Öt sztori, amiről lemaradhattál
2014. április 17. 13:58
Úgy látom sokan már megint nem tudnak szöveget értelmezni, vagy szimplán el sem olvassák.
Demi továbbra is barna (tegnapi kép) a színes tincsek csupán felcsatolható kiegészítők (vagy paróka, ahogy jobban tetszik...), ami az új címlapfotózása miatt lett felrakva, néhány órára. (Nem pedig klip miatt, mint ahogy az a cikkben van)
A Jelena párost pedig valaki tüntesse már el a Földről. Már r*hadt unalmas amit művelnek. Ha akarnám se tudnám elkerülni a róluk szóló dolgokat, mert egyszerűen mindenhol a 'se veled, se nélküled' szenzációhajhász szenvedésük van.
A Jelena párost pedig valaki tüntesse már el a Földről. Már r*hadt unalmas amit művelnek. Ha akarnám se tudnám elkerülni a róluk szóló dolgokat, mert egyszerűen mindenhol a 'se veled, se nélküled' szenzációhajhász szenvedésük van.
2014. április 17. 13:59
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nagyon jóóóó cikk lett.
2014. április 17. 13:59
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Demiii <33 Jelenaa <333
2014. április 17. 14:02
Hogyha a Mileyről írtak igazak,akkor gratulálok!? Szegény kisbaba!
2014. április 17. 14:03
|
|
noncsikababa20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 209632 offline
|
Megint Jelena
Demiiii <3 <3 <3
Demiiii <3 <3 <3
2014. április 17. 14:11
|
|
samteatimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 128 Csatolások: 63 Azonosító: 213364 offline
|
Már nagyon várom Ariana albumát
2014. április 17. 14:19
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Demi nagyon merész lett volna ezzel a hajjal de jobb hogy megmaradt a barnánál,énekesnőként nem szeretem de mint ember szimpatikus mert az X-faktorban egész jó arc volt.
2014. április 17. 14:22
|
|
Sai Higashiyamaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 224386 offline
|
Szerintem Demi parókáját felesleges volt beletenni, ha még ő maga is írta hogy csak egy mű frizura... de mindegy.
Ariana albuma biztosan nagyon jó lesz. mondjuk én nem szeretem a stílust amiben énekel, de egyébként tehetséges, és szerintem nagyon nagy ikon lesz belőle. ; )
Sel, JB nem tudnak magukkal mit csinálni? mindkettejük zenéjét szeretem, de szerintem ez a Jelena dolog elég lerágott csont már a starity és a világ körében...
Ariana albuma biztosan nagyon jó lesz. mondjuk én nem szeretem a stílust amiben énekel, de egyébként tehetséges, és szerintem nagyon nagy ikon lesz belőle. ; )
Sel, JB nem tudnak magukkal mit csinálni? mindkettejük zenéjét szeretem, de szerintem ez a Jelena dolog elég lerágott csont már a starity és a világ körében...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: