Ezúttal az egyre híresebb, ausztrál 5 Seconds of Summer, leginkább pop-rockot játszó zenekart mutatjuk be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Feltörekvő bandák nyomában: 5 Seconds of Summer
2014. április 18. 17:30
2014. április 18. 17:35
Őszintén szólva,a She Looks So Perfect nem is rossz dal,de számomra a hangjuk eléggé nyers. Az egész twitterem velük van tele, mivel kb. minden 2. directioner odáig van értük. Vajon akkor is ennyi rajongójuk lenne ha nem lenne semmi közük a One Directionhöz?
2014. április 18. 17:46
|
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline
|
Hát igen, itt is egyre több cikk van róluk meg a hónapban ők vannak az MTV Pushba is.. szóval tényleg egyre többen figyelnek fel rájuk, aminek persze nagyon is örülök mert én is szeretem őket
Bár az igaz, hogy a rajongoiknak nagy százaléka szereti a One Direction és így egy kicsit könnyebb nekik..
De kiváncsi vagyok, hogy ismertek lesznek e az egész világon.
De kiváncsi vagyok, hogy ismertek lesznek e az egész világon.
2014. április 18. 17:52
Idézet (fanicsa @ 2014.04.18. 17:39)
Muszáj mindenkit az Egydéhez hasonlítani? 
Már elnézést, de senki nem hasonlította őket az 1D-hez, egy ilyen szót sem ír a cikk, csupán annyit, hogy a One Direction-nel turnéztak.
2014. április 18. 18:01
lukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey♥♥♥♥
2014. április 18. 18:30
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Én nemrég hallottam róluk, és szinte már szeretem őket. Még nem vagyok az a hatlmas fan, de nagyon de nagyon szeretem őket. Pár számukat meghallgatva rájöttem. Hé, ezek a srácok nem is olyan rosszak. Szinte már, ripityára hallgattam a She looks so perfect-et, a Disconected, a Heartbreaker Girl, Beside you, Whenever you are. Ezek az én kedvenc számaim tőlük. A kedvencem pedig Luke Hemmings
és Aston, utána Michael, és Calum. I love 5SOS
2014. április 18. 18:53
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Imadom oket
2014. április 18. 19:20
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
ja,igen.Még annyit hozzátennék,hogy azon kívül,hogy az 1d előzenekara,semmi közük nincs az 1d-hez.Ők egy önálló zenekar,és én már azelőtt is szerettem őket,hogy felkérték volna őket a turnéra!
2014. április 18. 19:23
Remek cikk, de azt hiszem jobb lett volna, ha nem jelent volna meg. Mármint ettől a sok primitív kommenttől illetve kommentelőtől rosszul vagyok.
"de cukiiik" ..
"újabb egydé utánzat, pár év múlva a süllyesztőben végzik" Ugyanezt mondják az egydéről, de bármennyire fáj nekem is, eddig ez nem jött be.
De ha ezeket nem nézem, akkor örülök a cikknek. (:
"de cukiiik" ..
"újabb egydé utánzat, pár év múlva a süllyesztőben végzik" Ugyanezt mondják az egydéről, de bármennyire fáj nekem is, eddig ez nem jött be.
De ha ezeket nem nézem, akkor örülök a cikknek. (:
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: