Új boszorkányos sorozattal rukkol elő a WGN
2014. április 16. 20:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én már szemeztem ezzel a sorozattal itt a fórumon, és Shane miatt mindenképpen bele kéne kezdeni. Remélem nem olyan TVD, Originals féle ömlengés lesz, hanem valóban félelmetes boszorkányos sorozat. Kíváncsi vagyok, hogy a pilotból mit fognak kihozni, és a továbbiakban érdemes lesz e a folytatásra. Elég régóta várok egy hasonló kaliberű sorozatra, mert amik mostanában futnak, azok nagyon igénytelenek.
2014. április 16. 22:01
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
De jó lehet mejd!
2014. április 16. 22:07
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
hmm-hmm...*felírja a listájára*
szóval az én figyelmemet sikerült felkeltenie, ha az első részek jók lesznek, nézni fogom. kicsit megvan benne az AHS-s valami, de ez csak mégjobban vonz.^^
szóval az én figyelmemet sikerült felkeltenie, ha az első részek jók lesznek, nézni fogom. kicsit megvan benne az AHS-s valami, de ez csak mégjobban vonz.^^
2014. április 16. 22:39
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Látom más is van aki a listáját előveszi ilyenkor és felírja a filmek/sorozatok címeit a későbbi elfeledés elkerülése végett.
Mellesleg érdekel a sorozat de ha a pilotja nem lesz ütős lehet nem marad a heti nézősben,mert már így is sok van amit követek. :/
Mellesleg érdekel a sorozat de ha a pilotja nem lesz ütős lehet nem marad a heti nézősben,mert már így is sok van amit követek. :/
2014. április 17. 09:00
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ez nagyon vagány sorozat lesz,ha lesz időm,biztos,hogy fogom nézni
2014. április 17. 09:37
Ugye nem csak én ijedtem meg?
Biztos jó lesz, nézni fogom *_*
Biztos jó lesz, nézni fogom *_*
2014. április 17. 11:39
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Érdekes lehet, csak a baj hogy az ilyen régi stílusú sorozatokat nem szeretem. Jobb lenne ha a modernebb korban játszódna!
2014. április 17. 12:31
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Biztos jó lesz!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: