[quote=Beyla,2014.04.16. 20:33~4830279]Na, azért az antibiotikumot ne adjuk már úgy elő, mintha valami extraüber komoly farmakológiai szer lenne.

Mostanában voltál beteg? Szerintem nincsen még gyermeked - ha igen, akkor elnézést kérek -, de minden sz*rra antibiotikumot írnak fel. Én anno influenzára kaptam azt, és, mint tudjuk, vírusra felesleges beszedni az ilyen gyógyszereket, mert nem használnak. Lesz gyereked, elkap valami náthát az oviban, elviszed orvoshoz, az meg minden alkalommal antibiotikumot fog felírni. Ennek tudható be például az is, hogy egyre több baktérium rezisztens (magyarul ellenálló) az antibiotikumokkal szemben. Tény, valóban nem köptető, de én is úgy jártam suliba meg gyakorlatra, hogy mellette folytattam az antibiotikum kúrát. Max lett egy kis hasmenésem, de arra meg ott van a probiotikum, amit hasznos az antibiotikummal együtt szedni a normális bélflóra megőrzésének érdekében. Sokan amúgy nem tudják megtenni speciel kis hazánkban sem, hogy egy kis mandulagyulladással például otthon maradjon egy hetet. Ha elmegy betegállományba, kirúgják és mint tudjuk, nálunk eléggé nehéz munkát találni. Párom is bement 40 fokos lázzal taknyosan dolgozni, mert simán kirakták volna. Egyébként antibiotikumhoz nem jutsz egyszerűen kint sem. Ugyanúgy vényköteles gyógyszerek, bár aki be tudja szerezni a drogot, annak valószínűleg nem lesz gond az antibiotikum sem. Nem egy jó dolog, de napjainkban úgy osztogatják az orvosok, mintha vitamin lenne. Ehhez szokj hozzá!
Huszonhat életévem alatt harmadszorra kapok antibiotikumot (elég jó az egészségem), szóval engem most kiütött. Egyébként nem beteg vagyok, csak kiszedték a bölcsességfogaimat, és valamiért belém tuszkolják a gyógyszert. Szóval jelenleg szenvedek, mint valami lőtt vad, aludni sem tudok a fájdalomtól. Eszembe nem jutna kimenni bárhova is, mert még azt hinnék, ver a férjem, olyan foltos és feldagadt az arcom
Hála Istennek, engem nem b*sznak ki a melóhelyről ilyenek miatt - bár sajnálom a párod -, de szerintem Miley Cyrust sem ítélik máglyahalálra. Enyhén kiváltságos a csaj, nem tudom, észrevetted-e?

Telesírja a Twittert meg az egyéb szirsz*r közösségiket a fájdalmával, közben még kórházba is kerül meg tanúbizonyságot tesz fantasztikus állóképességéről és rajongói iránti elkötelezettségéről, amiért betegen is vállalja a világmegváltást meg a plüsshotdog meglovaglását, hát nemhogy nem dühösek rá az emberek az elmaradt koncert miatt, hanem még gyásznapot rendelnek el Hollywoodban. Na, ennyit a témáról, mert egy "beteg" emberen köszörülni a nyelvem mégiscsak bunkó dolog.