Hét sztori, amiről lemaradhattál
2014. április 20. 15:32
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Szegeny Olly :/ jelenpillanatban nekem is verzik az orrom, csak nekem gyengek a hajszalereim..
Szep tetko, de nekem nem kene
Au Gaga helyebe nem lennek :S
Justin szerencses ! Joszivuek voltak vele.
Szep tetko, de nekem nem kene
Au Gaga helyebe nem lennek :S
Justin szerencses ! Joszivuek voltak vele.
2014. április 20. 15:41
|
|
SerenaBiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 218346 offline
|
Nem tudom, hogy par itteni embernek miert faj, hogy nem
tiltjak ki JB-t az USA-bol, mikor nem is elnek ott, sot egy masik kontinensen vannak.
tiltjak ki JB-t az USA-bol, mikor nem is elnek ott, sot egy masik kontinensen vannak.
2014. április 20. 15:47
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Ellie tetkója tök jó! *-*
Jaredxdd:"DD nagy nagy:D
Jaredxdd:"DD nagy nagy:D
2014. április 20. 16:37
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Kár, hogy nem dobják ki jusztina bíborkát, több, mint megérdemelné pedig:D
2014. április 20. 16:49
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
Jared Leto már maga úgy néz ki,mint Jézus 
Lady Gaga így egy halom smink és paróka nélkül sokkal szebb,tudod,milyen rossz,mikor enni sem tudsz,én mikor húzták a fogszabályzómat és nagyon fájt,mindig tejbegrízt ettem és pudingot vittem tízóraira a suliba
a lótusztetkó szép,igazán adhatna egy kis erőt a most nagyon gyenge Lotus csapatnak
Lady Gaga így egy halom smink és paróka nélkül sokkal szebb,tudod,milyen rossz,mikor enni sem tudsz,én mikor húzták a fogszabályzómat és nagyon fájt,mindig tejbegrízt ettem és pudingot vittem tízóraira a suliba
a lótusztetkó szép,igazán adhatna egy kis erőt a most nagyon gyenge Lotus csapatnak
2014. április 20. 17:04
Ellie tetkoja tok szep.
Lattam mar ezt a kepet Gagarol es hallottam is mi tortent. Csak azt tudom mondani,hogy kitartast es jobbulast! <3
Jared kepe...
Nagyon jo. Tisztara olyan,mintha ikrek lennenek,persze Jared fiatalabb. Jo pofa.
Lattam mar ezt a kepet Gagarol es hallottam is mi tortent. Csak azt tudom mondani,hogy kitartast es jobbulast! <3
Jared kepe...
2014. április 20. 17:11
Ellie tetkója *.* Bár én nem oda varrattam volna
Justinról elárult a cím mindent
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: