Lindsay Lohan terhes volt, de elvetélt
2014. április 21. 20:08
Neee.. most komolyan ez a lány a videóban ez Lindsay? Nagyon megváltozott... teljesen máshogy néz ki mint régen.
2014. április 21. 20:09
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Ez engem is sokkolt..
Nagyon sajnálom,borzalmas lehetett!
Tudom,ez már ezek után teljesen mindegy,de az apa az bizony sok mindenki lehetett,hisz annyi emberrel volt kapcsolata...
Tudom,ez már ezek után teljesen mindegy,de az apa az bizony sok mindenki lehetett,hisz annyi emberrel volt kapcsolata...
2014. április 21. 20:42
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
Szegény
Sajnálom őt biztos nem kellemes érzés megtudni ilyet
2014. április 21. 20:51
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Úgy sajnálom szegényt hogy így elrontotta az eddigi életét ezekkel a drogos dolgokkal pedig gyönyörű de nagyon szétcsapta magát mostanság:(Sajnálom:'(
2014. április 21. 21:43
Nem szeretem nagyon, de azért neki sem kívánnék ilyen sz@r érzést
2014. április 21. 22:11
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Lehet, hogy ez most gonoszan hangzik, de jobban járt, hogy elvetélt. Ilyen nőnek nem való gyerek.
2014. április 21. 23:29
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem azért nem olyan primitív, hogy ilyen információkkal éljen vissza. Szerintem egy ép eszű nő nem mond csak úgy ilyet, hiszen talán ez az egyik legszörnyűbb dolog, ami egy nővel történhet élete során. Jobb is, hogy elvetélt, valószínűleg a magzat oly annyira beteg volt, hogy méhen belül kiszelektálódott. Persze, ez nagyon meg tud viselni bárkit. Ennél már csak az lehet rosszabb amikor 5-6 hónapban hal el a magzat és a halott babát az anyának természetes úton ugyanúgy meg kell szülnie, mintha élő lenne. Szóval látszik egy-két IQ fighter kommenten, hogy azt sem tudják mi a vetélés. Állítólag minden nő élete során egyszer menstruáció útján elvetél, csak éppen nem tud róla. Ne kívánjátok azt, hogy vetéljen el, még akkor sem, ha egy botrányhősnőről van szó. Azért neki is vannak érzései, benne is megvannak az anyai ösztönök és valami borzasztó lehet még a hasadban növekvő gyermekedet is elveszíteni.
2014. április 21. 23:41
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Úristen! Szegény :S
2014. április 22. 07:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én nagyon sajnálom Lindsay-t, tényleg nem könnyű mindaz, amin eddig átment, de mindenki a maga választása szerint éli az életét...remélem, most már egyenesbe jön, bár szó, ami szó: az idő (és vele együtt a pia meg a drogok) nagyon is rajta hagyta a nyomát...így cirka 10 évvel néz ki idősebbnek, mint ahány éves valójában
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: