A Jégvarázs minden idők hatodik legsikeresebb filmje
2014. április 22. 16:19
Szerintem akkor is a legjobb film A Jó, a Rossz és a Csúf és pont.
2014. április 22. 16:23
Nem hinném, hogy ezeket a filmeket meg tudná előzni.
2014. április 22. 16:30
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Az azért már túlzás, hogy olyan kultuszfilmet előzött le mint a Gyűrűk Ura. Megértem a nagy bevételt hozott, és nézettséget vonzott de szerintem a Jégvarázs közel sincs akkora alkotás mint a LOTR.
Mindenesetre Congratulations!
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2014. április 22. 17:15
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Láttam a mesét és tetszett nagyon, de szerintem már kezdik túlságosan is felkapni...
Jó, de szerintem azért ennyire nem nagy durranás
2014. április 22. 17:18
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.04.22. 16:30)
Az azért már túlzás, hogy olyan kultuszfilmet előzött le mint a Gyűrűk Ura. Megértem a nagy bevételt hozott, és nézettséget vonzott de szerintem a Jégvarázs közel sincs akkora alkotás mint a LOTR.
Ezzel én is teljesen egyetértek, bennem is vmi hasonló fogalmazódott meg, amikor elolvastam a cikket.
2014. április 22. 18:11
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Aranyos kis film,de nem értem én se ezt a nagy felhajtást körülötte,szerintem az Aranyhaj mind sztoriban,mind a szereplőkben sokkal jobb a Jégvarázsnál.Azért örülök mondjuk,hogy a listába bekerült a HP is
2014. április 22. 18:28
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Bosszúállok&Vasember <3
2014. április 22. 18:58
Nekem ez a film az "egyszernézős, elszenvedős" kategóriába tartozik, mindössze a kis hóember, Olaf miatt néztem meg, aki bármikor felbukkant, reményt adott, hogy túlélem azt a másfél órát, ameddig a film tart. Természetesen nagyon szép az animáció, de egy kiszámítható történetről beszélünk, ami csak a célközönségnek felelhet meg tökéletesen. A célközönség pedig nem elég idős még ahhoz, hogy egyedül elvonuljon a moziba, tehát rögtön hozzácsapódik a család többi tagja is, így máris nagyobb lesz a bevétel. A minősége alapján pedig valóban ez lehet az oka annak, hogy ilyen meg olyan "sikerfilmnek" kiáltják ki, miközben megelőzte a Gyűrűk Urát. Ez azért minőségben, látványban szinte lehetetlenség. Szóval mindössze bevételekről van szó, de ez a színvonalon nem dob feljebb semmit.
2014. április 22. 19:14
avatar?? mármint oksa, én a Titanic simán megértem , MARVEL az mindig jó, és HP is, na a jégvarázsnak meg gratulálok
2014. április 22. 19:33
Ha ezelőtt 10 éve jön ki nem lenne ekkora hátszele ! Mindenhol csak ennek a sikerét olvasom, én meg vágom a fejeket, hogy mitől olyan nagy szám, és nem tudok rájönni. A voksomat a régi rajzfilmekre teszem. Azok értek is sok mindent.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.