Öt sztori, amiről lemaradhattál
2014. április 17. 20:43
Már nem azért,de mintha elöbb még azt kommeltem volna,hogy gyógyszertúladagolásról van szó,most meg már terhes is?!
Jól van májli,keverd még a ,,kakit''!
Jól van májli,keverd még a ,,kakit''!
2014. április 17. 20:46
Idézet (Gabika @ 2014.04.17. 19:06)
Az a normálatlan Demi már nem tudja mit csináljon magával! Mit kínlódik állandóan?
Az egy paróka te k*csög!Te nem tudsz mit kezdeni magaddal,mert csak azt tudod furcsa módon kommentelni,ami nem tetszik neked!
2014. április 17. 20:56
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
Juuj, mekkora lenne, ha Miley-nek gyereke lenne xd Kíváncsi lennék a kiskölyökre, mire tanítaná anyuci: twerk, káromkodás, eszevezett hülyeségek. Venne neki valami lenge öltözetet, majd kézenfogva felvinné a színpadra és együtt k**váskodnának.. Röviden: nem tudom anyaként elképzelni.
Demi csodaszép, kár, hogy nem ilyen a haja
Nem értem miért nem tetszik sokaknak..
Jelenáát!!♥♥
xx
Demi csodaszép, kár, hogy nem ilyen a haja
Jelenáát!!♥♥
xx
2014. április 17. 21:08
Selena és Justin 'játéka' hihetetlenül idegesítő. Egyszer együtt, egyszer külön... Ez már elég unalmas. Már kicsit túl nagy a felhajtás körülöttük, és elég gyerekesnek is tűnnek. Lehet, így többen veszik a lemezeiket meg mittudomén', de ez undorító. Ha pedig a pénzért van, akkor okádnom kell. Egyértelmű, hogy miért utáltam meg őket.
2014. április 17. 21:15
Nem hinném hogy Miley terhes lenne..
Megkönnyebbültem hogy Demin ez csak egy paróka, örülök hogy megmaradt a barnánál (eddig).
Megkönnyebbültem hogy Demin ez csak egy paróka, örülök hogy megmaradt a barnánál (eddig).
2014. április 17. 21:17
jó, hogy Demi megmaradt a barnánál
örülök, hogy Jelena együtt van. (gondolom) akik meg azt írták, hogy idegesítő a "se veled se nélküled" kapcsolat, akkor nekik mondanám, hogy ki tudja, hogy megint lesz "se nélküled" rész?
x
örülök, hogy Jelena együtt van. (gondolom) akik meg azt írták, hogy idegesítő a "se veled se nélküled" kapcsolat, akkor nekik mondanám, hogy ki tudja, hogy megint lesz "se nélküled" rész?
2014. április 17. 21:59
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Demi haja dejooo:D
2014. április 17. 22:59
|
|
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline
|
Miley nem terhes-.-
2014. április 17. 23:03
|
|
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline
|
Miley arcüreggyulladásra szedett nagyon erős antibiotikumokat ami allergiás reakciót váltott ki nála.Mellesleg azért szedte a gyógyszereket,hogy a koncerteket megtarthassa!
Szóval Tish még nem vagy nagymama!
Ti meg minden szart elhisztek...-.-
Ti meg minden szart elhisztek...-.-
2014. április 18. 07:49
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Demi haja baromi jó csak kár hogy nem igazi
Miley valószinű nem terhes csak játssza az agyát -.-
Miley valószinű nem terhes csak játssza az agyát -.-
2014. április 18. 10:27
Taylorhoz meg miért kell mindig odaírni, hogy vajon lesz e ebből a szakításból újabb dal?
2014. április 18. 10:59
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Imádom, hogy Taylor kapcsolatáról mindig mindeni tud mindent! -.-' Taybabe, remélem boldog vagy, és hangosan nevetsz minden ilyen hülyeségen. Én veled nevetek. <3
Ha meg dalt írna róla, hát én várom a lájobban!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: