A Nightwish egykori énekesnője a minap bemutatta új csapatát, akikkel nekivág a turnénak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatta új zenekarát Anette Olzon
2014. április 20. 09:00
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2014. április 20. 14:58
Kedves Noni00! Ha szerinted Anette nem nagy cucc,akkor megkérlek,hogy takarodj innen.Miért olvasod el,vagy miért írkálsz ide,ha szerinted nem nagy cucc.Kitüntetést akarsz? Akkor írj máshova. Pocok2001,igazad van!Anette a király,és mindig is ő lesz az.Anette igenis nagy cucc,többetér mindenféle mai nyálas kis beképzelt idióta Selena Gomez meg ilyen Ariana félékkel.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. április 20. 15:07
DemiFan14, igazat adok neked. Anette messze jobb mint Selena Gomez. De Tarja is nagyon jó. Floor Jensenről inkább nem mondok semmit.
2014. április 20. 15:45
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
1.)Most már nagyon tele van a hócipőm az olyan emberkéktől akik csak azért irkálnak ide vagy hasonló cikkekhez,hogy minél közelebb legyenek a csillagocskák megszerzéséhez vagy éppen azok szinének megváltoztatásához.KB.egymilliárdszor el lett hajtva,hogy ha nem érdekel,fogalmad sincs,hogy miről/kiről van szó NEM firkálsz ide,mert én SEM teszem ugyanezt más cikknél amiről tudom,hogy hidegen hagy és ha el is olvasom még akkor sem irok oda semmit mert nemtartom annyira fontosnak és mivel nem érdekel az alany akiről szól!2.)Szerintem Nettie igen is NAGY cucc,mert Ő legalább elismert énekesnő és NEM a botrányok teszik azzá!3.)Én a Wisht immáron egy harmadik együttesként könyveltem el magamban,mivel igy valahogy elviselhetőbb,annak ellenére,hogy Flooritá nagyon ront a helyzetükön(nem hangilag csak megjelenésben).4.)Nagyon örülök,hogy Nettie-nek is megvan a saját kis csapata és az sem utolsó,hogy a férjével fog együtt turnézni,aki a zenekarát is erősiti,szerintem ez igy pont jó,szép kis felállás
....Remélem nem hiába gépeltem és egyes személyek felfogták a mondandóm lényegét...köszönöm a figyelmet!!!
JBT1
2014. április 20. 17:59
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
hát, sajnos a szólóalbumáról én személy szerint nem sok jót tudok mondani, nekem ugyanis nem jön be. Anette ennél ezerszer jobb énekesnő, hogy ilyen f*s kis dalocskákra pazarolja el a tehetségét. azt nem tudom, a férje mennyire van benne a Pain zeneszerzésében, de ha benne van, szerintem jobban járna, ha átengedné neki ezt a posztot, ha már úgyis együtt fognak zenélni. a Pain tök jó cuccokat ad elő, és Anette is k*rva jól énekelt együtt Peterrel.
de, akkor most ez azt jelenti, hogy a férje kivált a bandából? vagy azt is csinálja meg ezt is? jó lenne tudni.
de, akkor most ez azt jelenti, hogy a férje kivált a bandából? vagy azt is csinálja meg ezt is? jó lenne tudni.
2014. április 20. 18:06
|
|
|
Tudtommal Johan nem lépett ki a Pain-ből,szóval a zenekarban is benne van és most Nettie-vel is együtt dolgozik.
2014. április 20. 18:07
Őszintén szólva, én a Nightwish sötét korszakaként éltem meg az "Anette korszakot", persze Tarja után nem kis feladattal találta szemben magát. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban, a lelkemben pedig Nightwish téren minden helyre jött ezzel a váltással, de semmi sem fogja visszahozni a régi koncepciót
.
2014. április 20. 18:31
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.04.20. 18:06)
Tudtommal Johan nem lépett ki a Pain-ből,szóval a zenekarban is benne van és most Nettie-vel is együtt dolgozik.
az jó. am annak örülök, hogy Johan együtt dolgozik vele. úgy tűnik, ezekből a "metálházasságokból" tök jó dolgok sülnek ki
Tarja-Marcelo, Sharon-Robert, na és persze Liv Christin meg a férje. hátha ez is bejön.
2014. április 20. 18:36
|
|
|
Idézet (draculina @ 2014.04.20. 18:31)
az jó. am annak örülök, hogy Johan együtt dolgozik vele. úgy tűnik, ezekből a "metálházasságokból" tök jó dolgok sülnek ki
Tarja-Marcelo, Sharon-Robert, na és persze Liv Christin meg a férje. hátha ez is bejön.
Ez például tökéletesen igaz
2014. április 20. 21:32
|
|
AnnaMetálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 192356 offline
|
Na hajrá Neki! :3 Mert ügyes és, mert megérdemli a sikert! A Shine meg egyszerűen fenomenális! Egyre jobban kezdem megkedvelni! Na igen arról meg, hogy mindenki ide "pirkant" valamit, még akkor is, ha fingja nincs kiről/miről van szó...az egyszerűen kritikán aluli. Az inteligencia szint már lassan ekkora, hogy kitüntetést gyűjt agyba-főbe az egy dolog. De ha nem tudod, nem érdekel ki az, kiről szól a cikk, akkor ne szólj hozzá. Van 100/10000000 cikk amihez lehet szólogatni, kommentáld azt.
2014. április 21. 12:19
Remélem ez jól sikerül,majd neki,mert gyönyörű hangja van!
2014. április 22. 16:02
TarjaNightwish TarjaNightwish
1.)Most már nagyon tele van a hócipőm az olyan emberkéktől akik csak azért irkálnak ide vagy hasonló cikkekhez,hogy minél közelebb legyenek a csillagocskák megszerzéséhez vagy éppen azok szinének megváltoztatásához.KB.egymilliárdszor el lett hajtva,hogy ha nem érdekel,fogalmad sincs,hogy miről/kiről van szó NEM firkálsz ide,mert én SEM teszem ugyanezt más cikknél amiről tudom,hogy hidegen hagy és ha el is olvasom még akkor sem irok oda semmit mert nemtartom annyira fontosnak és mivel nem érdekel az alany akiről szól!2.)Szerintem Nettie igen is NAGY cucc,mert Ő legalább elismert énekesnő és NEM a botrányok teszik azzá!3.)Én a Wisht immáron egy harmadik együttesként könyveltem el magamban,mivel igy valahogy elviselhetőbb,annak ellenére,hogy Flooritá nagyon ront a helyzetükön(nem hangilag csak megjelenésben).4.)Nagyon örülök,hogy Nettie-nek is megvan a saját kis csapata és az sem utolsó,hogy a férjével fog együtt turnézni,aki a zenekarát is erősiti,szerintem ez igy pont jó,szép kis felállás smileeee.gif....Remélem nem hiába gépeltem és egyes személyek felfogták a mondandóm lényegét...köszönöm a figyelmet!!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/48607-bemutatta-uj-zenekarat-anette-olzon/#ixzz2zcjXSLBu Teljesen egyetértek!
1.)Most már nagyon tele van a hócipőm az olyan emberkéktől akik csak azért irkálnak ide vagy hasonló cikkekhez,hogy minél közelebb legyenek a csillagocskák megszerzéséhez vagy éppen azok szinének megváltoztatásához.KB.egymilliárdszor el lett hajtva,hogy ha nem érdekel,fogalmad sincs,hogy miről/kiről van szó NEM firkálsz ide,mert én SEM teszem ugyanezt más cikknél amiről tudom,hogy hidegen hagy és ha el is olvasom még akkor sem irok oda semmit mert nemtartom annyira fontosnak és mivel nem érdekel az alany akiről szól!2.)Szerintem Nettie igen is NAGY cucc,mert Ő legalább elismert énekesnő és NEM a botrányok teszik azzá!3.)Én a Wisht immáron egy harmadik együttesként könyveltem el magamban,mivel igy valahogy elviselhetőbb,annak ellenére,hogy Flooritá nagyon ront a helyzetükön(nem hangilag csak megjelenésben).4.)Nagyon örülök,hogy Nettie-nek is megvan a saját kis csapata és az sem utolsó,hogy a férjével fog együtt turnézni,aki a zenekarát is erősiti,szerintem ez igy pont jó,szép kis felállás smileeee.gif....Remélem nem hiába gépeltem és egyes személyek felfogták a mondandóm lényegét...köszönöm a figyelmet!!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/48607-bemutatta-uj-zenekarat-anette-olzon/#ixzz2zcjXSLBu Teljesen egyetértek!
TarjaNightwish
2014. április 22. 16:03
(Bocs,de nem tudom,hogy kell Starity-n idézni ezért csak bemásolni tudtam)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.