Jennette McCurdy végzett a Sam & Cattel
2014. április 13. 15:33
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Én nem sajnálom a sorozatot, ahogy előbb is írtam csak egy egy erőltetett show volt az egész, ahol csak a V, mint Viktória és az iCarly sikerét akarták "visszahozni".
2014. április 13. 15:49
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Jobb is ez így... Nem való már neki ez a gyerekes bugyutaság! Nagyon is bírom Jennette-t, de inkább valami jó kis filmben látnám viszont.
2014. április 13. 16:33
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Sokkal tehetségesebb attól,amit a Nickelodeon fel ajánl neki Ariana csak maradjon neki jól áll a gyerekes hülyéskedéd de neki már nem!
2014. április 13. 16:34
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
az öcsém már most szomorú,pedig imádja a Sam&Cat-et
Jenette-nek jól áll a barna
Jenette-nek jól áll a barna
2014. április 13. 16:36
"Egyes források szerint már csak 8 epizód maradt, viszont a sorozat két sztárja már aláírta az első évad kiterjesztését."
Már így is ki lett terjesztve az első évad, ezért lett 40 részes az eredetileg tervezett 20 helyett. Még egy második, vélhetően 20 részes évad volt tervezve, de abból már nem lesz semmi
Ari és Jennette összeveszése is ebből pattanhatott ki, hogy Ari több évadra szerződött volna le (pletykák szerint további 4(!!!) évadra), amiről Jennette hallani sem akart.
Már így is ki lett terjesztve az első évad, ezért lett 40 részes az eredetileg tervezett 20 helyett. Még egy második, vélhetően 20 részes évad volt tervezve, de abból már nem lesz semmi
Ari és Jennette összeveszése is ebből pattanhatott ki, hogy Ari több évadra szerződött volna le (pletykák szerint további 4(!!!) évadra), amiről Jennette hallani sem akart.
2014. április 13. 16:41
Jennette egyébként ezzel a hajszínváltással és több, Twitteren, Instagramon megosztott gondolatával is azt sugallja, hogy elkezdte új, Nickelodeon utáni életét (amit eredetileg már két, sőt, talán már négy évvel ezelőtt szeretett volna).
Szerintem nagyon jól áll neki a barna hajszín is, kicsit nőiesebb lett tőle
Szerintem nagyon jól áll neki a barna hajszín is, kicsit nőiesebb lett tőle
2014. április 13. 17:18
A cikk lényegéhez most nem fűznék semmit,inkább Jennette hajához szólnék hozzá.
Nekem baromira tetszik! Talán jobb,mint a szőke!
Nekem baromira tetszik! Talán jobb,mint a szőke!
2014. április 13. 17:26
Lilla06
úgy értettem, a cím kicsit túlzás volt,
én nagyon reménykedem benne, hogy Jennette visszatér a sorozathoz, szerintem nagyon jó sorozat, a nézettsége is kitűnő volt, a Nick legjobb sorozata (a jelenleg műsoron lévők közül) az iCarly & V, mint Viktória is jó volt, de a Sam & Cat is nagyon jó, az előző 2 végét is alig tudtam feldolgozni, de hogy ez is véget érjen már nem :/
remélem folytatják, legalább 1évaddal
úgy értettem, a cím kicsit túlzás volt,
én nagyon reménykedem benne, hogy Jennette visszatér a sorozathoz, szerintem nagyon jó sorozat, a nézettsége is kitűnő volt, a Nick legjobb sorozata (a jelenleg műsoron lévők közül) az iCarly & V, mint Viktória is jó volt, de a Sam & Cat is nagyon jó, az előző 2 végét is alig tudtam feldolgozni, de hogy ez is véget érjen már nem :/
remélem folytatják, legalább 1évaddal
2014. április 13. 17:47
Teljesen megértem őt, ideje volt kiszállnia, nem neki való már ez a kis "cuki hülyéskedés", hogy úgy mondjam. A haja talán azért furcsa, mert annyi évig szőkén láttuk, most meg hirtelen bumm. Egyébként jól áll neki.
2014. április 13. 17:54
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Csak azért mert befestette a haját ,már rögtön ki is szállt? Emberek, szerződése van. Ez nem ilyen egyszerű ahogy ezt a drága Jenetteke gondolja. Vagy ha még is akkor jó kis pert akaszthatnak a nyakába. Ez a csaj tipikus szőke lány.
2014. április 13. 17:59
Sosem kedveltem ezt a lányt, és színésznőként sem tartottam sokra, de elnézve a Sam&Cat pilotját, nem nehéz megérteni, miért akar kiszállni a sorozatból lassacskán. Azzal meg, hogy befestette a haját, nem hiszem, hogy mindenképpen arra kéne következtetnünk, hogy máris otthagyta a Nickelodeont...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: