Ice Cube kiakadt Paul Walker díjazásán
2014. április 15. 18:15
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Elég bunkó-.-És egoista...
2014. április 15. 19:35
Hát nem csodálom,hogy Vin és Paul nyerte ők a legjobb páros a halálos iramban.Valamint azt sem tudja a fél vagy háromnegyed közönség ki az a Ice Cube úram isten mire ennyire bunkó?Közel nem lesz olyan híres mint Paul vagy Vin
2014. április 15. 20:03
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Szerintem azért ez várható volt, hogy Paul minimum egy díjat besöpör majd. Tehát eléggé gázosak az ilyen megnyilvánulások. Szánalom. :/
2014. április 15. 20:05
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Pontosan. Ice Cube egy tehetségtelen senki, alig ismerik a nevét páran, és nemrég robbant be a köztudatba. Mégis hogy gondol ilyet, hogy egy igazi művészpárost kritizál?!
Komolyra fordítva a szót, nem is csodálom, hogy hamar otthagyta ezt a kabarét, nem való ő ilyen helyekre. Az, meg hogy így felcsattant, a természetéből adódik, istenem. Ennyi erővel kezdhetném én is a kukacoskodást, hogy Walker urat kb egy filmben láttam, aminek a mondanivalója ugyanaz, 6 vagy 7 részen keresztül. Mint általában, ilyenkor rajongók százai eszmélnek rá, hogy valójában mekkora csodát veszítettünk el, és hogy mennyire szerették az illetőt.
És ez nem Paul elleni megnyilvánulásom természetesen, mert sajnálom őt, nem így kellett volna történnie, de attól még nem kell lealázni Cube bácsit, mert ki merte nyilvánítani a nemtetszését. Lépjünk túl rajta.
Komolyra fordítva a szót, nem is csodálom, hogy hamar otthagyta ezt a kabarét, nem való ő ilyen helyekre. Az, meg hogy így felcsattant, a természetéből adódik, istenem. Ennyi erővel kezdhetném én is a kukacoskodást, hogy Walker urat kb egy filmben láttam, aminek a mondanivalója ugyanaz, 6 vagy 7 részen keresztül. Mint általában, ilyenkor rajongók százai eszmélnek rá, hogy valójában mekkora csodát veszítettünk el, és hogy mennyire szerették az illetőt.
És ez nem Paul elleni megnyilvánulásom természetesen, mert sajnálom őt, nem így kellett volna történnie, de attól még nem kell lealázni Cube bácsit, mert ki merte nyilvánítani a nemtetszését. Lépjünk túl rajta.
2014. április 15. 20:36
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Az nagy baj ,hogy azt sem tudom ki az a Ice Cube?
Ó és még a filmet sem láttam.
na én meg azt mondom ,hogy Paul 1000x jobban megérdemelte Vin Diesellel együtt és pont.
Szerintem ha élne is ők kapták volna meg
Vagy ha nem ők biztos nem csaptak volna ekkora veszekedést.
Ó és még a filmet sem láttam.
na én meg azt mondom ,hogy Paul 1000x jobban megérdemelte Vin Diesellel együtt és pont.
Szerintem ha élne is ők kapták volna meg
2014. április 15. 20:41
Most ezen meg mit kell ennyire komolyan venni?Csak egy egoista,nagyképű és tehetségtelen alak...Játsza itt a megszeppent,megsértődött kisfiút,aki nem tud beletörődni abba,hogy an nála jobb...Ezzel nem lehet,nem érdemes és fölösleges foglalkozni...
2014. április 15. 20:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mostanában tényleg eléggé nagy divat lett Pault az egekig magasztalni, ám amíg élt... nem azért, de itt mégis hány cikk jelent meg róla? Talán az egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány iromány kötött ki ezen az oldalon a tragikus halálát kivéve. Olyan érdekes, hogy a sztárokat általában a haláluk után divat szeretni. Abban igaza van a csávónak, hogy undorító képmutatás az egész. És bár le van hordva mindennek, de ne haragudjatok a Halálos iramban filmsorozat sz*r. Én az elsőt láttam, de annyira untatott, hogy a többit már meg sem akartam nézni. Szóval nekem is azaz érzésem, hogy szimpátia szavazás volt, csak, mert Paul nemrég vesztette életét. Ettől függetlenül Ice Cube is elsüllyedhet, mert neki sincsenek jobb filmjei, a tripla X-es marhaságától hajat tudtam volna tépni - ritka sz*r akciófilm, pedig én szeretem az ilyen típusú múvikat. Egyik kutya másik eb, míg az egyiknek meg savanyú a szőlő. Nekem is van, hogy valami nem tetszik, mégis mélyen hallgatnom kell.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. április 15. 20:42
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Pont az ilyen embereket utálom, mint ő. Nos, nem lehet a kedvencem... ezek után.
2014. április 15. 20:54
hellorl csak megsúgom ice cube nevét már előbb ismerték minthogy paul walker pályára lépett volna vagy, hogy te megszülettél volna.
kicsit tájékozódj mielőtt kritizálsz. nem védem cube-ot, de sok mindenben igaza van, beyla már szépen kifejtette előttem.
2014. április 15. 21:01
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2014.04.15. 20:54)
hellorl csak megsúgom ice cube nevét már előbb ismerték minthogy paul walker pályára lépett volna vagy, hogy te megszülettél volna.
kicsit tájékozódj mielőtt kritizálsz. nem védem cube-ot, de sok mindenben igaza van, beyla már szépen kifejtette előttem.
Drága, tájékozódj kérlek a kedvenceim körül, nagyon szeretem Ice Cube-ot, ismerem a munkásságát. Nagy az ellentmondás a kommentemben, próbáltam érzékeltetni, hogy az előttem lévő kommentelők nagy része azon a véleményen van, hogy Ice Cube egy ismeretlen alak. Tévesen.
janet7
2014. április 15. 21:21
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Szegény Ice igen csak karrierje legalján lehet ha egy MTV-s díjért sír a szája mert nem kapta meg
Az rendben van hogy Paul-t az egekig magasztalták és sok rajongója lett a baleset után, de ez most valami vicc? Én szorítottam hogy ők nyerjék, legalább ezzel is tisztelegnek előtte. Azt meg kijelenteni hogy a Halálos Iramban filmek sz#rok hát nem tudom. Mindenkinek szíve joga, és tény hogy B akció filmnek indult de az első rész hatására baromi sokan kezdtek el autókkal foglalkozni ez is tény.
2014. április 15. 22:25
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Hat..ez elegge unszimpi viselkedes volt, egy dij miatt.. oke biztos nagyot jatszottak es el is hiszem, hogy azert is nyerhettek, mert Paul elhunyt, de Dominic es Brian kozott kivalo kemia volt ! Szuper karakterek.
Azert igy nem kellett volna kinyilvanitania a velemenyet.
Azert igy nem kellett volna kinyilvanitania a velemenyet.
2014. április 15. 22:40
|
|
meyah_• bite for fun • |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 5305 Csatolások: 2 Azonosító: 131197 offline
|
Szerintem ez természetes, hogy olyan ember fog több szavazatot kapni, aki sajnálatos módon már nem él. Több ember szimpátiáját kapja meg ezáltal, még ha szomorú is :/
2014. április 15. 22:49
Idézet (Beyla @ 2014.04.15. 20:42)
Mostanában tényleg eléggé nagy divat lett Pault az egekig magasztalni, ám amíg élt... nem azért, de itt mégis hány cikk jelent meg róla? Talán az egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány iromány kötött ki ezen az oldalon a tragikus halálát kivéve. Olyan érdekes, hogy a sztárokat általában a haláluk után divat szeretni. Abban igaza van a csávónak, hogy undorító képmutatás az egész. És bár le van hordva mindennek, de ne haragudjatok a Halálos iramban filmsorozat sz*r. Én az elsőt láttam, de annyira untatott, hogy a többit már meg sem akartam nézni. Szóval nekem is azaz érzésem, hogy szimpátia szavazás volt, csak, mert Paul nemrég vesztette életét. Ettől függetlenül Ice Cube is elsüllyedhet, mert neki sincsenek jobb filmjei, a tripla X-es marhaságától hajat tudtam volna tépni - ritka sz*r akciófilm, pedig én szeretem az ilyen típusú múvikat. Egyik kutya másik eb, míg az egyiknek meg savanyú a szőlő. Nekem is van, hogy valami nem tetszik, mégis mélyen hallgatnom kell.
Huh, ne is mondd, én az első részét se tudtam végignézni, nekem se jött be.
Az meg szerintem is érdekes, hogy amikor meghal egy sztár akkor hirtelen mindenki a legnagyobb rajongója lesz és másról sincs szó.
Beyla
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.