Miley Cyrus túladott kutyáján
2014. április 15. 20:09
|
|
aerobikbaba99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.22. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219744 offline
|
jajjjjjjj de édes kutyuli
2014. április 15. 20:17
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Szerintem váérjon egy kis időt és akkor legyen neki új ha ki haverte az előző kutyit.
2014. április 15. 20:17
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Jobb lett volna rögtön tovább adni, ha nem akarja, hisz így a csöppség megszerethette és nagy trauma lehet ez Moonienak.
2014. április 15. 20:18
jajjjj de cukkí!!!!!!!
egyébként holnap biztos kap 1 új kutyit, majd őt is eladja és így tovább... :# nem bírom ezt a csajt...
egyébként holnap biztos kap 1 új kutyit, majd őt is eladja és így tovább... :# nem bírom ezt a csajt...
2014. április 15. 20:34
elegem van májliból és a tetves kutyáiból, könyörgöm szerencsétlen kutyájának a halálában is csak a bizniszt látja? -.-"
2014. április 15. 20:47
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Szegény kutya! Ha elajándékozta, akkor ne írja már oda, hogy hiányzik. Hiányzott volna abban a pillanatban, mikor elhatározta, mit fog tenni....
2014. április 15. 20:49
Szegény kutya!Megértem Mileyt,de akkor minek vett ilyen hamar kutyát?!Szegény Moonie!
2014. április 15. 20:57
|
|
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline
|
"Eszti008
Szegény kutya!Megértem Mileyt,de akkor minek vett ilyen hamar kutyát?!Szegény Moonie!"
A cikk is leírja, hogy az anyjától kapta nem ő vette. És totálisan megértem.. Én jó ideig nem bírnék kutyára úgy nézni, hogy igazán szeressem ha az enyém elmenne..
Szegény kutya!Megértem Mileyt,de akkor minek vett ilyen hamar kutyát?!Szegény Moonie!"
A cikk is leírja, hogy az anyjától kapta nem ő vette. És totálisan megértem.. Én jó ideig nem bírnék kutyára úgy nézni, hogy igazán szeressem ha az enyém elmenne..
2014. április 15. 22:10
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
en mar akkor ezt gondoltam, hogy nagyon korai, mikor olvastam, hogy megkapta az uj kutyit.
mikor fb-n lattam a kepet ezzel a felirattal, nem sejtettem, hogy elajandekozza.
mikor fb-n lattam a kepet ezzel a felirattal, nem sejtettem, hogy elajandekozza.
2014. április 15. 23:17
|
|
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 896 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 offline
|
Abban nagyon igaza van szerintem hogy nagyon korai volt mivel egy új nem pótolhatja a régit.De én ha már megkaptam volna akkor már nem ajádékoztam volna el.De Mileyt is megértem mert látszik nagyon szerette floydot.
2014. április 16. 07:06
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
Ha már magához vette, nem illik elajándékozni. Ha korainak érezte, miért nem mondta az anyjának, hogy vigye el a kiskutyát, mert most még nem áll rá készen. A kutyára nem gondol, annak se jó, hogy ide-oda rángatják.
2014. április 16. 08:33
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
grat, ha hiányzik neki, akkor miért adja el? neki sem, a kutyána sem jó, hogy össze-vissza ingadoznak...
2014. április 16. 13:51
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Ez a no nem normalis !
Ha szereti azt a kutyat miert ajandekozta el !
Amugy meg az edesanyjatol kapta ajandekba !
Ajandekot pedig nem szoktunk elajandekozni , plane ha egy csaladtagtol van !
Ez is mutatja mennyit tud az ajandekokrol
Ha szereti azt a kutyat miert ajandekozta el !
Amugy meg az edesanyjatol kapta ajandekba !
Ajandekot pedig nem szoktunk elajandekozni , plane ha egy csaladtagtol van !
Ez is mutatja mennyit tud az ajandekokrol
2014. április 16. 14:15
Na tessék ez is egy újabb színjáték volt.
Ráadásul amit az anyukájától kapott kutyát ajándékozta el.
Ez a nő nincs magánál.
De még ez csak haggyán viszont a ruhája olyan mint egy hajléktalané, ha már gazdag akkor legalább valami normális ruhát vegyen mert még a dédnagyanyám ruhája is jobb.
Ráadásul amit az anyukájától kapott kutyát ajándékozta el.
Ez a nő nincs magánál.
De még ez csak haggyán viszont a ruhája olyan mint egy hajléktalané, ha már gazdag akkor legalább valami normális ruhát vegyen mert még a dédnagyanyám ruhája is jobb.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: