Klippremier: One Direction — You & I
2014. április 18. 17:42
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Nem tudom.. a klip egy kicsit érdekes, de a dalt nagyon szeretem, akárcsak őket
(Milyen jó végig nézni a kommenteken, eddig még egy hater se írta ki, hogy mennyire megkeseríti az életét ez a banda..)
(Milyen jó végig nézni a kommenteken, eddig még egy hater se írta ki, hogy mennyire megkeseríti az életét ez a banda..)
2014. április 18. 17:43
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
GYÖNYÖRŰ lett. Az egyszerűsége teszi ennyire fantasztikusság, meg persze a csodálatos szám! Sírok, még mindig potyognak a könnyeim. :') Egyszerűen PER-FECT!♥ És mind olyan jól néznek ki a klipben. ♥_♥ Folyamatosan nézem és nem tudom megunni.♥
2014. április 18. 17:44
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Maga a dal, és a klip is tetszett nagyon, de bizony észre lehet venni, hogy fáradtak. Remélem a sikeres klip után pihentek egy jó nagyot! (:
2014. április 18. 17:47
Fantesztikus lett, ez csodálatos!!!!! Liam egy kicsit furán néz ki, hogy úgymond ilyen "szakállas" , de mindegy, a többiekben nem csalódtam
Nagyszerű lett, gyönyörű dal
2014. április 18. 17:48
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Nagyon jó lett!!!! <333
2014. április 18. 17:51
most össze kell hogy törnöm a pici direksönerek szivét:< a klipnek igazából semmi köze nincs a dalszöveghez, ami egyértelmű hiszen ők azért tökéletesek, mert rohadt helyesek, és nem azért mert a dájreksönerek értik is a dalokat.
2014. április 18. 17:58
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
remélem nem csak így vagyok így,de egy kicsit csalódott vagyok.megmondom őszintén,jobbra számítottam.jó lett,de azt hittem,jobb lesz
2014. április 18. 17:59
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
egyébként maga a dal csodálatos
2014. április 18. 18:02
Nekomimi82....erre nem mondok semmit sem...mert nem mindig annak kell lenni a klip lényegének mint amiről szól a dal.és képzeld és tom miről szól és szetnem nem csak én és ha nem tetszik drágám a klip akk mégis minek nézed meg és minek vagy egyáltalán itt?? ha nem szereted őket el lehet menni nyugodtan..........amugy nagyon jó lett
)
2014. április 18. 18:02
a video maga szerintem morbid féle xdd nekem a vidi nem tetszik :/ de a szám az egyik kedvenc síros dalom
2014. április 18. 18:09
Ez a dal az egyik legnagyobb kedvencem az albumról, az utóbbi 2-3 napban rongyosra hallgattam, szóval nagyon örülök, hogy ehhez készült a kisfilm. Nekem nagyon tetszik, egyszerű, nincs tele mindenféle értelmetlen, felesleges dologgal. A vége (azt hiszem 2:55-től) ötletesen lett megoldva.
2014. április 18. 18:12
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Én hosszan kifejtve a véleményemet. Nos, a You&I nekem a kedvenc dalom az albumról, és szerintem ez a klipp, amit már egy hete várok, szerintem eszméletlen, hiperszuper, csodálatos, fenomenális, perfect, gyönyörű, és még több szóba is megtudnám fogalmazni, de nem megy, mert a CSODÁLATOS-ban benne van minden elismerésem, és Ben Winston-nak is aki megrendeszte ezt a (ismétlem) CSODÁLATOS klippet. I love it
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: