Klippremier: One Direction — You & I
2014. április 18. 20:01
A dalt is és a klippet is imádom!!!
Perfect lett ❤❤❤❤ Liam olyan cukii *-* Persze a többiek is
2014. április 18. 20:05
imádom és kész *-*
ez nem olyan eseményhús klipp, de most illik a dalhoz, na és azok a váltások *-* x
ez nem olyan eseményhús klipp, de most illik a dalhoz, na és azok a váltások *-* x
2014. április 18. 20:13
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Istenem ez a dal nagyszerű. Miközben nézem a klipet végig tudtam szöveget, ami nálam nagy csoda. Rengeteg mondandója van ennek dalnak. Mint például Semmi sem választhat el minket, sem Isten sem az angyalok. Srácok most sem csalódtam bennetek.
Gyönyörű egy dal.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. április 18. 20:23
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Nem írok rá semmit, a végén még itt megölnek a rajongók....
2014. április 18. 20:34
Juuuuuj, nem csalódtam bennük
már a megjelenés óta egyfolytában a klippet nézem
egyszerűen Per-fect
2014. április 18. 20:41
|
|
Nialler0913új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 206690 offline
|
a dal gyönyörű mindig kedvencem volt a klipp is jó de csak szerintem vicces??
ehogy változnak a fejek meg minden szerintem nagyon vicces
jó értelemben
♥
2014. április 18. 20:42
Egyszerűen jobb klippet el se tudok kèpzelni ennek a dalnak! Imádom! Eleve beleszerettem ebbe a számba, de így klippel egyszerűen PER-FECT!
2014. április 18. 20:55
Amikor még csak annyit tudtunk, hogy klip lesz, azt gondoltam: "De jó lenne, ha a You And I-hoz lenne!". És lőn: teljesült a "kívánságom". Megérte várni erre a klipre (szegény szüleim, egész nap be voltam zsongva, alig lehetett bírni velem
). Szerintem eszméletlen lett, egyszerűen imásom! <3
2014. április 18. 21:00
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Ne nyeljetek le keresztbe, de szerintem ez a Louis úgy néz ki, mint valami rossz alkesz. Pedig eskü, hogy ő volt a kedvencem és őt tartottam a leghelyesebb tagnak. (Na, hát nem volt sosem nagy a választék. XD) Liam úgy fest a másik négy mellett, mint egy bébicsősz az oviban, komolyan mondom.
A szám meg a klip is átlagos amúgy, ez annyira nem bugyuta, mint szokott lenni, hogy telerakják értelmetlen hülyeségekkel, amiknek semmi köze a dalhoz. Viszont a gyönyörű Story Of My Life közelében sincs. Az nagyon tetszett, ez elmegy. Egyszer nézős.
A szám meg a klip is átlagos amúgy, ez annyira nem bugyuta, mint szokott lenni, hogy telerakják értelmetlen hülyeségekkel, amiknek semmi köze a dalhoz. Viszont a gyönyörű Story Of My Life közelében sincs. Az nagyon tetszett, ez elmegy. Egyszer nézős.
2014. április 18. 21:00
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (zsozsoka09 @ 2014.04.18. 18:41)
A helyszín gyönyörű csak a szereplők és a szám borzalmas. Most komolyan. Milliárdosok és nem telik nekik rendes fodrászra meg borotvára. Mintha betettek volna egy csapat hajléktalant a klipbe. 
Dettó ugyanezt gondoltam én is a klipet látva
2014. április 18. 21:10
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Ez lett az új kedvenc klipem... eleinte nem sokat vártam tőle, az előzeteseket és a forgatáson készült képeket elnézve, de kellemeset csalódtam. Amikor Niall Liammé változott leesett az állam, ez az ámulatom pedig a videó végéig nem változott. Szerintem fantasztikus és ötletes, Ben Winston ismét remekelt!
A dal pedig továbbra is gyönyörű, a srácok pedig ezzel..khm... érdekes kinézettel is tökéletes angyalok maradtak! Számomra mindenképp ♥
A dal pedig továbbra is gyönyörű, a srácok pedig ezzel..khm... érdekes kinézettel is tökéletes angyalok maradtak! Számomra mindenképp ♥
2014. április 18. 21:13
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Idézet (Csillla @ 2014.04.18. 20:09)
Kedves DylanSmith!
Ha nem tetszik, nem kell megnézni, kommentelni!
Ha nem tetszik, nem kell megnézni, kommentelni!
Ha nem nézem meg, hogy döntsem el, hogy tetszik e vagy sem?!
Majd a következő " nagy premiernél" észben tartom, kár lenne időt pazarolni. Azért mert nem vagyok dájreksöner, még lehet véleményt alkotni. Csak azért mert épp negatív, ne tiltsátok már meg, hogy leírjuk..
Köszi
2014. április 18. 22:02
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Sunwell @ 2014.04.18. 21:00)
Ne nyeljetek le keresztbe, de szerintem ez a Louis úgy néz ki, mint valami rossz alkesz. Pedig eskü, hogy ő volt a kedvencem és őt tartottam a leghelyesebb tagnak. (Na, hát nem volt sosem nagy a választék. XD) Liam úgy fest a másik négy mellett, mint egy bébicsősz az oviban, komolyan mondom.
Egyetértek veled Louissal kapcsolatban, nem alkesz, csak agyon hajszolja magát és rengeteget fogyott. Munkamániás, görcsös, és minden nyilatkozata arra utal h úgy van vele h nem érdemli meg a pihenést. Persze h beteg lett + mindenkinek meg akar felelni, számít mit gondolnak róla az emberek. Biztos h vmi emésztési zavara lehet, a sok stressz miatt is kialakulhatott ez neki, sőt tuti h attól. Ha el tudna egy kicsit lazulni akkor nem lenne ez. És többet kéne pihennie, mert ha nem énekel, akkor focizik egy profi csapatban, az is megterhelő ám, sőt önbizalma se vmi fényes. Sőt több videóban is látszott h szarul van, volt a that momentes reklám, a csávó külön hívta és megkérdezte mi a baj és Louis csak annyit mondott h fáradt, de tuti nem sima fáradságról vlt szó, látszott ott is rajta h szarul van.
Rossz nézni ahogy épül lefele. Nekem is ő a kedvencem
2014. április 18. 22:24
|
|
noncsikababa20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 209632 offline
|
Imádom <3 #foreverdirectioner
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.