Starity

Kórházba került Miley Cyrus

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 16. 21:18 #41
Diary
Diary
visszatérő vendég

StátuszSummertime
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 222791
[quote=Beyla,2014.04.16. 20:33~4830279]Na, azért az antibiotikumot ne adjuk már úgy elő, mintha valami extraüber komoly farmakológiai szer lenne. laugh.gif Mostanában voltál beteg? Szerintem nincsen még gyermeked - ha igen, akkor elnézést kérek -, de minden sz*rra antibiotikumot írnak fel. Én anno influenzára kaptam azt, és, mint tudjuk, vírusra felesleges beszedni az ilyen gyógyszereket, mert nem használnak. Lesz gyereked, elkap valami náthát az oviban, elviszed orvoshoz, az meg minden alkalommal antibiotikumot fog felírni. Ennek tudható be például az is, hogy egyre több baktérium rezisztens (magyarul ellenálló) az antibiotikumokkal szemben. Tény, valóban nem köptető, de én is úgy jártam suliba meg gyakorlatra, hogy mellette folytattam az antibiotikum kúrát. Max lett egy kis hasmenésem, de arra meg ott van a probiotikum, amit hasznos az antibiotikummal együtt szedni a normális bélflóra megőrzésének érdekében. Sokan amúgy nem tudják megtenni speciel kis hazánkban sem, hogy egy kis mandulagyulladással például otthon maradjon egy hetet. Ha elmegy betegállományba, kirúgják és mint tudjuk, nálunk eléggé nehéz munkát találni. Párom is bement 40 fokos lázzal taknyosan dolgozni, mert simán kirakták volna. Egyébként antibiotikumhoz nem jutsz egyszerűen kint sem. Ugyanúgy vényköteles gyógyszerek, bár aki be tudja szerezni a drogot, annak valószínűleg nem lesz gond az antibiotikum sem. Nem egy jó dolog, de napjainkban úgy osztogatják az orvosok, mintha vitamin lenne. Ehhez szokj hozzá!

Huszonhat életévem alatt harmadszorra kapok antibiotikumot (elég jó az egészségem), szóval engem most kiütött. Egyébként nem beteg vagyok, csak kiszedték a bölcsességfogaimat, és valamiért belém tuszkolják a gyógyszert. Szóval jelenleg szenvedek, mint valami lőtt vad, aludni sem tudok a fájdalomtól. Eszembe nem jutna kimenni bárhova is, mert még azt hinnék, ver a férjem, olyan foltos és feldagadt az arcom furesz.gif
Hála Istennek, engem nem b*sznak ki a melóhelyről ilyenek miatt - bár sajnálom a párod -, de szerintem Miley Cyrust sem ítélik máglyahalálra. Enyhén kiváltságos a csaj, nem tudom, észrevetted-e? biggrin.gif Telesírja a Twittert meg az egyéb szirsz*r közösségiket a fájdalmával, közben még kórházba is kerül meg tanúbizonyságot tesz fantasztikus állóképességéről és rajongói iránti elkötelezettségéről, amiért betegen is vállalja a világmegváltást meg a plüsshotdog meglovaglását, hát nemhogy nem dühösek rá az emberek az elmaradt koncert miatt, hanem még gyásznapot rendelnek el Hollywoodban. Na, ennyit a témáról, mert egy "beteg" emberen köszörülni a nyelvem mégiscsak bunkó dolog.
2014. április 16. 21:21 #42
larrystylinson4ever
larrystylinson4ever
új tag
Hozzászólás: 56
Azonosító: 216734
jobbulast neki <3
2014. április 16. 21:22 #43
- törölt felhasználó -    
Olyan lett ez a csaj mint Bieber. Kihalt karrierű, kiélt fejű, + mindketten drámai alakítást csinálnak kórházi jelenettel mielőtt lemondanak egy koncertet ..éés még a hajuk is hasonlít biggrin.gif tongue.gif
2014. április 16. 21:24 #44
Tori Vega
Tori Vega
visszatérő vendég

Státusz....szeretem. Fogadd el, hogy te a múlt vagy ő meg a jelen, az életem.
Hozzászólás: 188
Azonosító: 210795
Azért Jobbulást..
2014. április 16. 21:24 #45
Gabika
Gabika
új tag

StátuszTe őrültségnek hívod,én szerelemnek!! <3
Hozzászólás: 8
Azonosító: 197993
Hátha a korházban marad!
2014. április 16. 21:25 #46
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 793
Azonosító: 197734
NoBigDeal, tökéletesen megfogalmaztad! biggrin.gif
2014. április 16. 21:32 #47
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Nem nagyon kedvelem, de jobbulást neki smileeee.gif
2014. április 16. 21:42 #48
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Diary @ 2014.04.16. 21:18)
Huszonhat életévem alatt harmadszorra kapok antibiotikumot (elég jó az egészségem), szóval engem most kiütött. Egyébként nem beteg vagyok, csak kiszedték a bölcsességfogaimat, és valamiért belém tuszkolják a gyógyszert. Szóval jelenleg szenvedek, mint valami lőtt vad, aludni sem tudok a fájdalomtól. Eszembe nem jutna kimenni bárhova is, mert még azt hinnék, ver a férjem, olyan foltos és feldagadt az arcom furesz.gif 
Hála Istennek, engem nem b*sznak ki a melóhelyről ilyenek miatt - bár sajnálom a párod -, de szerintem Miley Cyrust sem ítélik máglyahalálra. Enyhén kiváltságos a csaj, nem tudom, észrevetted-e?  biggrin.gif Telesírja a Twittert meg az egyéb szirsz*r közösségiket a fájdalmával, közben még kórházba is kerül meg tanúbizonyságot tesz fantasztikus állóképességéről és rajongói iránti elkötelezettségéről, amiért betegen is vállalja a világmegváltást meg a plüsshotdog meglovaglását, hát nemhogy nem dühösek rá az emberek az elmaradt koncert miatt, hanem még gyásznapot rendelnek el Hollywoodban. Na, ennyit a témáról, mert egy "beteg" emberen köszörülni a nyelvem mégiscsak bunkó dolog.

Nagyon szerencsés vagy, hiszen én is például tapasztalatból beszélek. Betegségem miatt kénytelen vagyok immunrendszer blokkolót szedni, amitől állandó jelleggel beteg vagyok. Nem is tudom, hogy ebben a pár hónapban hány mg amoxicillint és levofloxacint szedtem be a recidiváló mandulagyulladásom miatt. Régebben is beteges voltam, nem csak most és többször előfordult, hogy egy-egy fertőzés ledöntött a lábamról. Vagy tényleg nagyon bitang az immunrendszered vagy nem jársz emberek között. Effektíve aki betegekkel (én speciel beteg gyerekekkel) foglalkozik, jobban ki van téve ezeknek a fertőzéseknek, mint egy olyan, aki akta kukac például. Lehet szedni az antibiotikumot, csak mellette ugyebár pótolni kell a probiotikummal a bélflóra baktériumait, hogy az emésztés ritmusa ne boruljon fel. Szájsebészeti műtéteknél egyébként gyulladás megelőzésre használják, bár ebben nem vagyok teljesen biztos. Amúgy húgom is most szenved a bölcsesség fogával, neki is ki kell vésni mindet az alul, úgyhogy már ő is készülget erre a dologra. Szerencsés vagy a munkahelyedet illetően, mert általában nem tolerálják az ilyesmit. Esetleg egyszer kivehetsz beteg szabadságot, de túl sokszor ezt nem tudod eljátszani. Minek fizessenek egy olyan embert, aki tulajdonképpen nem dolgozik? Bár nem tudom, hogy mivel foglalkozol és egyáltalán hol dolgozol, de manapság a munkahelyek 99%-nál nem melengetik a székedet, hiszen helyetted fel tud venni mást is - mint tudjuk munkahely keveslet van Magyarországon és a lakosságnak több mint a fele munkanélküli. Amúgy tudom, hogy kiváltságos a csaj, mint minden ilyen cölöb, akinek sok pénze van. Egy csomó ilyen híresség van napjainkban, akik életüket a neten élik (például Twitter), sírnak, vinnyognak és kisebb gondom is nagyobb, mint az ő állítólagos hatalmas problémájuk. Régen idegesített, de már kábé lesz*rom. Nyifoghat nyafoghat akárhol, az nem változtat azon, hogy milyen ember lett belőle a hírneve árán. Eljutottam amúgy odáig, hogy elég nekem a saját gondjaimmal vesződni. Nincs kedvem más terhét is a vállamra venni. Szimplán csak röhögök a csajon, hogy milyen szánalmasan és nevetségesen próbál köztudatban maradni.
2014. április 16. 22:12 #49
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
egyem a szívét, de sajnálom
2014. április 16. 22:42 #50
Emese2014
Emese2014
Hozzászólás: 896
Csatolások: 1109
Azonosító: 221725
Milyen rendes még betegen sem mondja le a koncertjét smileeee.gif
2014. április 16. 23:45 #51
spck13
spck13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 173
Azonosító: 221476
Nem ertem miert kell azt irnotok h "Miert kell egy kutya miatt ennyit sirni, ez mar nevetseges"... Ot nyilvan nagyon rosszul erintette h meghalt Floyd, mivel mar vagy 3 eve meg volt neki ez a kutya!!! Tudjatok, sokszor az allatokat jobban lehet szeretni mint az embereket. Van akinek konnyebb ezen tulesni, de van aki nehezebben eli ezt meg, szoval nem kell magyarazni h mar szanalmas amit csinal egy allat miatt.. Nyilvan nem tudjatok milyen elvesziteni egy szeretett allatot -.- Ha fogalmatok sincs egyes dolgokrol, minek okoskodni? Inkabb az a nevetseges, h meg most is csak negativ kommentek vannak a cikknel -.- Mindenesetre jobbulast Miley <3
2014. április 16. 23:54 #52
spck13
spck13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 173
Azonosító: 221476
Ja es hozzateve rohadt szanalmasak vagytok h olyanokat irtok h "maradjon a korhazban" vagy "remelem nem jon ki onnan"... Gratulalni tudok, komolyan... Szamomra felfoghatatlan h mennyi mocskos, undorito, karorvendo es rettentoen BUNKO ember van a vilagban... Kivancsi lennek, kinek h esne, ha ok kerulnenek korhazba valami miatt, es masok meg rohognenek rajtuk... biztos mindenki elvezne!!! Remelem az ilyenek ott rohadnak meg ahol vannak! Undorodom az ilyen utolso szemet emberektol...
2014. április 17. 07:33 #53
- törölt felhasználó -    
Jobbulást Miley! heart.gif heart.gif Remélem hamar kiengednek wink.gif
2014. április 17. 08:14 #54
- törölt felhasználó -    
Az oké, hogy összeomlott a kutyája miatt. Érthetõ és sajnálom is. De, hogy a mostani sztárok csak a közösségiknek élnek nagy zavaró...néha jó, hogyha nagyon imádod õket de ha például Twitteren nyafog,mert beteg és összeomlott akkor csak gratulálni tudok. Inkább feküdjön, vigyék haza az elektromos eszközöket és aludjon, pihenjen szedje a gyógyszereket. Amúgy meg szép dolog tõle,hogy bocsánatot kér a rajongóitól de azért....
2014. április 17. 08:36 #55
cukiicsaj
cukiicsaj
visszatérő vendég

Státuszhoneymoon ave
Hozzászólás: 410
Csatolások: 19
Azonosító: 215738
Jobbulást, azért jó, hogy bocsánatot kért, van aki nem, de hát ezért ne szedjünk annyi gyógyszert..
xx
2014. április 17. 08:41 #56
- törölt felhasználó -    
Jobbulást Miley smileeee.gif rendes h bocsánatot kért
2014. április 17. 08:44 #57
- törölt felhasználó -    
Jobbulást. Legalább bocsánatot kért...
2014. április 17. 08:46 #58
Niki915
Niki915
visszatérő vendég

StátuszLove Damon <3
Hozzászólás: 251
Azonosító: 213890
Nem kedvelem de azért jóbbulást Miley!
2014. április 17. 08:54 #59
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
Jobbulást Miley!
2014. április 17. 09:26 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (spck13 @ 2014.04.16. 23:54)
Ja es hozzateve rohadt szanalmasak vagytok h olyanokat irtok h "maradjon a korhazban" vagy "remelem nem jon ki onnan"... Gratulalni tudok, komolyan... Szamomra felfoghatatlan h mennyi mocskos, undorito, karorvendo es rettentoen BUNKO ember van a vilagban... Kivancsi lennek, kinek h esne, ha ok kerulnenek korhazba valami miatt, es masok meg rohognenek rajtuk... biztos mindenki elvezne!!! Remelem az ilyenek ott rohadnak meg ahol vannak! Undorodom az ilyen utolso szemet emberektol...

Te különb vagy komolyan? ohmy.gif Valószínű hogy akik ilyet írnak nem szívből kívánják neki, csak ugye (főleg itt) a legtöbben visszataszítónak találják a mostani viselkedését és így nyílvánulnak meg az ilyen hírre. Gondolom hogy nem tudják milyen súlya van annak amit írnak csak gyerekesen írogatnak minden szemetet, ellentétben veled, mert te azt kívánod hogy ott rohadjanak meg az ilyenek ahol vannak ahelyett hogy azt kívánnád nekik hogy tanulják meg mit jelentenek az ilyen szavak.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok