Hát remélem hogy ez nem igaz és csak be akarják mártani katyt , de lehet hogy igaz.
Az viszont biztos hogy ez a botrány jó reklám volt az énekesnőnek ugyanis aki nem hallgat rádiót de interneten olvasta a hírt egyszer biztos rá keres youtube-on. Így vagy úgy ezzel csak felkeltette magára a figyelmet.
Katy Perry lefizeti a rádiókat?
2014. április 21. 18:08
|
|
veravera11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 224572 offline
|
2014. április 21. 18:11
|
Laura19980826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 208730 offline
|
Most akkor én is fizessek a tanárjaimnak hogy 5öst kapjak?
2014. április 21. 18:12
Te úristen! Most komolyan az az egyik indok arra, hogy ez igaz, hogy Katy olyan dalát játssza a rádió, aminek nincs klipje? Nem az ő dala az egyetlen ilyen, szerintem. Eléggé lejáratás szaga van az egésznek és szerintem a rádióállomás nevében nyilatkozó emberkének, sőt a rádióállomásnak is megvolt az egészből az anyagi haszna. Ez egy olyan dolog, amit egyébként sem szabadna kikotyognia, akármennyire is dúl a háború a két tábor között. Szánalmasak. A Little Monster-ök most köszörülhetik a nyelvüket szegény Katy-n, mert eddig sem bántották még eleget, ok nélkül. Gratulálok. Undorító és szánalmas az összes, aki így tesz, szóra sem érdemes egyik sem. Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem rajongok Katy-ért sem.
2014. április 21. 18:13
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.04.21. 18:02)
Nekem háromszor volt szerencsém a mai nap hallani őt, ezek szerint a lakóhelyem rádióállomásának is perkált. 
Hehe, én ma négyszer hallottam
2014. április 21. 18:50
hát ez egy kicsit gázos,de nem istudom mit vártam az ilyen agyondolgozott sztároktól
2014. április 21. 18:54
|
|
BadKidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 190444 offline
|
ESZSB_fan ebbe nem mernék fogadni ez a cikk is ezt bizonyítja:
ESZSB_fan
Katy a világ egyik legjobb hangjával rendelkező énekesnő,nem hiszem hogy erre neki szüksége lenne^^
Forrás: http://starity.hu/magazin/48640-katy-perry-lefizeti-a-radiokat/#ixzz2zXa8HZ8p
ESZSB_fan
Katy a világ egyik legjobb hangjával rendelkező énekesnő,nem hiszem hogy erre neki szüksége lenne^^
Forrás: http://starity.hu/magazin/48640-katy-perry-lefizeti-a-radiokat/#ixzz2zXa8HZ8p
2014. április 21. 19:04
Jesszusom mi van itt. Tőlem csinálhat bármit Katy, a számait szeretem. Ember, mit kell patáliázni, ha tetszik hallgatod, ha nem, hát nem .
2014. április 21. 19:06
hát most mivan akkor?
amúgy nem lepne meg mert a Dark Horse-t tényleg túlzottan játszák egyéb rádiók is, de ha lefizeti a rádiókat akkor tegye ezt
A Birthday szerintem nagyon jó dal
amúgy nem lepne meg mert a Dark Horse-t tényleg túlzottan játszák egyéb rádiók is, de ha lefizeti a rádiókat akkor tegye ezt
A Birthday szerintem nagyon jó dal
2014. április 21. 19:15
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Hat szerintem nem ő fizet egyedül, egyébként meg ez nem akkora giga mega nagy baj, hogy fizet. Egy szám meghallgatásába tudtommal meg senki sem halt bele. Plusz ha nem szeretik Katy-t akkor csak kapcsolják ki a rádiót
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: