Jaden Smith játssza a főszerepet James McBride díjnyertes regényének adaptációjában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb főszerepet kapott Will Smith fia
2014. április 19. 15:17
2014. április 19. 15:35
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Érdekesnek tűnik. Remélem nem fogok ebben akkorát csalódni mint a Föld Után filmben.
2014. április 19. 15:46
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Lehet megnézem. Az alaptörténet az maga tetszik!
2014. április 19. 16:10
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
De miért pont őt? És mégis, hogy van ez a gyerek a 215. helyen?!
Semmi érzéke sincs a színészkedéshez, nem kellene erőltetni.
Semmi érzéke sincs a színészkedéshez, nem kellene erőltetni.
2014. április 19. 16:33
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Szerintem nem rossz a srác. 15 éves korához képest nagyon jól alakított a Föld Utánban is, az már más kérdés, hogy maga a film jó volt-e.
Én várom, lehet hogy mindenkit meg fog lepni vele.
Én várom, lehet hogy mindenkit meg fog lepni vele.
2014. április 19. 16:35
|
|
Nina11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 205617 offline
|
Szerintem jó, hogy őt választották, szívesen megnézem mert eddig még csak A karate kölyökben és A Föld utánban láttam, mindkettő egyszer nézhetős film, de szerintem nem alakított olyan rosszul mint ahogy mondják. Valószínűleg megfogom nézni.
2014. április 19. 17:11
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Halvány lila gőzöm nincs,hogy a legtöbb embernek mi a franc baja van ezzel a gyerekkel? Szegény már annyi kritikát kapott,de nem értem miért?! Semmi baj nem volt vele a Föld után-ban,elég jó kis film lett!
Egyáltalán nem szerepelt rosszul... Oké,Nyilván nem azt mondom,hogy a világ legtehetségesebb kölyke,de nincs halálraítélve színészi pályán...
Fogalmam sincs hogyan lehetett volna azt a szerepet még jobban eljátszani a filmben,álljon fejre,vagy szaltózzon hogy jobb legyen...?!
Nem tehetségtelen ez a kölyök mint ahogy sokan mondják,hisz mégiscsak Will Smith fia...
Egyáltalán nem szerepelt rosszul... Oké,Nyilván nem azt mondom,hogy a világ legtehetségesebb kölyke,de nincs halálraítélve színészi pályán...
Fogalmam sincs hogyan lehetett volna azt a szerepet még jobban eljátszani a filmben,álljon fejre,vagy szaltózzon hogy jobb legyen...?!
Nem tehetségtelen ez a kölyök mint ahogy sokan mondják,hisz mégiscsak Will Smith fia...
2014. április 19. 19:20
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jaden Smith a fiatalság mintaképe óriási tehetség és csak tanulni lehet tőle!!
Nagyon szeretem helyes mint az apukája.
Én megnézem a filmet ez jó választás volt.
Nagyon szeretem helyes mint az apukája.
Én megnézem a filmet ez jó választás volt.
2014. április 19. 22:23
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
<333333333 OOOooooohhh... megnézem
Imádlak Jaden
Imádlak Jaden
2014. április 19. 22:59
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
nem tudom, hogy ez a szerep milyen fokú színészi játékot követel meg, de remélem, nem okoz akkora csalódást, mint A Föld után. én igazából sajnálom ezt a gyereket és a testvérét is, tisztán látszik, hogy a szüleik ötlete volt ez az egész sztárosdi, és már az ő fejükbe is beleverték, hogy tehetségesek-ami sajna nem igaz. Will Smith remek akciószínész, de apának borzalmas lehet, kb mint A Föld utánban.. mindenesetre én várom a filmet, akár jól, akár rosszul alakít Jaden, én megfogom nézni, utóbbi esetben legfeljebb röhögök egy jót
2014. április 20. 11:00
jujj milyen haja lett, amugy reemélem most sikerül teljesítenie, nem értem hogyha valakinek valami tehetséges apja van ,azt hiszi neki is annak kell lenni,pedig nem
2014. április 20. 15:08
Jajj nagyon örülök neki,tökéletes választás,
olyan tehetséges a kis srác,már várom,tuti megnézem majd,imádom Jadent.
olyan tehetséges a kis srác,már várom,tuti megnézem majd,imádom Jadent.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: