Ruhamustra: MTV Movie Awards 2014
2014. április 16. 21:13
|
|
Timcsike2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 201729 offline
|
Rihanna a fürdőszobából lépett ki?
2014. április 17. 14:42
Nekem Bella Thorne és Debby ryan Ruhája teteszett a legjobban.
2014. április 17. 16:52
|
|
Sai Higashiyamaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 224386 offline
|
Nekem Rihanna, Bella, és Zendaya ruhája tetszik a legjobban.
Rihanna-é azért, mert szerintem a fehér az ő bőr tónusához alapból illik, és még a szabása is pont eleget mutatott, és takart. ; )
Bella-é azért tetszett, mert szerintem ez a csodálatos jég kék ruha a bőréhez, a hajszínéhez, meg úgy az egész lényéhez nagyon illik. se nem túl rövid, se nem túl hosszú. ^^
Zendaya-é azért, mert ez a fekete és sárgászöld szín kombináció nagyon illik hozzá. : D + ebből is látszik, hogy kezd felnőni Mrs. Coleman.
Rihanna-é azért, mert szerintem a fehér az ő bőr tónusához alapból illik, és még a szabása is pont eleget mutatott, és takart. ; )
Bella-é azért tetszett, mert szerintem ez a csodálatos jég kék ruha a bőréhez, a hajszínéhez, meg úgy az egész lényéhez nagyon illik. se nem túl rövid, se nem túl hosszú. ^^
Zendaya-é azért, mert ez a fekete és sárgászöld szín kombináció nagyon illik hozzá. : D + ebből is látszik, hogy kezd felnőni Mrs. Coleman.
2014. április 17. 20:39
a legszebbek tényleg a nagyon szépek voltak, de szerintem Shailene Woodley ruhájával sem volt semmi baj :)Rihannának meg inkább egy videoklipbe illett az a ruha nem díjkiosztóra.. mert amúgy tényleg szép csak kicsit túl sokaz mutat vagy hogy is mondjam :/.. szerintem
2014. április 18. 11:36
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
A lányok/nők nagyon szépek!
Josh és Sam nagyon helyesek
Zac pedig ahhww
2014. április 18. 12:05
Szerintem Shailene ruhájával nincsen baj, ezen kívül a szép ruhák szépek, a nem szépek meg csak szokatlanok.
2014. április 18. 17:11
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Ez az elso ruha mustrás cikk amivel 100%-ig egyet értek.
2014. április 18. 17:19
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
Rihanna ruhája szerintem nem is olyan rossz , nekem tetszik amúgy meg Shailene-nek rossz a ruci de attól még nagyon szép
2014. április 18. 18:06
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
A jók, azok mesések (kivéve Drake Bell-t, aki nem nyerte el a tetszésemet) a rosszak pedig tényleg kivetnivalók!
2014. április 18. 18:13
|
|
Nócicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 219471 offline
|
Iggy Azalea ruhája borzasztó, de a Rihannáé szerintem teljesen oké, jól áll neki. Shailene Woodley-é annyira nem vészes, csak a szín és az anyag rossz. Zenadayaé viszont nem jön be.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: