Carrie Diaries: a rajongók könyörögnek a folytatásért
2014. április 19. 11:29
Sajnálnám ,ha kaszálnák a sorozatot,mert nagy rajongója vagyok,de a második évadnál már nem éreztem azt az izgalmat ami az első évadnál megfogott!Remélem legalább nem befejezetlenül hagyják a sorozatot!
2014. április 19. 12:06
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Olyan jó lenne folytatás! A Ravenswood - ot is hogy abbahagyták...:///
2014. április 19. 12:52
Nekem tetszik a sorozat, bár nem olyan sok részt láttam belőle, és szerintem nagyon-nagy butaság lenne törölni, főleg, hogy most a rajongók is megszólaltak a folytatás érdekében.
2014. április 19. 13:00
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
ha nem lesz folytatás, én meghalok. imádom a Carrie diariest, az egyik legjobb sorozat ♥ nem is értem, hogy lehet ilyen alacsony a nézettsége...
a 2. évad végén nem minden szálat zártak el, simán lehetne még tovább folytatni a történetet. különben is, milyen vég lenne az, hogy Sebastian és Carrie nincs együtt? :'( MUSZÁJ, hogy legyen 3. évad!
(azt pedig nem is tudtam, hogy Chloe Bridges 'átigazolt' a PLL-hez. nem örülök neki, így még kevesebb esély van a folytatásra... a PLL már ígyis-úgyis ki van égve, nem tudom, a készítők mit képzelnek magukról, meddig húzhatják még a nézők agyát. A PLL-nek már befellegzett, egy csöpögős szappanopera lett, semmi más. Hol a rejtély, hol a régi PLL? inkább a Carrie naplóját kéne folytatni, annak még van értelme.)
a 2. évad végén nem minden szálat zártak el, simán lehetne még tovább folytatni a történetet. különben is, milyen vég lenne az, hogy Sebastian és Carrie nincs együtt? :'( MUSZÁJ, hogy legyen 3. évad!
(azt pedig nem is tudtam, hogy Chloe Bridges 'átigazolt' a PLL-hez. nem örülök neki, így még kevesebb esély van a folytatásra... a PLL már ígyis-úgyis ki van égve, nem tudom, a készítők mit képzelnek magukról, meddig húzhatják még a nézők agyát. A PLL-nek már befellegzett, egy csöpögős szappanopera lett, semmi más. Hol a rejtély, hol a régi PLL? inkább a Carrie naplóját kéne folytatni, annak még van értelme.)
2014. április 19. 15:57
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Ez az egyik legjobb sorozat a világon!
2014. április 20. 14:38
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Nem láttam, de nagyon sajnálom azokat akik szerették, mert tudom milyen ha vége a kedvenc soridnak...
2014. április 20. 21:13
|
|
Barbuska11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 212252 offline
|
Legyen tovább ez a sorozat ikhletett adot az élethez!
2014. április 21. 14:25
Én is megkedveltem, viszont az első évad vége felé kezdett számomra kicsit unalmassá válni az egész, a második évadot is azért fejeztem be, mert nem szeretem csak úgy félbehagyni. A végénél nekem egyértelműnek tűnt, hogy mindenkinek a sorsát lezárták, legalábbis nem maradtak elvarratlan szálak, ezért nem hiszem, hogy megérné folytatást készíteni.
2014. április 21. 18:39
A második évad utolsó részében mindenki megkapta a "happy endet",szóval nem nagyon tudnak valami folytatást csinálni.Hogy őszinte legyek már a második évad közepénél elkezdtem unni,de mindig érdekessé tudták tenni.A lényeg az,hogy remélem,hogy nem lesz vége.
2014. április 23. 11:11
jajj már pedik annyira jóóó sorozat nagyon szeretem
2014. május 02. 19:31
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Neeee!
Én azt nem élem túl :'( És sztem a második évad utolsó része egyáltalán nem happy end... én egy teljesen más befejezést vártam..
Egyébként én a neten néztem, vki el tudja mondani melyik csatornán megy/ment?
Üzibe vagy az üzenőfalamra légyszi
Előre is köszi
Egyébként én a neten néztem, vki el tudja mondani melyik csatornán megy/ment?
Üzibe vagy az üzenőfalamra légyszi
Előre is köszi
2014. május 04. 11:45
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Szeretem a sorozatott nem akarom hogy vége legyen
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: