Josh Duhamel szóvá tette, hogy fél Los Angelesben felnevelni kisfiát, mivel szerinte nem tanulna hasznos dolgokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Josh Duhamel fél Los Angelesben felnevelni fiát
2014. április 12. 10:46
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Joshnak igaza van.!
Nagyon jó apa, és ez példaértékű a sztárok világában;)
2014. április 12. 11:29
|
|
ildikocskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 286 Csatolások: 43 Azonosító: 158246 offline
|
Joshon látszik,hogy szereti a gyermekét és tényleg példát lehetne venni róla,mint apa!
2014. április 12. 11:30
Josh nagyon jó apuka ezek szerint, és az a hely nem is gyereknevlésre való, bá én mindig úgy képzeltem el h ott fogok élni
2014. április 12. 16:09
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26336 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Iaza van. De tenni is kellene ellenne nem csak mondani. Félreértés ne essék én nagyon is szeretem Josht és tisztelem őt, de ha nem akarja LA-ben nevelni a fiát, akkor el kell onnan cuccolni, és probléma megoldva. Remélem, hogy jó döntést hozz majd akármi is legyen az.
2014. április 12. 16:32
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Milyen cuki kisfia van
Szerintem is igaza van, de remélem ez nem csak egy röpke gondolat volt.
Szerintem is igaza van, de remélem ez nem csak egy röpke gondolat volt.
2014. április 12. 17:12
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Szerintem meg a leggettósabb, leggázabb területen is lehet tisztességes ember nevelni a gyerekből. Persze, ha el akar költözni, szíve joga, csak annyira bírom, mikor közveszélyes bűnözők szülei mondogatják, hogy a rossz társaság meg az iskola... Ha úgy neveli a gyerekét, hogy ne kerüljön börtönbe, akkor nem fog, még ha az összes haverját lesittelték is.
2014. április 13. 10:53
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Josh remek apa, árad belőle a kisfia iránti szeretet. Nagyon örülök hogy tekintettel van a gyermek jövőjére, biztosan a megfelelő nevelést fogja kapni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: