A Divergent-trilógia utolsó része is két mozifilmben érkezik
2014. április 12. 19:10
|
|
L.Juditúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 177015 offline
|
Nagyon örülök ennek a hírnek, hiszen ez csak azt bizonyítja, hogy a könyv harmadik, és egyben befejező részét a lehető legrészletesebben szeretnék mozivászonra vinni. Én a Hajnalhasadás 1-2-vel is tökéletesen meg voltam elégedve. Bill Condon hatalmasat alkotott, imádtam. <3 :-)
2014. április 14. 12:12
|
Linda Woodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 224223 offline
|
Ilyen nincs bakker szóval hogy eddig húzzanak egy filmet csak a rohadt bevétel miatt. Pont azért húz fel mert imádom a filmet és a könyvet is, és borzasztó, hogy a haszon érdekében addig addig kell mindent faszt húzni ameddig csak lehet (Y)
2014. április 17. 20:19
Nos, ez minden bizonnyal a bevétel szempontjából előnyös. Mivel sikeresen belerohantam egy spoilerba, tudom, hogy mi fog történni a könyv végén, ami igazán vegyes érzelmekkel tölt el, az viszont biztos, hogy fejbe ütném egy serpenyővel az írónőt. Két résszel nagyobb bevétele lesz a filmnek, mi egy évvel tovább élvezhetjük, de az is lehet, hogy túlságosan unalmassá válik. Mindenesetre kíváncsian várom már.
2014. április 19. 22:18
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Istenem lenne már '17!!!
Alig várom!!!:$$$<3 <3 *-*
Alig várom!!!:$$$<3 <3 *-*
2014. április 20. 20:09
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Alig várom. Valami fantasztikus ez a film
2014. május 03. 11:28
|
|
Hannacska1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.25. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 194655 offline
|
De várom már *-*
)<3
2014. július 05. 10:25
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Várooom
2014. július 05. 10:41
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Ebben is csak a pénzt látják...
Már lassan mindennel ez lesz. Minél több rész, annál több bevitel a mozikból és a dvdkből.
Most tartok a második könyvnél, így a sztori vége még nem ismert számomra, de sejtéseim vannak. Az első filmet pedig addig nem tervezem megnézni, míg a könyveket nem olvastam el, mert van egy képem a szereplőkről, aztán lehet, hogy a film megváltoztatná azt.
Na,megint sikeresen elkanyarodtam a témától.
Már lassan mindennel ez lesz. Minél több rész, annál több bevitel a mozikból és a dvdkből.
Most tartok a második könyvnél, így a sztori vége még nem ismert számomra, de sejtéseim vannak. Az első filmet pedig addig nem tervezem megnézni, míg a könyveket nem olvastam el, mert van egy képem a szereplőkről, aztán lehet, hogy a film megváltoztatná azt.
Na,megint sikeresen elkanyarodtam a témától.
2014. augusztus 04. 16:38
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Alig várom!
2014. december 29. 12:13
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
mert amióta a HP-al ez volt muszály minden film utolsó részének két része legyen. elengedhetetlen. -.-
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: