Hét sztori, amiről lemaradhattál
2014. április 20. 17:25
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
mit is mondjak...jobbulást Gaga!
Jared Leto képe meg ötletes XD
Jared Leto képe meg ötletes XD
2014. április 20. 17:33
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Melyik Jared és melyik Jézus?
1 felhasználónak tetszik:
AngelFace
2014. április 20. 17:33
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Szinte ugyan olyanok...
2014. április 20. 17:36
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Jared úgy néz ki mint Jézus
1 felhasználónak tetszik:
AngelFace
2014. április 20. 17:58
Hát igen.. az kicsit erős is lett volna, ha ezért "kidobják" Justint amerikából...
2014. április 20. 18:01
Szegény Olly!
Bárcsak kidobták volna Justint onnan....
Jó a tetkó!
Az a Jézusos kép nagyon durva!..
Bárcsak kidobták volna Justint onnan....
Jó a tetkó!
Az a Jézusos kép nagyon durva!..
2014. április 20. 18:38
Szegény Olly és Gaga,Ellinek jó a tetkója,Ez az hogy Justint nem toloncolják ki az államból..
2014. április 20. 19:14
|
|
valentina95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 220543 offline
|
De jó h nem beportálják!!!!
I love JB <3 <3 <3
I love JB <3 <3 <3
2014. április 20. 19:49
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Szegény Olly
Ellie tetkója szerintem nagyon szép lett.
Gaga, hát ez szivacs. Kicsit azért sajnálom, hisz nem lehet valami hú de jó érzés.
Nem értem, hogy miért nem dobják ki onnan! Nem fogok semmi rosszabbat írni mert a "rajongók" monitoron keresztül fognak megfojtani mert arra a kis buzi gyerekre valami rossz szót mondtam.
Nem tudom, hogy ki ez a Jack White, de nem is nagyon izgat.
Leonard Nimoyt sem tudom, hogy ki.
Leto. Ez nagy!
De azért jó kép lett.
Ellie tetkója szerintem nagyon szép lett.
Gaga, hát ez szivacs. Kicsit azért sajnálom, hisz nem lehet valami hú de jó érzés.
Nem értem, hogy miért nem dobják ki onnan! Nem fogok semmi rosszabbat írni mert a "rajongók" monitoron keresztül fognak megfojtani mert arra a kis buzi gyerekre valami rossz szót mondtam.
Nem tudom, hogy ki ez a Jack White, de nem is nagyon izgat.
Leonard Nimoyt sem tudom, hogy ki.
Leto. Ez nagy!
2014. április 20. 20:23
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Lady Gaga még csak 28 éves? o.O nem mondok semmit...
Jared&Jézus öhm nem hiszem, hogy Jézus ilyen aszott lett volna 33 évesen, de azért vicces fotó. asszem.
Jared&Jézus öhm nem hiszem, hogy Jézus ilyen aszott lett volna 33 évesen, de azért vicces fotó. asszem.
2014. április 20. 20:32
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
amúgy meg gratulálok azoknak, akik el akarják érni, hogy mindenki dzsászinka ügyére figyeljen, ami mellesleg szánalmas. most komolyan, hány fontosabb dolog van annál, hogy egy kábszeres alkoholista(lehet, hogy jb nem az, de most általánosságban beszélek)kamasz 'feldúlja a mindennapokat'? mert kapásból tudnék írni egy százas listát.
egyébként, ha justin nem celeb lenne, csak gyorsan lecsuknák és annyi. mit kell ezen hónapokig drámázni, csak mert az illető 'sztár'? -.-
egyébként, ha justin nem celeb lenne, csak gyorsan lecsuknák és annyi. mit kell ezen hónapokig drámázni, csak mert az illető 'sztár'? -.-
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.