Starity

Katy Perry lefizeti a rádiókat?

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 21. 15:02 #21
- törölt felhasználó -    
Mi van akkor, ha az egész csak egy hazugság? Egy kitaláció? Persze ezt nem állítom biztosan, de úgy tudom, hogy ezt nem szokás csak úgy elárulni, hébe-hóba, főleg nem akkor, amikor két rajongótábor próbálja széttépni egymást, virtuális úton, egyelőre. Az egy dolog, hogy (a rádióállomás állítása szerint) Katy lefizeti a rádiókat, hiszen rengeteg énekes tette meg ugyanezt, csak nem kiabálják ki ország-világnak. Katy dalai megérdemlik azt, hogy játsszák őket, attól függetlenül, hogy tíz percenként engem is idegesítene ugyanazt a dalt hallgatni. Természetesen nem akarok, nem is tudnék állást foglalni a két előadó között, mert egyik táborba sem tartozom. A zenéjüket nincs értelme összehasonlítani, mert mindkettejük egy teljesen más stílussal fut, mindegyiknek van előnye és hátránya is. Ha Katy valóban lefizeti a rádiókat, akkor az az ő lelkén szárad, a rajongói örüljenek, az ellentábor tagjai pedig gondoljanak bele abba, hogy minden egyes megalázó és nyomdafestéket nem eltűrő megjegyzés a saját szellemi fejlettségüket minősíti, azzal, hogy a másikat bántják, ahelyett, hogy a saját pártfogoltjukat támogatnák.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Fan-ily6889
2014. április 21. 15:04 #22
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1693
Csatolások: 0
Azonosító: 217986
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal,szerintem sincs ebben semmi rossz! smileeee.gif Ez egy jó marketingfogás a részéről,ha van rá pénze hát miért is ne?? pardon.gif
Attól a számai ugyanolyan fantasztikusak maradnak! heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Glamster, Fan-ily6889
2014. április 21. 15:07 #23
hencikeeh000
hencikeeh000
visszatérő vendég

StátuszMrs. Hood <3
Hozzászólás: 148
Azonosító: 199790
Egyrészt miért baj, ha fizet? Akinek tetszenek a számai, napi egy rádiós lejátszása után is meg fogja hallgatni, másrészt pedig mindenkinek kell egy kis reklám. És nem értem, miért vagytok rajta felháborodva. Inkább azon kéne itt nyáladzani, hogy milyen rádióállomás lehet az, amelyik ilyen információkat közöl, amikor egyébként az neki csak jó, ha pénzt kap. És ha ez kamu, akkor a rádióállomásnak lesz rossz, mert aki Katy miatt hallgatta, az most szépen elmegy onnan, és valljuk be, a Katycatekből sok van a világon, tehát simán megesik a hallgatottsága. Tehát akkor a rádiónak (ha nem adják le tovább Katy számait) csak rossz lesz, Katynek pedig megmaradnak a rajongói, mert őket nem is igazán érdekli, örül annak, hogy van a rádióban Katy Perry szám. És ha ez a rádió csak hírnevet akart magának, akkor sajnos nem lesz több hallgatója, csak kevesebb, amiért lejáratta Katyt. És csakhogy közöljem veletek, sokan fizetik le a rádióállomásokat, hogy egyáltalán játsszák a számaikat.
2014. április 21. 15:12 #24
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Szerintem mindenki lefizeti a rádiókat, de ez megint egy marketingfogás, hogy róluk beszéljenek
2014. április 21. 15:40 #25
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Beyla @ 2014.04.21. 14:23)
Egy Gaga rajongó végre leírhatná, hogy miért van ekkora csetepaté a két rajongótábor között. Miért gyűlölik ennyire Katyt azok akik Gagáért rajonganak? Esküszöm, nem vágom, hiszen mind a ketten énekesnők, akiknek az a dolguk, hogy szórakoztassanak a zenéjükkel. Ezek ketten fasírtban sincsenek és jókat röhögnek azon, ahogyan a két rajongói tábor tépi egymást.

Ez egy nagyon jó kérdés! rohog.gif Én is folyton ezen tűnődöm, amikor előjön a dolog, ami valljuk be, már rettentő unalmas... A Gagások örökké oltják Katyt, a Katysek pedig Gagát - úgyhogy egyik tábort sem kell félteni. Sőt: szívből gyűlölik (na, ez az, amit egyébként sosem fogok megérteni: gyűlölni egy másik énekesnőt, csak azért, mert rivális és esetleg a zenéje sem jön be laugh.gif Ész, hová mész...) a másik tábor énekesnőjét, nemcsak oltják.

És tényleg kész vicc, amit művel a sok agy-nélküli fanatikus, mivel a két lány abszolúte nem utálja egymást. A médiában egyszer ezt elhintették még évekkel ezelőtt, hogy "ahh, ilyen riválisok, meg olyan riválisok, és így nem szívlelik egymást, meg úgy..." - és konkrétan azóta ez megy a két eszetlen tábor között. Ezek meg még el is hiszik, hogy tényleg nem csípik egymást a csajok... laugh.gif
Egyébként erősen kétlem én is, hogy ezt így lazán, csípőből a nyilvánosságra hozná egy rádióállomás, de nem érdekes... rolleyes.gif Ja, és feljött a Class FM is - igen, nyilván azt is lefizette Katy, blahaha! Katheryn, Katheryn, tisztára el vagyok képedve... rohog.gif

(Épp a napokban pöröltem amúgy a Class-szal, mert nem méltóztatják adni Anastacia új dalát: de már értem, miért... rohog.gif Szólok is neki, hogy gondolkodjon el és nyissa ki a tárcáját... rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. április 21. 15:44 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2014.04.21. 15:02)
Arról ne is beszéljünk, hogy te miket szoktál csinálni:D 
Meg arról sem, hogy az érveid általában annyiban merülnek ki, hogy " azért mert te ostoba vagy" vagy mert " irigy xddd" meg ilyenek. 
Visszatérve a cikkre, én is olvastam ezt és igazából mindig ezt csinálta katy perry menedzsmentje, régen is az előző albumnál, ugyanúgy nézettséget is vásárolnak stb. 
Én nem tudom, hogy a rajongótábornak mi baja van Katy-vel konkrétan, azt tudom, hogy nekem mi. Ha már kérted, el is mondom:D bár ezt máskor is megszoktam tenni,
-nem tud énekelni, egyáltalán nem, tehát nem úgy mint Rihanna, hogy néha vannak hullámvölgyei, hanem semmilyen szinten nem képes egy nem hamis hangot kierőltetni magából, ami azért is irritáló mert elvileg énekesnő néven próbálják eladni. ez az ami baromira zavaró.
-nem tud dalt szerezni, szöveget írni. 
-nem tud táncolni, a mozgása a színpadon tragikus, élvezhetetlen a koncertfelvétel is, mert annyira suta az egész amit csinál, nem csoda, hogy ember nem megy a turnéjára, akinek van füle.
-nem mondom, hogy rossz dalai vannak, sőt, van amelyiket szeretem is, de tudom, hogy a takarítónőnek a studióban több köze van hozzá mint neki.
-semmi extra nincs benne, jótékonykodni cseszik, pedig megfullad a lóvéban, bort iszik vizet prédikál egyfolyt. az interjúkban.
- 1 eltalált imidzse van, ennyit bír felmutatni, semmi változatosság nincs benne, ha megnézi az ember, ugyanaz az egész lassan 6 éve vagy mennyi. Nem merték bevállalni a stílusváltást sem ezzel a barackmagos albummal.
- Ezzel szemben, olyan nevek mellett említik meg, akikre nézve mindez sértő, hiszen ők az elvárásoknak eleget tesznek, amit megkíván a szakma, hogy tudjál énekelni b*szdmeg:D és legyen benned valami plusz.
És akkor most, hogy ne jöjjön itt a sok csökött a "savanyú a szőlővel"
-hallottad valaha katy perryt fele olyan jól énekelni mint Gagát?
-Tud pepsi number1 dalokat írni, sőt, minden dalt ami az albumon van?
-képes pepsi ennyi koreográfiát elsajátítani és így táncolni? Közben énekelni, a közönséggel foglalkozni egy koncerten, olyanon amivel a világ minden táján 99%-ban teltház van és mindezt mondjuk olyan csípővel ami megvan roggyanva?biggrin.gif 
-nyert perry valaha grammy-t vagy olyan díjat amit nem a 10évesek szavaznak meg a kids choice-n?
-elismerik katyt olyanok, mint Elton John, Sting, Beyonce, Tony Bennett, Queen, Donatella Versace, R.Kelly,Kiss,Paul Mccartney, Britney, McQueen stb?biggrin.gif
Hasonlítsd össze kik állnak Gaga mellett(ők süketek, meg elvakultak? vagy mi?XD), akik elismerik énekesnőként, meg művészként, meg nézd meg kéti perri mellett, Selena Gomez meg az ehhez hasonló nemtudom kicsodák:D
-Gyűjtött perry több millió dollárt a rászorulóknak? Adott perry saját zsebből pénzt? Van alapítványa?biggrin.gif
-Kiállt valami mellett is ami miatt egyesek nem kedvelnék? (melegek,stb)
Attól, hogy most gagának nem jött össze ez az album, nem azt jelenti, hogy ne tudna akár a következővel, vagy az utána levővel a top-on lenni és, hogy őszinte legyek engem nem érdekel, hogy nem fogyott 8 milla mint az előzőből. Vannak rajta amiket kedvelek, vannak amiket nem hallgatok, ez van, attól még nem "fostalicska" ahogy nevezni szoktad, a nagy intelligenciáddal. Ezért másnak a nyakát veszed (idézőjel), ha esetleg én írok ilyent valamire.
kb 500 ezerrel adott el többet kéti az albumból, mint Gaga, hozzáteszem ilyen szar promóciója egy albumnak nincs mint amilyen az ARTPOP-é volt, jó volt menedzsert váltani.
Amúgy, ha annyira túl van hájpolva, meg Gaga nem is olyan tehetséges mint ahogy mondják, akkor miért van kritikailag is jobban elismerve mint a többiek? 
Persze neki is vannak hülye húzásai, amik nem valami nagy eresztések, pl ez a kislemez is, nem értem hogy lehetett ezt választani, a videóban szereplő másik 3 dal sokkal jobb mint a G.U.Y. aminek a szövege is olyan, hogy a 7 éves Julcsika nem fogja kérni a rádióban mint a róóóart, de igazából Gaga nem az alsósoknak csinál zenét a farsangi limbózáshoz.
100 szónak is nemtudom mennyi lesz a vége, de Gagának kéti nem ellenfele a lényeges dolgokban, eladásokban MOST lehet.
Amúgy ha annyira hangoztatod ilyenkor, hogy a pozitív dolgokkal foglalkozzunk meg mit számít az eladás, akkor nálad miért az az első Gagával kapcs. hogy flop, meg bukott, meg ilyenek?biggrin.gif Kicsit gondolkodj néha el, hogy van-e logika abban amit írsz, ne csak másnak mondd meg, hogy ostoba, meg rosszul tudja:D

Ez mind szép és jó, de ugye tudod, hogy nem Tony Bennett és Sting szokta már az első napon megszerezni az új albumokat, és nem ők szoktak kívánságműsorokba betelefonálgatni?
2014. április 21. 15:50 #27
LiaFrancophrenia
LiaFrancophrenia
új tag

StátuszIf you're racist or homophobic, get the f*** out of here!
Hozzászólás: 61
Azonosító: 222792
Ha Katy és Gaga csinálna egy közös dalt, akkor szent lenne a béke a két rajongótábor között. biggrin.gif
2014. április 21. 15:54 #28
- törölt felhasználó -    
Nem utálom Katy-t,sőt,szeretem.
(de!!) Én úgy vagyok vele,hogy egy igazán jó előadónak nem kell fizetnie azért,hogy leadják a dalait.
A két rajongótábornak meg csak gratulálni tudok. good.gif
Sose értettem az olyan rajongókat,akik minden féle kitalált dolgokat mondanak egy előadóra csak hogy azt lejárassák és a kedvencüket megvédjék. Az igazi rajongás nem itt kezdődik. bolond.gif
Miért nem jó a béke? Szerintem Gaga és Katy is tojnak az egészre. Pletyka pletyka hátán.
És mi az hogy Gaga albuma kész bukás? glare.gif
2014. április 21. 15:54 #29
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Erről most az jutott eszembe, hogy amikor a választások előtt az érdekeltek küldöttei kocsiból osztogatnak ezt azt a szegényebb (nevezzük nevén: a kisebbségnek) részeken a végső győzelem érdekében. Itt meg Katy Perry fizet a végső győzelemért, a toplista első helyéért.
2014. április 21. 15:57 #30
- törölt felhasználó -    
Egyébként Katyről az a fenti kép tök jó. biggrin.gif
2014. április 21. 16:04 #31
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Ja, és Katyt ma már hallottuk vagy kétszer egy állomáson - biztos mára is intézkedett, és még nincs vége a műsornak! rohog.gif
2014. április 21. 16:05 #32
- törölt felhasználó -    
Hát, ez kicsit meglepett. Szerintem ez tőle igen is aljas cselekedet.
Persze, hogy Lady Gaga számait nem játsszák annyiszor ha ő nem vesz részt ekkora baromságokban... inkább játsszák kevesebbszer, minthogy lefizesse őket.
2014. április 21. 16:10 #33
- törölt felhasználó -    
Ezen ledöbbentem. Én is egyetértek azzal hogy annak aki igazán tehetséges nem kellene ilyen cselekedetekhez folyamodnia.
2014. április 21. 16:14 #34
- törölt felhasználó -    
Ezt nem gondoltam volna Katy-ről. Mondjuk szerintem nem kellene fizetnie, mert vannak olyan jók a dalai, hogy anélkül is játszák a rádiók. Nem értem, hogy egy ilyen sikeres sztár miért fizet azért, hogy játszák a rádiók a dalait.
2014. április 21. 16:32 #35
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Jól lecsúszott már Katy, ha ilyenekhez folyamodik...
2014. április 21. 16:33 #36
csabi1984
csabi1984
visszatérő vendég
Hozzászólás: 200
Azonosító: 51328
Kellemes Ünnepeket smileeee.gif Nem kell ezt túlreagálni azért.. Amíg a világ a világ sajnos a pénz beszél.De nem írgykedem mert nem tudthatod milyen lehet az életük, OK pénz megvan de tegyük hozzá a normális embernek a kapcsolata az első, gondoljunk bele ha Média beszennyezné mert tök jó pletyi. Kicsit eltávolodtam a lényegtől. Ezek a népszerű emberek csak azért többek mert van hova nyúlniuk, és igen pénzzel eltudunk érni bármit. Azért mert én nem tudom ezt megtenni ezért nem bántom. Ott van Győzike. Őt sem utálom sajnos azzal van baj,hogy átlagosan vevő a magyar nép erre sajnos! Mi tömjük a zsebüket!!
2014. április 21. 16:46 #37
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Beyla
"Miért gyűlölik ennyire Katyt azok akik Gagáért rajonganak?"

Leszögezném, hogy egyik énekesnőért sem rajongok, de gagát tényleg jobban elismerem, általában kimaradok az ilyen kis semminemérő okoskodásokból, ami itt folyik a starity-n mert értelmetlen, nevetséges, meg az embernek ennél legyen több esze és fontosabb dolga.
DE
Amikor olvasgatom a kommenteket (és a tieddel általában nincs bajom, még van, hogy egyet is szoktam érteni, meg a tiedből lerí, hogy értelmesebb egyén írta)
Jön egy kettő szembe, mint pl egy nagyon mély gaga gyűlölő, direkt olyan stílusban írja le a kis agyatlan véleményét, hogy ingerelje azokat akik szeretik Gagát, azokon nem csodálkozom, hogy kiakad a sok kis mosott agyú. Engem speciel nem érint meg a dolog, de az ilyen rossz indulatú emberek akik direkt szemétkedésből írják le véleményüket, és olyan módon, hogy bántsa az adott énekesnőt, és utána meg sír, hogy miért támadnak vissza, azokat sosem értettem meg (az életben sem kedvelem azt a sunyi típust). Emberileg egy nagy nulla és ezt élvezi, hogy köpködheti az "okosságait"
De azért irigylem is, mert látszik, hogy ezeknek tényleg a legsúlyosabb probléma az életükben, hogy egy tök idegen média személyiséget istenként kezeljenek, egy másikat meg lehúzzanak, utána meg a kereszttűzben a bölcsességeit szórja mindenkire, és olyan okosnak érezheti magát, amitől sajnos nagyon távol áll és talán sosem közelíti meg.
2014. április 21. 16:47 #38
Babsy_blondie
Babsy_blondie
új tag

StátuszPusheen is my PÉLDAKÉP :D :3 TW<3
Hozzászólás: 17
Azonosító: 224366
Nahát... biggrin.gif kár lefizetnie a rádiókat szerintem, mivel elég jó énekesnő
2014. április 21. 16:48 #39
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

StátuszWhat are you doing? Going oldschool!
Hozzászólás: 365
Csatolások: 11
Azonosító: 189327
Stupidity over 9000 újfent biggrin.gif Főleg amikor olyan baromságokkal találkozom hogy GaGa dalai nem "rádió barátak". Már rossz ha egy zenekar vagy előadó úgy ír dalokat hogy oké ez tuti sláger mehet a rádióba ez most épp nem a harmadik pedig igen. Az pedig egyenesen baromság hogy fizetne egy előadó azért hogy játsszák, maximum a kiadó csúsztat a promo cd mellé egy kis zsetont. Ez a Katy vs GaGa meg valóban kezd egyre röhejesebb lenni. Én gaga pártját fogom láttam is élőben, ott azért volt hang rendesen, nem kellett autotune-olni élőben és hasonló dolgok amiket Katy-től hallottam, igaz csak felvételekről.
2014. április 21. 16:48 #40
Babsy_blondie
Babsy_blondie
új tag

StátuszPusheen is my PÉLDAKÉP :D :3 TW<3
Hozzászólás: 17
Azonosító: 224366
Meghát ez elég igazsàgtalan :/ aljas
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!