a dal maga szerintem nevetséges, kicsit ironikus, hogy Avril mélyebb (és értelmesebb) dalokat tudott írni tizenhét évesen, mint harminchoz közel sikerül neki. nem értem a klipet, valamiért most mindenkin kitört ez a Japán-mánia, amit nem értek, és hogy őszinte legyek, nekem nem is tetszik. azt meg pláne nem vágom, hogy miért nem a Give You What You Like-hoz készült, egy ideje keringtek olyan hírek, hogy az lesz az új kislemez. szerintem sokkal sikeresebb lett volna, de hát egyéni vélemény.
Klippremier: Avril Lavigne - Hello Kitty
2014. április 22. 11:57
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
az egyetlen dal az albumon, amitől rosszul vagyok, és mihez készül klip? naná.
a dal maga szerintem nevetséges, kicsit ironikus, hogy Avril mélyebb (és értelmesebb) dalokat tudott írni tizenhét évesen, mint harminchoz közel sikerül neki. nem értem a klipet, valamiért most mindenkin kitört ez a Japán-mánia, amit nem értek, és hogy őszinte legyek, nekem nem is tetszik. azt meg pláne nem vágom, hogy miért nem a Give You What You Like-hoz készült, egy ideje keringtek olyan hírek, hogy az lesz az új kislemez. szerintem sokkal sikeresebb lett volna, de hát egyéni vélemény.
2014. április 22. 12:03
Még annyit hozzátennék az előző kommentemhez hogy mint mondtam ez a dal igenis Avril. Ugyanaz benne van mint az előző dalaiban csak talán ez rózsaszínesebb "csajosabb" mint az előző, de ebben éppen ez a lényeg. Hogy kiparodizálja a Hello-Kitty szerű, "butus" (ahogy a dalban is szól") plázacicákat és szerintem elég jól is csinálta. Nem mondom hogy ez a legjobb dala, de szerintem senki sem maradhat állandóan ugyanolyan, végülis Avril már a húszas éveiben van. Szerintem elég unalmas és nevetséges lenne ha még mindig a gördeszkáján énekelné ugyanazokat a stílusú dalokat. A dal meg valószínűleg azért japán mert a Hello Kitty is japánból származik.
2014. április 22. 12:08
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
smile3 egyetértek!
2014. április 22. 12:13
|
|
mynameiszsuzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 224499 offline
|
Háát, nem Avril stílusa, nem is a legjobb száma, de azt meg kell hagyni, hogy a dal eléggé fulbemászó, és komolyan, kedvem lett dúdolni, hogy a "Hello hello Kitty, youre so silly-silly".vagy valami ilyesmi a szovege.
2014. április 22. 12:54
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Hű, ez nekem nagyon nem tetszik, pedig hogy imádom Avril kisasszonyt. Jobban szeretem az érzelmesebb, lassabb dalait.
2014. április 22. 12:56
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
A klipp nem lett rossz, de volt már jobb száma is.
2014. április 22. 12:57
Nekem bejön a klip meg a szám is. Bár a klip lehet csak azért mert imádom Japánt.
2014. április 22. 13:39
Ezt a f*st úgy be fogják kajálni Ázsiában, hogy csak na (mindjárt kifejtem miért). De európai és/vagy amerikai szemmel nézve olyan mint egy .. lány betépett zúzása.
Ez van, nagyon nem "felnőtt, érett, szexuális" ahogy jellemezte Avril a saját albumát megjelenés előtt, és nagyon nem önmaga (vagy ilyen lenne valójában??).
Én még jól emlékszem, hogy amikor ez az önmagának ellentmondó énekesnő betört a zeneiparba, folyton-folyvást azt hangoztatta, hogy ő mekkora egyéniség, és neki nem mondják meg mit csináljon, és ő csak is a rockzenén belül képzeli el a pályáját, stb. Mindehhez képest ez a dal saját maga leégetése, mert gratulálok, sikerült mindennél nagyobb bohócot csinálnia magából, és az új Psy lett az új Gangnam Style-lal (de ezért lesz nagy sikere a keleti kontinensen). A dal szövege is érthetetlen számomra: 11-13 éves kisbabáknak íródott, de átvált egy durva felnőtt buliba. A szöveg úgy kezdődik, hogy gyerünk partyzzunk, mert anyu nincs itthon, és ez legyen titok!, majd - most lesz meredek! - igyuk le magunkat (nem tudom, ez hogy jön a Hello Kitty-hez, vagy a "cuki dolgokhoz"), bugyiban parádézzunk és üvegezzünk.
Ha jól tudom, idén lesz 30 éves. Ahogy korosodik, úgy fejlődik vissza.
A gitározós mementóra sem találok magyarázatot. Akár hogy hegyezem a fülem, semmi rock, de gitár sincs ebben a zajban (mert zenének nem mondanám, sorry
) Ha már Hello Kitty, akkor valami utalás is lehetett volna a klipben. De volt dögivel reklám: Fujifilm-reklám, édesség webshop-reklám etc. A rajongóknak komolyan ez kell?
Elgondolkodtató, mivel kajáltatja őket.
2005-ben volt zeneileg a pályája csúcsán. Szomorú, hogy az akkori színvonalat meg sem közelíti azóta.
Én még jól emlékszem, hogy amikor ez az önmagának ellentmondó énekesnő betört a zeneiparba, folyton-folyvást azt hangoztatta, hogy ő mekkora egyéniség, és neki nem mondják meg mit csináljon, és ő csak is a rockzenén belül képzeli el a pályáját, stb. Mindehhez képest ez a dal saját maga leégetése, mert gratulálok, sikerült mindennél nagyobb bohócot csinálnia magából, és az új Psy lett az új Gangnam Style-lal (de ezért lesz nagy sikere a keleti kontinensen). A dal szövege is érthetetlen számomra: 11-13 éves kisbabáknak íródott, de átvált egy durva felnőtt buliba. A szöveg úgy kezdődik, hogy gyerünk partyzzunk, mert anyu nincs itthon, és ez legyen titok!, majd - most lesz meredek! - igyuk le magunkat (nem tudom, ez hogy jön a Hello Kitty-hez, vagy a "cuki dolgokhoz"), bugyiban parádézzunk és üvegezzünk.
Ha jól tudom, idén lesz 30 éves. Ahogy korosodik, úgy fejlődik vissza.
2005-ben volt zeneileg a pályája csúcsán. Szomorú, hogy az akkori színvonalat meg sem közelíti azóta.
2014. április 22. 13:46
Szerintem nagyon jó a dal is meg aklip is,most attól,hogy van egy dala ami nem pop-rockos attól nem tudom,hogy miért kell itt csodálkozni,hogy úristen!!
2014. április 22. 13:49
Szerintem szánalmas Avril, van egy gyereke is és már nem fiatal mégis ilyen klipet és számot csinál.... Nem tetszik a klip se a szám se, és Avril se.
2014. április 22. 13:56
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Ez... Mintha felboncoltak volna egy csillámpónit (beleértve az agyát is), és elszabadult volna minden, fékezhetetlenül...
Ez nem Avril. Ez most komoly?! Megannyi interjúban elmondta jó 7-9 éve, hogy ebben a szakmában minden a pénzről szól. Hát, ezt látjuk. Ha Európában, Amerikában nem kajálják annyira, megyünk Ázsiába? Mert itt könnyű megszedni magunkat továbbra is. Bocsi fanok, de ezt egy nagy Avril-fan írja, aki a 2002-es, 2004-es Avrilt szereti.
Pipi, elejétől a végéig egyetértek. Sajnos ez lett.
Se a dal, se a klip nem tetszik igazán, de a mostani albuma is felejthető. A Goodbye Lullaby se volt erős, de megszerettem, volt még értéke. De ez? Hogy populáris maradhasson? A régebbi, kedvelhető és értékelhető stílusa se szólt annyira csak egy réteg ízlésének, hogy más területeken szerezzen több rajongót - úgy látszik, kinőtte a régi Avrilt, szomorú ennek az oka.
Kedves Petrafranczia, azért ne emlegessük őt anyaként. :DDD Egyenlőre csak férjuram van otthon, gyerek még nem, de talán egyszer majd az is. xd
Ez nem Avril. Ez most komoly?! Megannyi interjúban elmondta jó 7-9 éve, hogy ebben a szakmában minden a pénzről szól. Hát, ezt látjuk. Ha Európában, Amerikában nem kajálják annyira, megyünk Ázsiába? Mert itt könnyű megszedni magunkat továbbra is. Bocsi fanok, de ezt egy nagy Avril-fan írja, aki a 2002-es, 2004-es Avrilt szereti.
Pipi, elejétől a végéig egyetértek. Sajnos ez lett.
Se a dal, se a klip nem tetszik igazán, de a mostani albuma is felejthető. A Goodbye Lullaby se volt erős, de megszerettem, volt még értéke. De ez? Hogy populáris maradhasson? A régebbi, kedvelhető és értékelhető stílusa se szólt annyira csak egy réteg ízlésének, hogy más területeken szerezzen több rajongót - úgy látszik, kinőtte a régi Avrilt, szomorú ennek az oka.
Kedves Petrafranczia, azért ne emlegessük őt anyaként. :DDD Egyenlőre csak férjuram van otthon, gyerek még nem, de talán egyszer majd az is. xd
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.