Palvin Barbi vetkőzött a Marie Claire-nek
2014. április 19. 13:40
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
Szerintem jók a képek bár kicsit merész
2014. április 19. 13:45
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
A fán ülés képen gyönyörű... <3
2014. április 19. 14:23
Lettek jók is rosszak is, de nem nyűgözött le ...
2014. április 19. 16:19
omg xd amikor abban a fehér átlátszó köpenyben van egyedül az tetszik.. az első képen az a fej istenem xddd
2014. április 19. 16:59
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
am a száját nem tudja becsukni ? :'DDD
2014. április 19. 18:38
Nem értem miért van mindenki úgy oda érte. Vannak nála ezerszer szebb modellek.
2014. április 19. 18:41
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Hát, nén em tudom mi olyan nagy szám ebben a lányban, de az tény, hogy ezek nem élete képei.Sőt. Szép alakja van, irigylésre méltó. De egyszerűen fel nem tudom fogni, miért annyira keresett a szakmában. Ezer meg ezer szebb lány mászkál az utcán nap mint nap, és még is Ő van a francia magazin címlapján. Persze lettek jól sikerültek is azért. Két kép lett nagyon jó, amin még meztelen, és hátrafordulva néz a kamerába, és ahol a fán ül. Ez csak az én véleményem.
2014. április 19. 19:13
|
fdboris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 653 Csatolások: 79 Azonosító: 204384 offline
|
Idézet
Hát, nén em tudom mi olyan nagy szám ebben a lányban, de az tény, hogy ezek nem élete képei.Sőt. Szép alakja van, irigylésre méltó. De egyszerűen fel nem tudom fogni, miért annyira keresett a szakmában. Ezer meg ezer szebb lány mászkál az utcán nap mint nap, és még is Ő van a francia magazin címlapján. Persze lettek jól sikerültek is azért. Két kép lett nagyon jó, amin még meztelen, és hátrafordulva néz a kamerába, és ahol a fán ül. Ez csak az én véleményem.
Nagyon egyet értek veled
2014. április 19. 19:26
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Hiába, egy ku.....va. A hiányzó betűt ebben az őszinte véleményben mindenki maga helyettesítse.
Barbi, ennyit a tisztességes, jó híredről, bár... A modellek a testükből élnek, csak épp elfogadottan és irigyelten.
Grat neki.
Barbi, ennyit a tisztességes, jó híredről, bár... A modellek a testükből élnek, csak épp elfogadottan és irigyelten.
Grat neki.
2014. április 19. 19:44
Te szentséges isten! Én azért a helyében ezt nem vállaltam volna. És különben sem egy nagy szám...
2014. április 19. 20:35
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Idézet (Bibikeke1 @ 2014.04.19. 18:41)
Én ugyan ezt gondolom a suttyó 1D-ről, amit az égig magasztaltok. Vicces, hogy olyanok írnak kritikát, akiknek fingjuk sincs a divatiparról, és törnek pálcát felnőtt önnálló nők felett, akik még csak álmodoznak a Herri Stájszról és fenekükön a tojáshéj.
Még mielőtt megsértődnél, ezt úgy általánosságban írtam.
2014. április 19. 21:55
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
egész jó képek lettek. én nagyon szeretem Barbit és nem érdekel ki mit mond-és gondol róla
2014. április 19. 22:00
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Na jó, előre is minden rajongójától bocsánatot kérek, mert amit írok nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog, nem feltétlenül kell elolvasni.
Engem már egyenesen irritál, hogy mennyire felkapták a csajt. Néhány képen olyan bugyuta feje van, és nem, kivételesen nem a szájára gondolok, de nem tudom, hogy egy-egy kép erejéig miért nem tudja becsukni. De már csak a tekintetéről is látszik, hogy nem egy korszakos zseni. Olyan felkapott lett a szakmában, nem is értem, hogyan. A legtöbb topmodellnek évekig kell dolgoznia, hogy eljusson arra a szintre mint ő (és ezalatt nem 1-2 évre gondolok), de ez a csaj "valahogy" -van egy tippem, de nem részletezném- 8 évnyi munkát sűrített kb 6 hónapba. Nem mellesleg az is sokat fog dobni a hírnevén, hogy "elég bevállalós egy meztelen fotózáshoz", ezáltal még keresettebb lesz. Fájó a tudat, hogy több száz, nála milliószor szebb lány jön velem szemben az utcán, mégis ő a szupermodell. Ezt a szájtartást pedig olyan jól betanították neki, hogy soha nem fogja elfelejteni, amint azt magyarázzák neki, hogy "tartsa csak úgy a száját, mert az úgy vonzó és szexi". Az oké, hogy valaki állkapcsa máshogy fejlődött, én sem tartom a számat folyton csukva, de nem egy 3 centis rés van a felső és az alsó ajkam között, (!!!) legfeljebb 2-3 miliméter. És esküszöm, hogy ilyen szájtartása senkinek nincs, olyan látványosan mű az egész csaj, mintha most jött volna a futószallagról.
Engem már egyenesen irritál, hogy mennyire felkapták a csajt. Néhány képen olyan bugyuta feje van, és nem, kivételesen nem a szájára gondolok, de nem tudom, hogy egy-egy kép erejéig miért nem tudja becsukni. De már csak a tekintetéről is látszik, hogy nem egy korszakos zseni. Olyan felkapott lett a szakmában, nem is értem, hogyan. A legtöbb topmodellnek évekig kell dolgoznia, hogy eljusson arra a szintre mint ő (és ezalatt nem 1-2 évre gondolok), de ez a csaj "valahogy" -van egy tippem, de nem részletezném- 8 évnyi munkát sűrített kb 6 hónapba. Nem mellesleg az is sokat fog dobni a hírnevén, hogy "elég bevállalós egy meztelen fotózáshoz", ezáltal még keresettebb lesz. Fájó a tudat, hogy több száz, nála milliószor szebb lány jön velem szemben az utcán, mégis ő a szupermodell. Ezt a szájtartást pedig olyan jól betanították neki, hogy soha nem fogja elfelejteni, amint azt magyarázzák neki, hogy "tartsa csak úgy a száját, mert az úgy vonzó és szexi". Az oké, hogy valaki állkapcsa máshogy fejlődött, én sem tartom a számat folyton csukva, de nem egy 3 centis rés van a felső és az alsó ajkam között, (!!!) legfeljebb 2-3 miliméter. És esküszöm, hogy ilyen szájtartása senkinek nincs, olyan látványosan mű az egész csaj, mintha most jött volna a futószallagról.
2014. április 19. 22:06
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Jó képek lettek, de nem elragadóak.
2014. április 19. 22:12
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Én nem vagyok rajongó, de ez a csaj, szerintem eszméletlenül szép.
Szerintem a száltartásával sincs semmi gond.. Őt is, meg Kristen-t is folyton ezzel húzzák. Pl.: én is így tartom alapból a számat. Ez nem megszokás, van akinek ilyen a szája és kész.
Amúgy, gyönyörű fotók lettek.
Amúgy, gyönyörű fotók lettek.
2014. április 19. 23:14
a szeme olyan, mintha a fotózás előtt lebasztak volna neki 1-2 pofont... valami nagyon jó sminkese lehet
)
2014. április 19. 23:15
és, figyeltétek, hogy ennek a csajnak MINDIG nyitva van a szája?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: