Lindsay Lohan terhes volt, de elvetélt
2014. április 22. 08:56
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Szegényke,sajnáloom őt!
2014. április 22. 09:11
Sajnálom, hogy ez történt vele, és biztosan nehéz időkön ment keresztül, de legalább most "igyekszik folytatni a karrierjét".
2014. április 22. 09:49
|
|
ildikocskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 286 Csatolások: 43 Azonosító: 158246 offline
|
Sajnálom őt,rossz lehetett neki.
2014. április 22. 10:24
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ezen keresztül menni kegyetlen nehéz dolog lehet, de képmutatás lenne azt mondani, hogy nem köszönheti saját magának. Én sajnálom, hogy ez történt vele, de őt magát nem sajnálom. Kövezettek meg, mondjátok, hogy érzéketlen vagyok, de én ezt a nőt már nem tudom sajnálni, sem az olyan embereket akik saját maguknak köszönhetően szenvednek.
Már ha egyáltalán igaz a sztori amiben megint csak erősen kételkedem, hisz már nem egyszer bebizonyította, hogy bizony mindenre képes csak azért, hogy a Lohan név ott legyen a magazinok címlapján!
Már ha egyáltalán igaz a sztori amiben megint csak erősen kételkedem, hisz már nem egyszer bebizonyította, hogy bizony mindenre képes csak azért, hogy a Lohan név ott legyen a magazinok címlapján!
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2014. április 22. 12:03
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Szegény! nagyon sajnálom
2014. április 22. 13:56
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Nem vagyok bigott vallásos, de szerintem véletlenek nincsenek, minden Isten műve. Az a baba azért nem jöhetett világra, mert Lindsay még nem állt készen a jövetelére, és ezt "odafönn" is nagyon jól tudták. Ha majd minden elrendeződik körülötte, egészen biztosan sikerül gyereket vállalnia. Nem kedvelem őt különösebben, de kívánom, lépjen túl a traumán.
2014. április 22. 16:20
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Úristen ez gyomron vágott! Számomra LiLo még mindig kedvenc nem érdekel ,hogy milyen hibákat követtel és az sem ha egy hazudós khm...
De ezt nem érdemli meg senki. Lehet nem állt volna készen az anyaságra de biztos vagyok benne ,hogy azt a helyzetet is meglehetett volna oldani de ez. Nem vagyok biztos benne ,hogy a nem azért történt mindez mert az életstílusa egyszerűen kikezdte a szervezetét de nem értek az egészhez. Remélem Lindsay minél hamarabb jobban lesz.
Komolyan ember ???
De ezt nem érdemli meg senki. Lehet nem állt volna készen az anyaságra de biztos vagyok benne ,hogy azt a helyzetet is meglehetett volna oldani de ez. Nem vagyok biztos benne ,hogy a nem azért történt mindez mert az életstílusa egyszerűen kikezdte a szervezetét de nem értek az egészhez. Remélem Lindsay minél hamarabb jobban lesz.
Idézet (LaryXD @ 2014.04.21. 17:08)
Szerintem jobb,hogy elvetélt.Az ilyennek nem való gyerek.
Komolyan ember ???
2014. április 23. 11:43
Sajnálom őt tényleg, szörnyű lehet elveszíteni egy kisbabát (magzatot), de az az igazság, hogy nem lepődtem meg rajta.
2014. április 24. 12:50
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
sajnálom őt
rossz lehet neki.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.