Feltörekvő bandák nyomában: 5 Seconds of Summer
2014. április 28. 19:16
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Idézet (krisztinaa 22 @ 2014.04.19. 15:22)
A 1D az eredeti, a többi mind utánzat...!
Nincs igazad..
2014. május 02. 19:38
Idézet (krisztinaa 22 @ 2014.04.19. 15:22)
A 1D az eredeti, a többi mind utánzat...!
Na már ne is haragudj, de az egydé minden csak nem eredeti. A Backstreet Boys és a Take That bénább verziója. És velük is mi történt? Feloszlottak. A vándájreksönnel is ez lesz. Valamelyiknek eszébe jut a szólókarrier, és meglép. Most még minden happy, letudják húzni, az elvetemült rajóngokról a pénzt, hisz azok mindent megvesznek, ha ennek az öt paprikajancsinak rajta van a képe. Ezek mind média kreálmányok. Hitegethettitek magatokat, hogy az egydé mindig együtt marad, pedig szerintem elég egyértelmű hogy nem.(szerintem szólóban egyik sem fog olyan nagyot aratni, mert sem a hangjuk, sem pedig a zenéjük nincs ott a szeren,) na mindegy azért lehetőleg ne essetek nekem
2014. május 05. 17:36
|
|
Enikő Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 196815 offline
|
Nagyon szeretem a 5sos-t de nem tudom hol lehet kapni tölük cd-t,aki tudja hol lehet venni légyszi segitsen,elöre is köszi:)
2014. június 09. 08:38
Furcsa, de csak most taáltam rá erre a cikkre XDD Áhh igen, én is imádom őket, a zenéjük fantasztikus, és emellett nagyon jófejek, őrültek! :3
2014. június 13. 21:40
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Nem tudom, hogyan kerülhette el a figyelmem a cikk, mikor imádom az együttest. Mindegy is, a lényeg, hogy a megírásához képest ugyan kicsit későn, de elolvastam, mindent tudtam eddig is, de tetszett!
2015. április 02. 19:32
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Olyan vicces, hogy mindenki azt állitja, hogy a 5sosfamok 90%-ka Directoner. Én személy szerint utálom a "vandájreksönt", és a fiúkat sem az 1D-n keresztül ismertem meg. Irritáló, mikor ilyeneket állítanak..
2015. április 03. 07:30
Én nem bírom őket. Vicces, hogy sokan azt hiszik, punk-, illetve rockzenét játszanak. Khm. Ugyanúgy pop, csak olyan hangszerekkel kísérik, mint amilyeneket a fent említett stílusokban alkalmaznak. Ennyi erővel azt is állíthatnánk, hogy thrash metal együttes
tucatstílusuk van.
akinek nem inge, ne vegye magára, tudtommal vannak józan gondolkodású rajongók
akinek nem inge, ne vegye magára, tudtommal vannak józan gondolkodású rajongók
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: