A The CW nem biztos a sorozat jövőjével kapcsolatban, a rajongók viszont nem akarják, hogy véget érjen a Carrie Diaries.
A teljes cikkhez kattints ide!
Carrie Diaries: a rajongók könyörögnek a folytatásért
2014. április 18. 21:23
Remélem folytatódik! Nekem nem volt tiszta a vége, és nagyon várnám a folytatást. Bár nem a kedvenc sorozatom, de szerintem nagyon jó,és egy igazi tündérmese. ♥
2014. április 18. 21:36
Hát, ezzel is jól le vagyok maradva... Azért remélem, berendelik a 3. évadot, mert annak ellenére, hogy mostanában nincs időm nézni jó sorozat
2014. április 18. 21:37
Nyilvánvaló volt, hogy nem lesz olyan sikeres mint a Szex és New York, pláne, hogy a felnőttek világából belecsöppenünk egy tinédzser életébe, mondjuk én kb az első öt részt láthattam mert aztán kék halált kapott tőle a notim és így elment tőle a kedvem (persze ez nem a sorozat hibája, de rossz élményhez köthető)
2014. április 18. 21:42
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Remelem nem kaszáljak el, egy jo sorozat volt!
2014. április 18. 21:53
|
|
mynameiszsuzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 224499 offline
|
én is szeretem, lehetne még egy harmadik évad
2014. április 19. 08:50
nem muszáj egy egész évad, de legalább egy rész amiben Carrie összejön Sebastiannal.
2014. április 19. 09:17
Szeretem ezt a sorozatot, de nem igazán hatna meg, ha elkaszálnák. Az első évadot imádtam, egyszerűen magával ragadott már az első része, a második évadot nem láttam végig, de a 2x01 nézése közben nem éreztem azt, amit anno a pilotnál. Sőt, kifejezetten untam. Végül is örülnék a folytatásnak, mert ki tudja, mit tudnak még belőle kihozni (bár elég valószínű, hogy semmit), de a kasza sem hatna meg.
2014. április 19. 11:12
|
|
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline
|
Idézet (Thaliee @ 2014.04.19. 08:50)
nem muszáj egy egész évad, de legalább egy rész amiben Carrie összejön Sebastiannal. 
szerintem nem nézted meg a 2évad utolsó részét.
Én örülnék nagyon ha folytatása lenne ennek a sorozatnak, de legalább 1 rész hogy mi lesz velük x év múlva meg egyebek. (nem szeretem ha nincs befejezve egy sorozat)
2014. április 19. 11:17
Sok más sorozatért is könyörögnek, ez van
ha gondolkodnak azon hogy kasza legyen vagy folytassák még akkor úgysem a rajongók fognak dönteni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: