Úgy látszik, hogy a ceremónia, ami Franciaországban kerül megrendezésre, csak utánpótlás lesz, hiszen Kim és Kanye korábban mondják ki a boldogító igent.
A teljes cikkhez kattints ide!
Titkos esküvőt tervez Kim és Kanye
2014. április 13. 11:33
|
|
Beautystar18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 223056 offline
|
OMG!!! Ha annyira titkos akkor mért tudja az egész világ???
2014. április 13. 12:01
|
|
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline
|
húú DE IZGALMAS!!
2014. április 13. 12:10
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Soha sem értettem: Miért kell ekkora cirkuszt csinálni egy esküvőből? Komolyan, ennek a nőnek az a passziója, hogy két kézzel szórja a pénzt. Értem én, hogy ő celeb, meg a hatalmas p*csájának jár az a temérdek luxus, de könyörgöm! Egy esküvő árát egy teljesen átlagos ember meg sem keresi! Másokat kiraknak az utcára, mert nem bírják fizetni a számlákat, de ez a felfújt s*ggű r*bi megérdemli, hogy kacsalábonforgó palotában éljen, plusz olyan drága esküvőt szervezzen amilyet ember még nem pipált soha. Inkább menjen el dolgozni és akkor villogjon, ha két kezi munkájával kereste meg azt a lóvét, amit erre a flancos sz*rra költ. Undorító amit művelnek, és igen, ha valami titkos miért tud róla a fél világ? Attól, hogy überdrága esküvőt szerveznek, még nem jelenti azt, hogy olyan hatalmas láv dúl köztük. Sőt általában ezek azok a párok, akik kívülről ezt mutatják, de a szerelmük rohad belülről.
2014. április 13. 12:45
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.04.13. 12:10)
Soha sem értettem: Miért kell ekkora cirkuszt csinálni egy esküvőből? Komolyan, ennek a nőnek az a passziója, hogy két kézzel szórja a pénzt. Értem én, hogy ő celeb, meg a hatalmas p*csájának jár az a temérdek luxus, de könyörgöm! Egy esküvő árát egy teljesen átlagos ember meg sem keresi! Másokat kiraknak az utcára, mert nem bírják fizetni a számlákat, de ez a felfújt s*ggű r*bi megérdemli, hogy kacsalábonforgó palotában éljen, plusz olyan drága esküvőt szervezzen amilyet ember még nem pipált soha. Inkább menjen el dolgozni és akkor villogjon, ha két kezi munkájával kereste meg azt a lóvét, amit erre a flancos sz*rra költ. Undorító amit művelnek, és igen, ha valami titkos miért tud róla a fél világ? Attól, hogy überdrága esküvőt szerveznek, még nem jelenti azt, hogy olyan hatalmas láv dúl köztük. Sőt általában ezek azok a párok, akik kívülről ezt mutatják, de a szerelmük rohad belülről.
Ó, Istenem, ez a tipikus dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás. Csak mert a minimálbéresek szerte a világon nem tudják megengedni a különböző dolgokat, akkor mindenki, akinek már van pénze, bújjon a föld alá, vagy hogyan képzeled ezt el? Egy esküvő igenis nagy ünnep, tök mindegy, Kim Kardashianról vagy a mucsaröcsögei Tóthékról beszélünk. Ha ő ilyen kereket közt akarja megülni, hogy hozzámegy élete szerelméhez, és ezt meg is teheti, hát tegye. Az utolsó mondatod meg egy f*szság, már ne is haragudj. Személyes példaként fölhozom magamat: nekem is több misibe került az esküvőm - mondjuk Kiméhez képest elég csövi lehetett, elismerem -, de mégsem rohad a szerelmünk sehogyan sem, sőt. Ezt most nem nagyzolás miatt, de nehogy már ki legyen jelentve, hogy akinek szíve vágya egy szép, netalántán luxus esküvő, az már nem is szerelmes meg csak a flanc érdekli. Ez nem valami felvilágosult és modern gondolkodásmód, már elnézésedet kérem, mert nem bántani szeretnélek, csak ostoba sztereotípiákban gondolkozol.
Cikkhez hozzászólva (merthogy ez lenne a lényeg
2014. április 13. 13:29
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ez a 2 gyökér még nem házasodott össze? Mondjuk megérdemlik is egymást.
2014. április 13. 13:39
Szerintem mindaketten a hírességek legajját alkotják,tényleg csoda,hogy még nem házasodtak össze…
2014. április 13. 13:56
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Ha titkos esküvőt akarnak az nem kéne titokban tartani?
2014. április 13. 14:07
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Örülök, hogy az elsőt ennek ellenére nem verik nagy dobra!
2014. április 13. 14:19
ha már tud róla a sajtó akkor nem titkos hanem figyelem szükséges
2014. április 13. 15:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Diary @ 2014.04.13. 12:45)
Ó, Istenem, ez a tipikus dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás. Csak mert a minimálbéresek szerte a világon nem tudják megengedni a különböző dolgokat, akkor mindenki, akinek már van pénze, bújjon a föld alá, vagy hogyan képzeled ezt el? Egy esküvő igenis nagy ünnep, tök mindegy, Kim Kardashianról vagy a mucsaröcsögei Tóthékról beszélünk. Ha ő ilyen kereket közt akarja megülni, hogy hozzámegy élete szerelméhez, és ezt meg is teheti, hát tegye. Az utolsó mondatod meg egy f*szság, már ne is haragudj. Személyes példaként fölhozom magamat: nekem is több misibe került az esküvőm - mondjuk Kiméhez képest elég csövi lehetett, elismerem -, de mégsem rohad a szerelmünk sehogyan sem, sőt. Ezt most nem nagyzolás miatt, de nehogy már ki legyen jelentve, hogy akinek szíve vágya egy szép, netalántán luxus esküvő, az már nem is szerelmes meg csak a flanc érdekli. Ez nem valami felvilágosult és modern gondolkodásmód, már elnézésedet kérem, mert nem bántani szeretnélek, csak ostoba sztereotípiákban gondolkozol.
): annyira nem lehet titkos, ha már mi, magyarok is olvashatjuk.
Biztos szép esküvő lesz, már amilyennek őket "ismerem".
Egyáltalán nem az irigység beszél belőlem, még mielőtt félreérted, szimplán nekem csak ez a véleményem. Gondolom, lemaradtál anno Kardashian kiasszony több millió dolláros extraüberburzsuj esküvőjéről ami által hónapokig cikkeztek róla anno. Ne haragudj meg, ha sztereotípiában gondolok, de ez a nő nem is más, mint csak egy üres fejű magamutogatós ostoba liba. Talán amiatt is kapok hányingert, hogy médiacirksut csinált a Krisszel való mennyegzőjéből, aztán eljött a hetvenkét nap (talán) és valami oknál fogva beadták a válókeresetet. Na, azt ne mond, hogy ez nem a hírverésért volt, mert akkor nagyon butácska lehetsz! Ha valaki szeret valakit, akkor nem válik el tőle pár hónap elteltével. Elvégre a házassági eskünek addig kell tartania, amíg a halál el nem választ, nem? Lehet, hogy emiatt is nem tudom komolyan venni ezt a két feltűnési viszketettségben szenvedő képződményt. Viszont szókiforgatásból és szövegértelmezésből csillagos ötöst neked!
A stílusodból meg visszavehetnél egy kicsit, mert tudtommal, egyszer sem írtam neked úgy, ahogyan te most tetted! Ha már felnőtt nő vagy (állításod szerint), akkor kérlek add meg a tiszteletet még akkor is, ha nem értünk egyet!
2014. április 14. 08:39
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
Beylával értek egyet, már az első házasságánál is ezt csinálták, nagy dobra verték, szerintem akkor is a tv csatorna fizette nekik az esküvőt, csakhogy közvetíthessék. Aztán meg nem sokra rá elváltak. Szerintem most is ez lesz. Ez a nő nem marad meg senki mellett hosszabb ideig. Majd jól legombolja pénzzel "Mr. Westet", aztán mehet ő is a levesbe, mint mindenki más.
2014. április 14. 15:57
|
|
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline
|
De ez nem is titkos
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: