Kórházba került Miley Cyrus
2014. április 17. 13:23
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Sajnálom a kutyust de az allergiás sztori nem érdekel
2014. április 17. 13:32
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Úhh hát nagyon sajnálom Miley-t
Biztos nagyon szomorú lehet a koncertek lemondása miatt
És akik még most is negatívot írnak Miley-ról azok ássák el magukat-.-" Ugyanis nem kell mindig a negatívot keresni mindenben :|
2014. április 17. 14:00
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Igaz , hogy lattam egy olyan kommentet amiben azt irtak , hogy ez ,,Isten bosszuja" !
Felvilagositom az irojat , hogy nem Isten bosszuja mert o csinalta maganak ezt is meg a tobbi orultseget is ! Na pusz
Felvilagositom az irojat , hogy nem Isten bosszuja mert o csinalta maganak ezt is meg a tobbi orultseget is ! Na pusz
2014. április 17. 16:47
|
|
Sai Higashiyamaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 224386 offline
|
Sajnálatos hogy kórházba került. Mondjuk kedves gesztus volt tőle hogy inkább agyon antibiotikumozza magát a rajongói kedvéért. Ez becsületre méltó! ; ) de azért jobban vigyázhatott volna magára...
2014. április 17. 20:31
spck13 írta:
Ja es hozzateve rohadt szanalmasak vagytok h olyanokat irtok h "maradjon a korhazban" vagy "remelem nem jon ki onnan"... Gratulalni tudok, komolyan... Szamomra felfoghatatlan h mennyi mocskos, undorito, karorvendo es rettentoen BUNKO ember van a vilagban... Kivancsi lennek, kinek h esne, ha ok kerulnenek korhazba valami miatt, es masok meg rohognenek rajtuk... biztos mindenki elvezne!!! Remelem az ilyenek ott rohadnak meg ahol vannak! Undorodom az ilyen utolso szemet emberektol...
Az utolsó elötti mondatot nagyon köszönöm,ugyanis egy szállodában vagyok,tavaszi szünet alkalmából!Majd ha nem lesz kedvem elmenni onnan,megmutatom anyucinak,hogy milyen kedveset kívántál nekem,hogy maradjak ott a hol vagyok,és akkor majd biztos ott fogok maradni!
Na jó,ebből semmi nem volt igaz,de mekkora poén lenne már?!?!?!
Amúgy sajnálom,de legalább lesz ideje megemészteni szegény Flojdot!!!
Ja es hozzateve rohadt szanalmasak vagytok h olyanokat irtok h "maradjon a korhazban" vagy "remelem nem jon ki onnan"... Gratulalni tudok, komolyan... Szamomra felfoghatatlan h mennyi mocskos, undorito, karorvendo es rettentoen BUNKO ember van a vilagban... Kivancsi lennek, kinek h esne, ha ok kerulnenek korhazba valami miatt, es masok meg rohognenek rajtuk... biztos mindenki elvezne!!! Remelem az ilyenek ott rohadnak meg ahol vannak! Undorodom az ilyen utolso szemet emberektol...
Az utolsó elötti mondatot nagyon köszönöm,ugyanis egy szállodában vagyok,tavaszi szünet alkalmából!Majd ha nem lesz kedvem elmenni onnan,megmutatom anyucinak,hogy milyen kedveset kívántál nekem,hogy maradjak ott a hol vagyok,és akkor majd biztos ott fogok maradni!
Na jó,ebből semmi nem volt igaz,de mekkora poén lenne már?!?!?!
Amúgy sajnálom,de legalább lesz ideje megemészteni szegény Flojdot!!!
2014. április 18. 18:44
Igaz manapság nem nagyon csípem Miley-t, de jobbulást!
2014. április 20. 14:46
|
|
MileyFan1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 224598 offline
|
Remélem Minél elöbb kijön , gyogyulj meg Miley ! <3
2014. április 20. 15:50
Gyümike
Nem értem mit sajnáljátok így kicsit magába száll és elgondolkodik hogy miket tett!!! >.<
Igazad van...Inkább legyen életveszélyesállapotba meg csakhogy elgondolkozzon. De aranyos vagy.
Nem értem mit sajnáljátok így kicsit magába száll és elgondolkodik hogy miket tett!!! >.<
Igazad van...Inkább legyen életveszélyesállapotba meg csakhogy elgondolkozzon. De aranyos vagy.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: