Paul Walker előtt tisztelegnek az MTV díjátadóján
2014. április 11. 20:54
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Ez nagyon szép dolog tőlük
Paul Walker
2014. április 11. 21:00
|
Baltazar666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 220190 offline
|
Ez megtiszteltetés az MTV részéről.
2014. április 11. 21:02
az MTV szokott ilyen úgymond kedves dolgokat csinálni és tisztelem őket ezért mert emlékszem amikor hirtelen megláttam a cikket csak valami figyelemfelketőszövegnek hittem, nem igazságnak hisz fiatal és boldog és igazi példakép volt nekem Paul, és ez nagyon szép től
2014. április 11. 21:58
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Remélem a díjat is megnyerik! Reggel 9 volt amikor csipogott a telóm hogy írtak a facebookon, egy ismerősöm volt. "Paul Walker meghalt ne b#zd már" Köpni nyelni nem tudtam :/ Mindig együtt nevettem Paul-al a filmejében, most viszont ha meglátok egy olyan jelenetet nem igazán megy. Remélem méltó befejezése lesz a karrierjének a F&F7!
2014. április 12. 08:58
|
|
katucikababucika0305új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.18. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 221379 offline
|
Nagyon rendesek R.I.P Paul
2014. április 12. 12:30
hihetetlen, hogy tavaly novemberben volt :'( olyan mintha tegnap lett volna mikor megláttam fb-on a szörnyű hírt :'(
2014. április 14. 08:22
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ez egy nagyon szép gesztus, és ami azt illeti, úgymond kötelező is. Bármilyen nehéz is róla beszélni, muszáj, mert egy ilyen emberre emlékezni kell mindig. Én azért azt kívánom, bárcsak ne csak az emlékeinkben élne...
1 felhasználónak tetszik:
goldman
2014. április 14. 08:34
PINKGIRL11 bárcsak túlélte volna Paul, én nagyon szép dolognak tartom, de egy kicsit félek is mert nem akárki volt ő, és megint mindnkit megvisel kicsit
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.