Miley Cyrus túladott kutyáján
2014. április 15. 16:42
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Mondjuk attól még nem kellett volna elajándékoznia a kutyát, gondolom elfért volna a házukban így is, és akkor nem csak az ő kutyája, hanem a családé, azt kész.
2014. április 15. 16:43
hiányzik....akkor minek ajándékoztad el??egy hét alatt nagyon a szívéhez nőtt....
2014. április 15. 16:56
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Hülye ez...én örülnék ha vmi pótolná az űrt kis kedvencem után...
(
2014. április 15. 17:02
Szánalmas ez a csaj az egész műbalhéjával együtt. Én öt évet töltöttem a cicámmal, és eltűnt, még sem verem magam a földhöz bőgve, mert ezzel semmit nem oldok meg. Sírok, igen, de ettől függetlenül, ha valaki ajándékozna nekem egy másik cicát, biztos, hogy nem adnám vissza. Magamtól nem szereznék be egy újat, mert nem pótolja az előzőt, csak kis idő elteltével, de ha valaki ajándékoz neked egy állatot, az a minimum, hogy felelősséget vállalsz érte és nem adsz túl rajta...
2014. április 15. 17:02
Nem kellett volna elajándékoznia, mert mostanra már hiányzik neki.
2014. április 15. 17:04
Megértem.Ha most meghalna a kutyám akkor tuti kéne 1-2 év,hogy egy másik kutyát is tudjak szeretni rendesen.
2014. április 15. 17:13
Megértem Mileyt. Kell pár év még ahhoz hogy újra szeressen tiszta szívből egy kutyát.
2014. április 15. 17:20
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
Ha hiányzik neki, akkor minek adta oda? -.- Örüljön, hogy gondolt rá az anyja, és adott neki még egy kutyát. Minek kell odaadnia? Értem, a cicám halála után hónapokig nem volt macskám, de addig kerülhetne egy ismerőshöz, aztán mikor kiheverte, akkor újra magához vehetné. Mert ha vette volna, akkor még oké, de épp ez a lényege: én sem adom oda a karácsonyi ajándékaimat másnak, mert tudom, hogy valaki nekem fáradozott érte, és személyes. Szóval f*ck logic, mert majd megint az lesz a kövi, hogy hiányzik neki Moonie...
xx
xx
2014. április 15. 17:37
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
én akkor sem ajándékoztam volna el.
2014. április 15. 17:38
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
De szánalmas ez a nő, komolyan mondom! Tényleg minden szart kitalál, hogy benne legyen a médiában. A tragédiák nem ott kezdődnek, hogy meghal egy kutyád. Persze, szomorú, meg minden, de az élet megy tovább. Csak hogy lássuk a különbséget: 3 hete halt meg az anyám, mégsincs tele a Facebook-om meg az Instagramom sajnáltató bejegyzésekkel. Miley, eláshatod magad nagyon mélyen a földbe...
2014. április 15. 17:44
|
G.Majavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 216924 offline
|
Elody te amúgy tisztában vagy vele, hogy mi az az állatkínzás?
Mert szerintem nem.
Nekem 3 kutyám is van és ha egy meghalna és kapnék egy másikat én is elajándékoznám.
Mert az az állat kínzás ha nem szereted és nem tudsz jól gondoskodni róla.
(plusz bezárod,éhezteted,stb)
Mert szerintem nem.
Nekem 3 kutyám is van és ha egy meghalna és kapnék egy másikat én is elajándékoznám.
Mert az az állat kínzás ha nem szereted és nem tudsz jól gondoskodni róla.
(plusz bezárod,éhezteted,stb)
2014. április 15. 17:49
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Jajj olyan édes ez a Moonie
2014. április 15. 17:53
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
CandUs részvétem, és teljesen egyetértek veled!
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2014. április 15. 17:55
Ha hiányzik akkor miért adta tovább?! #irracionális
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.