Dalpremier: Lana Del Rey — West Coast
2014. április 14. 23:20
Volt idő mikor nagyon sokat hallgattam Lanat, viszont hosszútávon képtelen voltam elviselni a mélabúságával együtt. Rendben van,hogy ez a stílusa,viszont nem szeretek egy dal hallgatása közben unatkozni. Sajnos nálam nem talált be ezzel az új szerzeményével.
2014. április 15. 07:58
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
a dal az jó lett;tetszik de a klip nem jön be annyira.
2014. április 15. 13:42
|
|
LuLu2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 278 Csatolások: 2 Azonosító: 184890 offline
|
Ez egyáltalán az eredeti klip? Mert ugyanaz a képkocka ismétlődik. Szóval szerintem még nem ez az eredeti klip valószínűleg csak ízelítő belőle, ha mégsem akkor bocsi:D
2014. április 15. 14:57
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Idézet (holembo @ 2014.04.14. 16:43)
hát... lehet jobb lett volna, ha betartja azt amit ígért, hogy 1 albumot ad csak ki. Ez szerintem baromi unalmas, ráadásul, ugyanaz mint mindig, csak kicsit gyengusabb. Amit pár napja hallottam dalt, sokkal jobb pedig ezer éves Lana szám.
jah, hát a klip meg egy semmi
jah, hát a klip meg egy semmi
2014. április 15. 16:18
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Szeretem a számait, de ez most nem lett jó. Mindenki agyon dícséri, de szerintem unalmas lett, a vokálok is elég laposak. Video Games, National Anthem, Born To Die, Young And Beautiful... Ezekhez ez sehol nincs...
2014. április 15. 17:22
Eznem a hivatalos klipje. Ez Audio.
Én nagyon szeretem Lanat de nem őt hallgatom folyamatosan mert annyira sok unalmas és szomorú zenéje van... nem is nagyon van pörgős.
Én nagyon szeretem Lanat de nem őt hallgatom folyamatosan mert annyira sok unalmas és szomorú zenéje van... nem is nagyon van pörgős.
2014. április 16. 08:41
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Idézet (Violet Hepburn @ 2014.04.14. 18:23)
Úgy érted Queen. Ne erőltessük az angolt ha nem megy. 
Szerintem nem kellene elítélni valakit egy internetes gépelési hiba alapján, ami bárkivel bármikor előfordulhat. Szerintem tudja mit akart írni, de szimplán véletlenül elírta. Ez velem is megesik... Miért kell amúgyis megszólni valakit egy ilyen cikknél? Teljesen off, nem is értem hogy miért kell állandóan belekötni az emberekbe.
Amúgy a cikkről pedig, nekem tetszik a dal, ez olyan amit tőle el is képzeltem. A videóról pedig ha nem írja le minden második ember hogy csak előzetes, akkor is tudtunk volna rájönni az első fél percen belül...
2014. április 16. 11:37
|
|
dIAMOND fLOWERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 156417 offline
|
Nagyon tetszik a zene, Lana-nak csodálatos hangja van..<3
2014. április 16. 12:13
Hiába Audio,szerintem jó lenne klippnek is!
A szám pedig nagyon jó!
2014. április 16. 17:21
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Idézet (Vegas @ 2014.04.16. 08:41)
Szerintem nem kellene elítélni valakit egy internetes gépelési hiba alapján, ami bárkivel bármikor előfordulhat. Szerintem tudja mit akart írni, de szimplán véletlenül elírta. Ez velem is megesik... Miért kell amúgyis megszólni valakit egy ilyen cikknél? Teljesen off, nem is értem hogy miért kell állandóan belekötni az emberekbe.
Természetesen nem ítélem e miatt elnézést ha ez jött volna le. Lehet te nem érted ,hogy mit próbáltam írni.
A kérdésedre pedig 601 választ is tudnék írni olyan gyerekes dolgokkal kezdve mint a "mert jogom van hozzá..".
Egyébként meg jó ,hogy itt írsz nekem de pontosan azt teszed amiért kioktatsz engem. Off-ban írsz és elítélsz mert elmondom a véleményemet. Kicsit sem "érdekes" de tényleg.
2014. április 16. 20:55
|
|
Whittemore37_Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 138 Csatolások: 247 Azonosító: 223784 offline
|
Olyan jó szeretem a számait.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: