Nemrég behívták egy meghallgatásra a brazil szupermodellt a 42 milliós keresete miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Forbes miatt került pácba Gisele Bündchen
2014. április 11. 22:38
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem egy szépség ezen a képen. A fejével nem keresne milliókat. Ennyit a Forbes magazinról. Amennyiben egy híresség nem teszi nyilvánossá bevételeit, minden csak spekuláció(miért is tenné?). Sosem tartottam sokra ezt a vagyont összesítő magazint, drága és még csak nem is tényszerű.
2014. április 12. 08:37
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Egy év alatt 7 millió dollár?!, az is rengeteg. Viszont az pofátlanság, hogy a média a zsebükben turkál. Biztosan sokan kíváncsiak, hogy mennyit keresnek a modellek, de azt már tudjuk, hogy Giselle jó sokat.
2014. április 12. 10:51
Szerintem Gisele gyönyörű. És az alakja is remek. Ezért ennyi a fizetése. A média meg megint pofátlan, mint mindig.
2014. április 12. 16:28
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Ez sem kevés...
Egyáltalán nem.
2014. április 12. 17:04
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440609 Azonosító: 180890 online
|
Én alapból utálom a Forbest: 1 - mert drága, 2 - semmi valóságalapja nincs annak amit írnak. Amúgy sem értem mindek turkálni más pénztárcájában, most nem mindegy mennyit keres az adott személy?
2014. április 12. 17:14
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Idézet (Noni00 @ 2014.04.12. 11:32)
komolyan mosgtk i is ő
Ez a kérdés komoly?
1 felhasználónak tetszik:
idone
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.