Sztárok és dublőreik
2014. április 19. 15:54
nem is tudtam párat megkülönböztetni
jó cikk lett
2014. április 19. 15:56
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Azért rossz így bele gondolni, hogy a Pókember sztárját is helyettesítették pár jelenetben, hiszen arra megyek májusban moziba.
2014. április 19. 16:08
Idézet (ercsi2000 @ 2014.04.19. 15:38)
Sokan eléggé el vagytok tévedve... Dublőrnél nem az az elsődleges cél, hogy kiköpött hasonmás legyen, hanem, hogy megcsinálja a veszélyes, akciósabb jeleneteket kevesebb pénzért, nagyobb kockázatért, az elismert sztár helyett.
Mert ugye "én sztár vagyok, nem lehetnek horzsolásaim, de más nyugodtan kockáztasson csak". Mindig is nagyképűnek tartottam az ilyet, mintha az ő egészségük/életük többet érne csak azért, mert híresebbek. Nem tehetségesebbek, híresebbek.
Mert ugye "én sztár vagyok, nem lehetnek horzsolásaim, de más nyugodtan kockáztasson csak". Mindig is nagyképűnek tartottam az ilyet, mintha az ő egészségük/életük többet érne csak azért, mert híresebbek. Nem tehetségesebbek, híresebbek.
Hát szerintem nem azért alkalmaznak dublőröket, hogy le ne törjön a frissen manikűrözött körmük, hanem mert a színész az színész. Tudjon játszani, jöjjenek át az érzelmek, és tudja megbolondítani az embert, ha épp olyan a szerepe. A dublőr pedig ugorjon le tíz emeletes házakról, robbanjon föl az autója vagy mit tudom én ugorjon át egy ablakon, mert ők ezt tanulták, ehhez értenek, hogy hogyan oldják meg ezt minél kevesebb vagy épp sérülés nélkül. Legalább is szerintem.
Sőt, szerintem igen ügyesen meg tudják oldani, hogy ez nekünk, nézőknek ne is tűnjön föl.
2014. április 19. 16:17
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Valamelyik tényleg hasonlít.De vannak olyanok is akik egyáltalán nem.De gondolom nagyon nem is kell hasonlítani mivel a filmben azt úgy sem lehet kiszúrni.
De amúgy tényleg jó
2014. április 19. 16:19
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
Taylor dublőre és Tay között semmi hasonlóság xdd
2014. április 19. 16:29
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
A legtöbben hasonlítanak is egymásra
2014. április 19. 16:30
Páran mennyire hasonlítanak
Nagyon jó cikk, köszi érte
Nagyon jó cikk, köszi érte
2014. április 19. 16:39
Én még mindig nem tudom elhinni, hogy Chandlernek egy 29 éves nő a dublőre
2014. április 19. 16:41
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10809 Azonosító: 28189 offline
|
Ercsi2000 ami azt illeti te is nagyon el vagy tévedve. A színésznek igen kevés beleszólása van abba , hogy akar e kaszkadőrt vagy sem. ( Nyilván vannak kivételek , amikor színész ragaszkodik , hogy ő csináljon bizonyos "mutatványokat" , de gondolom a producerek ezt nem igazán szeretik. A stúdiónak érdeke , hogy ne sérüljön meg a sztár. Ha lesérül , akkor leáll a forgatás , ami hatalmas pénzkidobás. Egyébként meg egy színésznek sem kell mindenhez értenie. Azért ne várd már el , hogy háztetőkről ugráljon , autós kunsztokat hajtson végre. A profik ezt évekig gyakorolják és még így is sokszor történik baleset. Azért , mert nincsenek szem előtt , attól még elismerik a munkájukat és meg is fizetik. Senkit sem kényszerítenek erre a munkára.
Egyébként testdublőrök is vannak. Szóval mielőtt mindenki ájuldozna , hogy milyen jó teste , melle , segge van az adott színésznek/színésznőnek az gondolkozzon el , hogy lehet , hogy másét látja. :-D
Egyébként testdublőrök is vannak. Szóval mielőtt mindenki ájuldozna , hogy milyen jó teste , melle , segge van az adott színésznek/színésznőnek az gondolkozzon el , hogy lehet , hogy másét látja. :-D
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. április 19. 16:52
|
|
noncsikababa20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 209632 offline
|
Taylor dublőre a legjobb
2014. április 19. 16:53
Köszi a cikket
Így végre előtérbe kerültek azok a szereplők is, akik nélkül nem készülne el egy ütős akció film sem. Christian Slater és dublőre közt tényleg nagy a hasonlóság. Jennifer Garner és kaszkadőre meg aranyosak, ahogy összeöltöztek a díjátadóra.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. április 19. 16:56
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Nagyon klassz cikk lett!
Andrew Garfield,Dwayne Johnson és Mark Ruffalo dublőrei azok valóban hasonlítanak is,sőt még Cameron Diazé is
Taylorén viszont kegyetlenül kiakadtam!
Azt hittem az ő dublőre is valamilyen hozzá hasonló extra jó pasi lesz,erre...!?
Nem is hasonlít rá egy cseppet sem,ég és föld a kettő...
Andrew Garfield,Dwayne Johnson és Mark Ruffalo dublőrei azok valóban hasonlítanak is,sőt még Cameron Diazé is
Taylorén viszont kegyetlenül kiakadtam!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.