Idézet (zombeeStar @ 2015.02.02. 20:00)
jaaaj én a Sabatont már nem vállaltam be úgy éreztem magam mint Ariel a mesében mikor először kap lábakat

mondjuk '12-ben voltam Sabatonon /jó ez túlzás, de belehallgattam. Viszont kicsit dühös vagyok, hogy a Dragonforce-t gyakorlatilag átcigiztük odakint és akkor ment a kedvenc számom mikor a ruhatárba adtuk be a cuccokat -.-

Nem baj rajtuk is voltam már ^^
Viszont egyik ismerősöm ki volt készülve, hogy miaz, hogy nem volt pogó

mondjuk én ennek csak örülni tudok meg elől voltam szóval nem tudom milyen volt a "küzdőtér" Amúgy a vipjegy zenészsimogatást vagy mit tartalmazott? El nem tudom képzelni c:
VIP-en lehetett beszélni velük, aláírtak egy posztert, ami ugye alapból jár, na meg amit szeretnél, (én a TQE tokját írattam alá), jófejek voltak, kivéve Simone-t, ő nem igazán az a barátkozós típus. Utána volt közös fotózkodás a bandával.
Én 3-5. sor táján voltam,Dragonforce alatt ott pogóztak meg ugráltak 40-50 közötti csávók meg egy zsírdisznó csaj, aki szeretett oldalba könyökölni mindenkit. Örültem, hogy Epica alatt nyugodt volt a tömeg.

Jó kis koncert volt.
Másnap én nem a Sabaton miatt mentem, hanem a Delain érdekelt.

Sabaton alatt már kint voltam hátul a pólós pultnál, és vártam a Delaint. Meglepetés volt Mark-ot is ott látni, előttem fogott kezet meg beszélt Martijn Westerholt-tal.