Megjelent a fiatal tehetség vadonatúj dalához készített egyedi dalszöveges videó, ami a Csillagainkban a hiba című drámához íródott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Birdy - Not About Angels
2014. április 19. 09:49
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
A szám nekem nagyon tetszett, de fogadok, hogy a film alatt még meghatóbb lesz. Már alig várom, hogy láthassam a kedvenc könyvemet a mozivásznon
2014. április 19. 10:28
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Istenem de gyönyörű!
2014. április 19. 10:36
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Birdy-ről nem most hallok először, pár éve volt alkalmam 'megismerni'. Szerintem nyugodtam elmondhatjuk róla, hogy nagyon tehetséges, nem csak hangilag:)
2014. április 19. 10:57
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Nekem tetszik, kiváncsi vágyik mirol szó.
2014. április 19. 10:58
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Kiváncsi vagyok miről szól ( a gépem folyton kijavít)
2014. április 19. 10:58
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
A szám gyönyörű, a könyv nagyszerű. Birdy az egyik legtehetségesebb énekesnő, és számomra nagyon szimpatikus, hogy ő írja a számait. Ez az igazi zeneművészet.
A Csillagainkban a hiba egy egyedülálló könyv, mindenkinek olvasnia kellene. Remélem a film is sikeres lesz
A Csillagainkban a hiba egy egyedülálló könyv, mindenkinek olvasnia kellene. Remélem a film is sikeres lesz
2014. április 19. 11:08
Tökéletesen illik a könyvhöz a dal, és a filmhez is fog.De nem Josh, hanem John.
2014. április 19. 12:25
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Csoda ez a lány. Az elmúlt napokban szinte csak ezt a gyönyörű számot hallgattam, tökéletes a történethez, és mostanában nagyon érzékeny vagyok, ezen is képes vagyok sírni. (Ui.: A könyv utolsó 50 oldalát is végig zokogtam... Kétszer is. )
Amúgy nagyon tetszik ebben a videóban, hogy idézeteket is észre lehet venni a könyvből.
A film az nem tudom milyen lesz, hisz Augustot Ansel fogja játszani, aki meg A Beavatott-ban (Igen, megnéztem, tényleg nagyon jó.) Shailene öcsét játssza.. Elég rossz a szereplő válogatás.
Amúgy nagyon tetszik ebben a videóban, hogy idézeteket is észre lehet venni a könyvből.
A film az nem tudom milyen lesz, hisz Augustot Ansel fogja játszani, aki meg A Beavatott-ban (Igen, megnéztem, tényleg nagyon jó.) Shailene öcsét játssza.. Elég rossz a szereplő válogatás.
2014. április 19. 13:22
|
|
Boogiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 182925 offline
|
egy gyönyörű dal, több tehetséges zenész és színész, egy gyönyörűen fájdalmas könyv és egy film, amit most már akkor sem szurhatnának el ha akarnák! Junius 5, az én napom! És még plussz pont hogy a pénzt amit ráfordítok a mozira, azt a jó cél érdekében teszem!
2014. április 19. 14:41
Elképesztően tehetséges énekes, a dal pedig gyönyörű!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: