Jaden Smith játssza a főszerepet James McBride díjnyertes regényének adaptációjában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb főszerepet kapott Will Smith fia
2014. április 19. 15:17
2014. április 19. 15:35
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Érdekesnek tűnik. Remélem nem fogok ebben akkorát csalódni mint a Föld Után filmben.
2014. április 19. 15:46
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Lehet megnézem. Az alaptörténet az maga tetszik!
2014. április 19. 16:10
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
De miért pont őt? És mégis, hogy van ez a gyerek a 215. helyen?!
Semmi érzéke sincs a színészkedéshez, nem kellene erőltetni.
Semmi érzéke sincs a színészkedéshez, nem kellene erőltetni.
2014. április 19. 16:33
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Szerintem nem rossz a srác. 15 éves korához képest nagyon jól alakított a Föld Utánban is, az már más kérdés, hogy maga a film jó volt-e.
Én várom, lehet hogy mindenkit meg fog lepni vele.
Én várom, lehet hogy mindenkit meg fog lepni vele.
2014. április 19. 16:35
|
|
Nina11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 205617 offline
|
Szerintem jó, hogy őt választották, szívesen megnézem mert eddig még csak A karate kölyökben és A Föld utánban láttam, mindkettő egyszer nézhetős film, de szerintem nem alakított olyan rosszul mint ahogy mondják. Valószínűleg megfogom nézni.
2014. április 19. 17:11
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Halvány lila gőzöm nincs,hogy a legtöbb embernek mi a franc baja van ezzel a gyerekkel? Szegény már annyi kritikát kapott,de nem értem miért?! Semmi baj nem volt vele a Föld után-ban,elég jó kis film lett!
Egyáltalán nem szerepelt rosszul... Oké,Nyilván nem azt mondom,hogy a világ legtehetségesebb kölyke,de nincs halálraítélve színészi pályán...
Fogalmam sincs hogyan lehetett volna azt a szerepet még jobban eljátszani a filmben,álljon fejre,vagy szaltózzon hogy jobb legyen...?!
Nem tehetségtelen ez a kölyök mint ahogy sokan mondják,hisz mégiscsak Will Smith fia...
Egyáltalán nem szerepelt rosszul... Oké,Nyilván nem azt mondom,hogy a világ legtehetségesebb kölyke,de nincs halálraítélve színészi pályán...
Fogalmam sincs hogyan lehetett volna azt a szerepet még jobban eljátszani a filmben,álljon fejre,vagy szaltózzon hogy jobb legyen...?!
Nem tehetségtelen ez a kölyök mint ahogy sokan mondják,hisz mégiscsak Will Smith fia...
2014. április 19. 19:20
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jaden Smith a fiatalság mintaképe óriási tehetség és csak tanulni lehet tőle!!
Nagyon szeretem helyes mint az apukája.
Én megnézem a filmet ez jó választás volt.
Nagyon szeretem helyes mint az apukája.
Én megnézem a filmet ez jó választás volt.
2014. április 19. 22:23
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
<333333333 OOOooooohhh... megnézem
Imádlak Jaden
Imádlak Jaden
2014. április 19. 22:59
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
nem tudom, hogy ez a szerep milyen fokú színészi játékot követel meg, de remélem, nem okoz akkora csalódást, mint A Föld után. én igazából sajnálom ezt a gyereket és a testvérét is, tisztán látszik, hogy a szüleik ötlete volt ez az egész sztárosdi, és már az ő fejükbe is beleverték, hogy tehetségesek-ami sajna nem igaz. Will Smith remek akciószínész, de apának borzalmas lehet, kb mint A Föld utánban.. mindenesetre én várom a filmet, akár jól, akár rosszul alakít Jaden, én megfogom nézni, utóbbi esetben legfeljebb röhögök egy jót
2014. április 20. 11:00
jujj milyen haja lett, amugy reemélem most sikerül teljesítenie, nem értem hogyha valakinek valami tehetséges apja van ,azt hiszi neki is annak kell lenni,pedig nem
2014. április 20. 15:08
Jajj nagyon örülök neki,tökéletes választás,
olyan tehetséges a kis srác,már várom,tuti megnézem majd,imádom Jadent.
olyan tehetséges a kis srác,már várom,tuti megnézem majd,imádom Jadent.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: