Katy Perry lefizeti a rádiókat?
2014. április 22. 16:22
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Ja promóciónak hívják...
Személy szerint se Gagustól sem Kéjtítől nem ájulok be mind kettő egy kaptafára megy sima rágó gumi pop előadók azt kész nem tudom mit kell ezen parádézni...
Személy szerint se Gagustól sem Kéjtítől nem ájulok be mind kettő egy kaptafára megy sima rágó gumi pop előadók azt kész nem tudom mit kell ezen parádézni...
2014. április 22. 16:57
|
|
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline
|
Katy nagyon jó énekesnő, és nem értem miért kell ilyet csinálnia, a zenéit imádom, állandóan őt hallgatom!!!
2014. április 22. 18:45
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Diary:
"Nem látom át, ebben hol a nyereség. Igaz, nem vagyok jártas az üzletben, de a férjemnek köszönhetően azért kicsit konyítok a dologhoz. Manapság a rádió közel sem akkora hatalom, mint régen volt."
Az USA-ban, Kanadában, Angliában, stb még mindig nagy a rádió hatalma, sőt, ha egy számot nem játszanak, akkor annak befellegzett. A rádiójátszások útján jut el a szám a legtöbb emberhez, akik megveszik a kislemezt, ezen kívül marad a zenecsatorna a tévében, aminek amerikában már nem nagyon van kultusza, meg a klip a youtube-on. Ha a rádiók nem játszák a számot, azzal több ezer vásárlótól esik el az előadó.
Itt van példának Gaga G.U.Y-ja. a Popcrush szerint Gaga egyik legjobb, legslágergyanúsabb száma, többen az új Bad Romance-ként emlegették, azt jósolták neki, hogy minden eladási listán tarolni fog, ez így is tűnt, mikor a klip megjelent, mert az első 24 órában több mint 13 millióan nézték meg és az eladási listákon is a top100-ba röppent.
Viszont a mai napig szinte egy amerikai rádió sem játsza, a youtube-on kívül szinte semmi reklámot nem kap, így vissza is zuhant a top400-ba. A legtöbb ember azt sem tudja, hogy a szám egyáltalán létezik, mert semmi reklámja nincs.
Ennyit számít külföldön a rádió. Ezért pumpálja őket pénzzel Perry, mert tudja, hogyha egy nap 200x lejátszák, akkor akármilyen gagyi is a szám, belemászik az emberek fejébe.
"Nem látom át, ebben hol a nyereség. Igaz, nem vagyok jártas az üzletben, de a férjemnek köszönhetően azért kicsit konyítok a dologhoz. Manapság a rádió közel sem akkora hatalom, mint régen volt."
Az USA-ban, Kanadában, Angliában, stb még mindig nagy a rádió hatalma, sőt, ha egy számot nem játszanak, akkor annak befellegzett. A rádiójátszások útján jut el a szám a legtöbb emberhez, akik megveszik a kislemezt, ezen kívül marad a zenecsatorna a tévében, aminek amerikában már nem nagyon van kultusza, meg a klip a youtube-on. Ha a rádiók nem játszák a számot, azzal több ezer vásárlótól esik el az előadó.
Itt van példának Gaga G.U.Y-ja. a Popcrush szerint Gaga egyik legjobb, legslágergyanúsabb száma, többen az új Bad Romance-ként emlegették, azt jósolták neki, hogy minden eladási listán tarolni fog, ez így is tűnt, mikor a klip megjelent, mert az első 24 órában több mint 13 millióan nézték meg és az eladási listákon is a top100-ba röppent.
Viszont a mai napig szinte egy amerikai rádió sem játsza, a youtube-on kívül szinte semmi reklámot nem kap, így vissza is zuhant a top400-ba. A legtöbb ember azt sem tudja, hogy a szám egyáltalán létezik, mert semmi reklámja nincs.
Ennyit számít külföldön a rádió. Ezért pumpálja őket pénzzel Perry, mert tudja, hogyha egy nap 200x lejátszák, akkor akármilyen gagyi is a szám, belemászik az emberek fejébe.
2014. április 22. 18:57
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
szeretem Katy-t, jó számai vannak, nem tudom ezt elhinni róla ://
2014. április 22. 20:13
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Érdekes, én eddig csak egyszer hallottam a Dark Horse-t, az is egy életre elég volt. Ritka egy gagyi szám, és a rajongóin kívül a kutyát sem érdekelné. Nem tudom, hogy a cikknek mennyi valóságalapja van, de végül is elképzelhető. Most őszintén, melyik énekes ne akarná, hogy játsszák a rádiók a dalait? Katynek nyilván kellett egy jó kis marketingfogás. Azt viszont nem értem, hogy mi közük van ehhez Gaga kis szörnyecskéinek.
Pocskondiázhatják egymást ezerrel a rajongók, de szerintem felesleges.
2014. április 22. 20:43
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Dodóóó:
"hát elég szomorú hogy ilyenekre vetemedik... pedig szerintem semmi szüksége nincs rá"
teljesen egyet értek
"hát elég szomorú hogy ilyenekre vetemedik... pedig szerintem semmi szüksége nincs rá"
teljesen egyet értek
2014. április 22. 21:29
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Véleményem szerint, Katynek erre semmi szüksége! Nincs egyenlőre leáldozóban a csillaga, azt viszont én se értem, hogy ehhez mi köze van a Gaga
fanoknak!
fanoknak!
2014. április 22. 23:59
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2014.04.22. 18:45)
Diary:
2014. április 23. 09:46
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Én sem tartom helyesnek, azt amit Katy tett/tesz, de végül is őt is csak a népszerűség hatja, mint minden sztárt. Abban, hogy a Gaga és a Katy rajongótábor egymásnak esett meg nem Katy tehet, hanem az elvakult rajongók.
Én például nem attól szeretek egy énekest vagy egy dalt, mert sokszor megy a rádióban. Szerintem az albumeladásnak ehhez semmi köze, főleg, hogy rádiót már kevesebben hallgatnak. Remélem Katy tanul a hibájából.
Én például nem attól szeretek egy énekest vagy egy dalt, mert sokszor megy a rádióban. Szerintem az albumeladásnak ehhez semmi köze, főleg, hogy rádiót már kevesebben hallgatnak. Remélem Katy tanul a hibájából.
2014. április 24. 11:06
Hát ez igen meglepett!Nem gondoltam volna.DE ettől függetlenül ugyanúgy szimpi nekem.
2014. április 28. 19:38
ez is szerintem egy kitalalt botrany ami elmehet egy honapig temaban aztan majd evek mulva felhantorgatjak egy ujjabb botranynal
ez igy megy napjainkban..habar nem lehet ezt tudni hhazudnak vagy nem..bar nagyon remelem h nem..:/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: