Starity

Ice Cube kiakadt Paul Walker díjazásán

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 15. 17:33 #21
Celeron
Celeron

StátuszHa valakinek valami nem tetszik,az koccolhat!Köszi
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1026
Csatolások: 147
Azonosító: 108403
Ez egy bunkó dolog volt tőle
2014. április 15. 17:38 #22
evelyn125
evelyn125

StátuszIf i go to hell, will you come with me? :)<3
Hozzászólás: 687
Csatolások: 71
Azonosító: 138337
bunkoság volt tole...
2014. április 15. 18:15 #23
DragonQueen
DragonQueen
visszatérő vendég

StátuszChicken stuffed with mozzarella, wrapped in parma ham with some mash potato~Lou❤
Hozzászólás: 413
Csatolások: 22
Azonosító: 222685
Elég bunkó-.-És egoista...
2014. április 15. 19:23 #24
- törölt felhasználó -    
Ez bunkóság volt tőle>< -.-"
2014. április 15. 19:34 #25
akks
akks
visszatérő vendég
Hozzászólás: 298
Csatolások: 6
Azonosító: 70015
ez egy seggfej..és nagyképű
2014. április 15. 19:35 #26
- törölt felhasználó -    
Hát nem csodálom,hogy Vin és Paul nyerte ők a legjobb páros a halálos iramban.Valamint azt sem tudja a fél vagy háromnegyed közönség ki az a Ice Cube úram isten mire ennyire bunkó?Közel nem lesz olyan híres mint Paul vagy Vin
2014. április 15. 20:03 #27
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Szerintem azért ez várható volt, hogy Paul minimum egy díjat besöpör majd. Tehát eléggé gázosak az ilyen megnyilvánulások. Szánalom. :/
2014. április 15. 20:05 #28
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Pontosan. Ice Cube egy tehetségtelen senki, alig ismerik a nevét páran, és nemrég robbant be a köztudatba. Mégis hogy gondol ilyet, hogy egy igazi művészpárost kritizál?! rohog.gif

Komolyra fordítva a szót, nem is csodálom, hogy hamar otthagyta ezt a kabarét, nem való ő ilyen helyekre. Az, meg hogy így felcsattant, a természetéből adódik, istenem. Ennyi erővel kezdhetném én is a kukacoskodást, hogy Walker urat kb egy filmben láttam, aminek a mondanivalója ugyanaz, 6 vagy 7 részen keresztül. Mint általában, ilyenkor rajongók százai eszmélnek rá, hogy valójában mekkora csodát veszítettünk el, és hogy mennyire szerették az illetőt.
És ez nem Paul elleni megnyilvánulásom természetesen, mert sajnálom őt, nem így kellett volna történnie, de attól még nem kell lealázni Cube bácsit, mert ki merte nyilvánítani a nemtetszését. Lépjünk túl rajta. biggrin.gif
2014. április 15. 20:31 #29
khata
khata

Státuszeverytime i close my eyes, it's like a dark paradise.. <3
Hozzászólás: 862
Csatolások: 0
Azonosító: 127658
uuutálom az ilyen beképzelt embereket akik azt hiszik magukról hogy ők a legjobbak..
2014. április 15. 20:36 #30
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
Az nagy baj ,hogy azt sem tudom ki az a Ice Cube?
Ó és még a filmet sem láttam.
na én meg azt mondom ,hogy Paul 1000x jobban megérdemelte Vin Diesellel együtt és pont.
Szerintem ha élne is ők kapták volna meg _nevet.gif Vagy ha nem ők biztos nem csaptak volna ekkora veszekedést.
2014. április 15. 20:41 #31
- törölt felhasználó -    
Most ezen meg mit kell ennyire komolyan venni?Csak egy egoista,nagyképű és tehetségtelen alak...Játsza itt a megszeppent,megsértődött kisfiút,aki nem tud beletörődni abba,hogy an nála jobb...Ezzel nem lehet,nem érdemes és fölösleges foglalkozni...
2014. április 15. 20:42 #32
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Mostanában tényleg eléggé nagy divat lett Pault az egekig magasztalni, ám amíg élt... nem azért, de itt mégis hány cikk jelent meg róla? Talán az egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány iromány kötött ki ezen az oldalon a tragikus halálát kivéve. Olyan érdekes, hogy a sztárokat általában a haláluk után divat szeretni. Abban igaza van a csávónak, hogy undorító képmutatás az egész. És bár le van hordva mindennek, de ne haragudjatok a Halálos iramban filmsorozat sz*r. Én az elsőt láttam, de annyira untatott, hogy a többit már meg sem akartam nézni. Szóval nekem is azaz érzésem, hogy szimpátia szavazás volt, csak, mert Paul nemrég vesztette életét. Ettől függetlenül Ice Cube is elsüllyedhet, mert neki sincsenek jobb filmjei, a tripla X-es marhaságától hajat tudtam volna tépni - ritka sz*r akciófilm, pedig én szeretem az ilyen típusú múvikat. Egyik kutya másik eb, míg az egyiknek meg savanyú a szőlő. Nekem is van, hogy valami nem tetszik, mégis mélyen hallgatnom kell.
1 felhasználónak tetszik: idone
2014. április 15. 20:42 #33
Dream-Amelia
Dream-Amelia
Muhahahaha

StátuszDream-Amelia még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 1088
Csatolások: 132
Azonosító: 222966
Pont az ilyen embereket utálom, mint ő. Nos, nem lehet a kedvencem... ezek után.
2014. április 15. 20:54 #34
- törölt felhasználó -    
hellorl csak megsúgom ice cube nevét már előbb ismerték minthogy paul walker pályára lépett volna vagy, hogy te megszülettél volna. ohmy.gif kicsit tájékozódj mielőtt kritizálsz. nem védem cube-ot, de sok mindenben igaza van, beyla már szépen kifejtette előttem.
2014. április 15. 21:01 #35
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Idézet (OceanSoul @ 2014.04.15. 20:54)
hellorl csak megsúgom ice cube nevét már előbb ismerték minthogy paul walker pályára lépett volna vagy, hogy te megszülettél volna. ohmy.gif kicsit tájékozódj mielőtt kritizálsz. nem védem cube-ot, de sok mindenben igaza van, beyla már szépen kifejtette előttem.

Drága, tájékozódj kérlek a kedvenceim körül, nagyon szeretem Ice Cube-ot, ismerem a munkásságát. Nagy az ellentmondás a kommentemben, próbáltam érzékeltetni, hogy az előttem lévő kommentelők nagy része azon a véleményen van, hogy Ice Cube egy ismeretlen alak. Tévesen.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. április 15. 21:21 #36
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

StátuszWhat are you doing? Going oldschool!
Hozzászólás: 365
Csatolások: 11
Azonosító: 189327
Szegény Ice igen csak karrierje legalján lehet ha egy MTV-s díjért sír a szája mert nem kapta meg biggrin.gif Az rendben van hogy Paul-t az egekig magasztalták és sok rajongója lett a baleset után, de ez most valami vicc? Én szorítottam hogy ők nyerjék, legalább ezzel is tisztelegnek előtte. Azt meg kijelenteni hogy a Halálos Iramban filmek sz#rok hát nem tudom. Mindenkinek szíve joga, és tény hogy B akció filmnek indult de az első rész hatására baromi sokan kezdtek el autókkal foglalkozni ez is tény.
2014. április 15. 21:32 #37
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA legcsodásabb virágok árnyékban nőnek.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Nem kéne sajnálnia egy halott embertől a díjat, még ha igaza lenne SE.
2014. április 15. 22:25 #38
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Csatolások: 0
Azonosító: 158900
Hat..ez elegge unszimpi viselkedes volt, egy dij miatt.. oke biztos nagyot jatszottak es el is hiszem, hogy azert is nyerhettek, mert Paul elhunyt, de Dominic es Brian kozott kivalo kemia volt ! Szuper karakterek.
Azert igy nem kellett volna kinyilvanitania a velemenyet.
2014. április 15. 22:40 #39
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Szerintem ez természetes, hogy olyan ember fog több szavazatot kapni, aki sajnálatos módon már nem él. Több ember szimpátiáját kapja meg ezáltal, még ha szomorú is :/
2014. április 15. 22:49 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.04.15. 20:42)
Mostanában tényleg eléggé nagy divat lett Pault az egekig magasztalni, ám amíg élt... nem azért, de itt mégis hány cikk jelent meg róla? Talán az egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány iromány kötött ki ezen az oldalon a tragikus halálát kivéve. Olyan érdekes, hogy a sztárokat általában a haláluk után divat szeretni. Abban igaza van a csávónak, hogy undorító képmutatás az egész. És bár le van hordva mindennek, de ne haragudjatok a Halálos iramban filmsorozat sz*r. Én az elsőt láttam, de annyira untatott, hogy a többit már meg sem akartam nézni. Szóval nekem is azaz érzésem, hogy szimpátia szavazás volt, csak, mert Paul nemrég vesztette életét. Ettől függetlenül Ice Cube is elsüllyedhet, mert neki sincsenek jobb filmjei, a tripla X-es marhaságától hajat tudtam volna tépni - ritka sz*r akciófilm, pedig én szeretem az ilyen típusú múvikat. Egyik kutya másik eb, míg az egyiknek meg savanyú a szőlő. Nekem is van, hogy valami nem tetszik, mégis mélyen hallgatnom kell.

Huh, ne is mondd, én az első részét se tudtam végignézni, nekem se jött be.
Az meg szerintem is érdekes, hogy amikor meghal egy sztár akkor hirtelen mindenki a legnagyobb rajongója lesz és másról sincs szó.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Ice Cube Ice Cube 2171.