyen, ne egy "Palvin Barbi." Félre ne értsétek, nem sértésnek szántam, csak na...
2014. április 22. 15:15
Hát igen, mert ugye aki nem egy húszkilós, üresfejű deszka, az már nem érdemli a szerelmet. És nem is az a lényeg, hogy Daniel szeresse, nem. Ezek mind mit számítanak?
Egyébként nagyon-nagyon édesek együtt, örülök Dannek, és én is büszke vagyok rá, hogy sikerült a Földön maradnia.
Egyébként nagyon-nagyon édesek együtt, örülök Dannek, és én is büszke vagyok rá, hogy sikerült a Földön maradnia.
2014. április 22. 15:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Néhány kommenttől a hajam égnek áll. Trampli malac, komolyan? Azért megnézném, hogy itt néhányan hogyan néznek ki. Gondolom, mindenki tökéletes külsővel született meg szép nagy mellekkel, kerek idomokkal mellette sovány testalkattal. Olyan könnyű valakinek a külsejét kritizálni az internet álarca mögött. Én speciel örülök annak, hogy Daniel is talált magának egy normális lányt, aki nem lép félre minden jöttmenttel. Meg manapság az nem is ember, akin nincsen öt kiló vakolat, normális ruhákba jár és nem úgy néz ki, mint akinek az a hobbija, hogy végig menjen rajta mindenki? Hanyatlik az emberiség. Undorító, ahogyan egyesek vélekednek, és abba még rosszabb belegondolni, hogy mindezeket kislányok írták le. Dan elmondta - le van írva a cikkben, megsúgom -, hogy az intelligens okos lányokat kedveli. Nos, a plázar*bik között hány olyat tudsz mondani aki mindezek mellett okos és tanult is? Egyet sem. Én nekem is sokkal jobban imponálnak az intelligens pasik még akkor is, ha kockák. Ha nem tudok miről beszélgetni az adott illetővel, akkor számomra halott is a dolog. Mindenesetre szerintem aranyosak együtt és szépen mutatnak egymás mellett.
2014. április 22. 16:08
Szerintem aranyosak együtt és remélem sokáig lesznek együtt!
2014. április 22. 16:19
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Meglepődtem mert nem is tudtam, hogy van valakije. Mind1, legyenek boldogok
2014. április 22. 16:32
Azt sem tudtam hogy van valakije..de sok bolondságot!
2014. április 22. 16:43
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
Áh, ez kapcsolat csak barátság..
Nyílt titok, hogy Dan ENGEM szeret, és nem Erin-t. Hiszen már házasok vagyunk! Ez mindenkinek elkerüli a figyelmét?!
De nyugi...nem fogok kiborulni. Bízom Dan-ben, és tudom, hogy ez csak pletyka!
Nyílt titok, hogy Dan ENGEM szeret, és nem Erin-t. Hiszen már házasok vagyunk! Ez mindenkinek elkerüli a figyelmét?!
2014. április 22. 18:06
Luna0026
Jól van, okos vagy!
Jól van, okos vagy!
2014. április 22. 18:17
|
|
Sajt200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 626 Csatolások: 0 Azonosító: 196987 offline
|
Beyla konkrétan a számból vetted ki a szót
Mondjuk kicsit furák együtt, de a szerelem mint sokszor mondták vak, meg amúgy sem a kinézet a lényeg hanem hogy jól érezzék magukat egymás társaságában
2014. április 22. 18:32
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Végre, hogy nem valami csontsovány Victoria Secret modell kerül egy színész mellé! Sok boldogságot!
Bizonyára mindegyikőtök, aki bántja a lányt, perfekt külsővel, és tökéletes viselkedéssel rendelkezik, nanáhogy.
Istenem, ennyi idiótát...
Bizonyára mindegyikőtök, aki bántja a lányt, perfekt külsővel, és tökéletes viselkedéssel rendelkezik, nanáhogy.
Istenem, ennyi idiótát...
2014. április 22. 18:39
Én biztos nem járnék vele,színésznek jó meg kedvelem is,de a barátnője nem lennék az is biztos.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: