Ice Cube kiakadt Paul Walker díjazásán
2014. április 16. 07:24
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Hogy lehet ilyen borzasztóan tapintatlanul megnyilvánulni?
Neki még lesz esélye nyerni, nem is egyszer, Paul viszont már nem él. Ennyi neki is kijárt végre. Nem kellene irigyelnie. Talán valóban szimpátia szavazás volt, de azért a Paul-Vin páros tényleg remek volt és sajnos csak volt. Soha többé nem játszhatnak együtt. Megérdemeltek egy díjat. Ice Cube még annyi díjat kaphat, mint égen a csillag. Tapintatlan és nagyon önző, ha ezen kiakad.
Normális ember nem csinál patáliát. Sean Bean majdnem 30 évig járkált ilyen bohóc-díjátadókra, mire végre nyert is valamit. A jó munka gyümölcsét ki kell várni. Ennyi. Ice Cube is várhat még, egész nyugodtan. Neki van ideje.
2014. április 16. 08:47
"Walkert akkor kellett volna díjazni, amikor még élt, mert így gyakorlatilag szimpátiaszavazás történt."
Aki ebben nem ért egyet vele annak csak nagyon fáj az igazság
2014. április 16. 09:03
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (NoBigDeal @ 2014.04.16. 08:47)
"Walkert akkor kellett volna díjazni, amikor még élt, mert így gyakorlatilag szimpátiaszavazás történt."
Persze, hogy nagyrészt az volt, de kit zavar? Ez Paul emlékének, szeretteinek és rajongóinak szólt. Valóban életében kellett volna még díjazni, de nem így történt. Mint ahogy elmondtam, Ice Cube-nak még lesz lehetősége bárhol bármit nyerni. Paulnak meg nem. Akkor kinek a jobb? Üljön le otthon és gondolkozzon el azon, hogy mi mennyit ér. Hidd el, Paul szerettei sokkal jobban örülnének, ha Paul még velük lehetne, és az sem zavarná őket, ha soha nem nyer semmit. Visszaadnák ezt az elismerést, ha visszakaphatnák Pault.
2014. április 16. 09:50
@hellorl: igazad van, csúnyán elnéztem nem vettem az iróniát, viszont azzal te is egyetérthetsz, hogy az első bekezdésed eléggé félrevezető, egyedül a mondatvégi szmájli az árulkodó. amúgy már megszoktam, hogy az oldalt látogatók 90%-ának fogalma sincs azokról, akik 2000 előtt már letettek egyet s mást az asztalra és az ezredforduló után valamilyen okból kifolyólag nem voltak tevékenyek v. elismertek.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2014. április 16. 10:18
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6964 Azonosító: 67315 online
|
Idézet (OceanSoul @ 2014.04.15. 20:54)
hellorl csak megsúgom ice cube nevét már előbb ismerték minthogy paul walker pályára lépett volna vagy, hogy te megszülettél volna.
kicsit tájékozódj mielőtt kritizálsz. nem védem cube-ot, de sok mindenben igaza van, beyla már szépen kifejtette előttem.
Mar elnezest, nem szeretnek vitat szitani, de Paul mar a 80-as evek kozepetol aktiv volt. Gyermekszineszkent kezdte a palyafutasat, kulonbozo sorozatokban szerepelt, es csak felnottkent fordult a mozi fele.
2014. április 16. 12:10
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2014.04.16. 09:03)
Persze, hogy nagyrészt az volt, de kit zavar? Ez Paul emlékének, szeretteinek és rajongóinak szólt. Valóban életében kellett volna még díjazni, de nem így történt. Mint ahogy elmondtam, Ice Cube-nak még lesz lehetősége bárhol bármit nyerni. Paulnak meg nem. Akkor kinek a jobb? Üljön le otthon és gondolkozzon el azon, hogy mi mennyit ér. Hidd el, Paul szerettei sokkal jobban örülnének, ha Paul még velük lehetne, és az sem zavarná őket, ha soha nem nyer semmit. Visszaadnák ezt az elismerést, ha visszakaphatnák Pault. 
Teljesen igazad van. Aki egy halott embertől sajnálja az elismerést, az kizárólag saját magát minősíti... Előtte még ott áll az élet, kívánom neki, hogy legyenek olyan kaliberű munkái, amikért megérdemelten nyer még legalább 10 díjat, és utána elégedetten hátradől otthon a családja körében. Ez a díj valóban szimpátia eredménye, és valóban nagy kár, hogy utólag képesek csak díjazni Paul-t, ettől függetlenül tagadhatatlan, hogy Diesel-el remek párost alkottak, és úgy gondolom ennyi neki is kijárt még utoljára. Cube megnyugodhat, Paul-t előbb-utóbb elfelejti Hollywood, nem fogják még éveken keresztül díjazni, nem "lop el" tőle több elismerést.
2014. április 16. 12:42
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ez irigység kérem szépen. Ice Cube-tól én sem láttam túl sok filmet, Paultól már annál inkább. És én nem vagyok olyan divatfan, aki a halála után jelölte be, mert akkor jöttem rá hogy 'húdejó'. Ezen kívül pedig a többiek (Grace Benning, goldman és Mia) elmondott mindent, amit akartam.
Mia
2014. április 16. 12:48
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Az ilyen dolgokat el kell fogadni! :)Az emberi irigység határtalan.
2014. április 16. 13:14
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Pofázzunk és végünk (Ride Along) Legjobb film.. Megérdemelte volna a díjat..
2014. április 16. 13:21
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Mia @ 2014.04.16. 12:10)
Mellesleg marha érdekes, hogy Heath Ledger posztumusz Oscarján nem hőbörgött senki.
Szerintem nincs olyan híresség, akinek a halála után kapott elismerései valakinek ne szúrnák a szemét. Max nem híresség hőbörgött, vagy nem tudunk róla, de kötve hiszem, hogy Heath esetében senkit nem zavarna a dolog. Mindig ezt csinálják, csak többnyire a híres emberek nem nyilatkoztatják ezt ki, mert tudják, hogy keresztre lesznek érte feszítve. Szerintem is tiszteletlen, szemét és gyerekes dolog, nem arról van szó, de nem Paul az egyetlen, akinél ezt eljátsszák. Amint meghal egy híresség már csak divatból szerethetik, csak sajnálatból adhatnak neki díjat, stb. Undorító felfogás, bárkiről is legyen szó.
Azért azt hozzátenném, hogy Heath és Paul, valamint a két film azért nem egy kategória, akármennyire is bírom Pault, mert igen bírom, mindig is bírtam. De mivel az MTV Movie Awards szintén nem egy kategória egy Oscarral, értelek.
Cube meg ilyen, aki ismeri, tudja (sőt, az NWA korszakához képest egyenesen egy úriember manapság, a filmezéssel valahol 2002 körül le kellett volna állnia, de ezt most hagyjuk). Nem ő az egyetlen, aki így gondolkodik, csak nyilván egy ismert ember ismert véleményét illetően nagyobb a felháborodás, mint mondjuk névtelen internetes kommenteknél. Mondjuk én nála nem érzem azt, hogy Paullal szemben tiszteletlen lett volna. Hisztisp.csa módjára, felháborodottan saját maga mellett, de nem Paullal szemben mondott -kissé gyerekes- véleményt és igen, nem lett volna rá szükség, de azért nem kell meglincselni érte.
2014. április 16. 14:11
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Ice szégyellhetné magát! Paul- Vince páros már régóta működött,mint ő elkezte volna forgatni a filmjét!És,ha annyira unja az ilyen "rendezvényeket" ne menjen el! Veszíteni tudni kell!
2014. április 16. 15:17
Mekkora egy bunkó ember.Szegény Paul.Hogy süllyedhet valaki ilyen mélyre.Most komolyan sajnálja tőle.És csak úgy szerintem tehetségtelen mivel nem is ismerem és akiket ismerek azok sem ismerik úgyhogy nagyon nagy ember lehet...
2014. április 16. 20:31
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát Ice Cube szégyellheti a képét, már elnézést. Elég bugris par*szt megnyilvánulás volt ez. De itt a kommentelők egy része is megtarthatta volna a véleményét...
Jöttök itt azzal, hogy bezzeg amíg élt bla bla... Meg akkor bezzeg nem cikkeztek róla. goldman folyamatosan írta róla a cikkeket, hogy éppen kiért/miért mit tett. Az már más kérdés, hogy az emberek nagy része le se sz*rta, mert Paul soha nem a botrányaival volt a címlapon. Valóban szomorú, ha a sok jó cselekedete csak a halála után kezdte el érdekelni az embereket. Az meg hogy egy ilyen díjat egyesek sajnálnak tőle hányinger.
Mellesleg Paul és Vin mindig is remek páros voltak a képernyőn, és azon kívül is. Személy szerint én imádom(imádtam) őket együtt.
Paul pedig még mindig rettenetesen hiányzik.
Jöttök itt azzal, hogy bezzeg amíg élt bla bla... Meg akkor bezzeg nem cikkeztek róla. goldman folyamatosan írta róla a cikkeket, hogy éppen kiért/miért mit tett. Az már más kérdés, hogy az emberek nagy része le se sz*rta, mert Paul soha nem a botrányaival volt a címlapon. Valóban szomorú, ha a sok jó cselekedete csak a halála után kezdte el érdekelni az embereket. Az meg hogy egy ilyen díjat egyesek sajnálnak tőle hányinger.
Mellesleg Paul és Vin mindig is remek páros voltak a képernyőn, és azon kívül is. Személy szerint én imádom(imádtam) őket együtt.
Paul pedig még mindig rettenetesen hiányzik.
Grace Benning
2014. április 16. 21:19
|
|
Fbellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.08. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 150747 offline
|
Amint elkezdek unatkozni, felállok és távozom:'DDD ez kb annyi hogy: " Sz*pjon ki a bulvár meg a 2 forintos celebek" nem, mielőtt valaki elkezdené, nem Paul Walkerre értettem.
2014. április 17. 12:49
|
|
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline
|
Hát Gratulálok neki, hogy egy halott embertől sajnálja a díjat.. Egyetértek az előttem szólókkal ő még kaphat más díjakat is, de Paul sajnos már nem.. Lehet hogy szimpátia szavazás volt és akkor mi van.. Játsszon jó filmekben ami tetszik az embereknek ne olyanokban mint eddig.. Bár csak Paul itt lenne és nem történt volna vele ez a szörnyű tragédia, de sajnos megtörtént ezt az egy díjat már igazán megérdemelte.. Csak kár hogy nem hamarabb kapta meg..
2014. november 07. 13:26
|
csubaka12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 235525 offline
|
Szerintem is Paul és Vin alkotta a legjobb párost
hiszen ez a film a legjobb és Cube meg fogja be mert Paul-ék már 2000-2001-ben is remek párost alkottak most lett volna a legjobb rész de sajnos nem tudta befejezni márcsak 5 hónap kellett volna
hiszen ez a film a legjobb és Cube meg fogja be mert Paul-ék már 2000-2001-ben is remek párost alkottak most lett volna a legjobb rész de sajnos nem tudta befejezni márcsak 5 hónap kellett volna
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.