Ma jelent meg a Nightwish együttes frontemberének, dalszerzőjének és egyben billentyűsének első szólóalbuma, amelyről egy újabb dal hallgatható meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Tuomas Holopainen — The Last Sled
2014. április 11. 14:58
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2014. április 11. 15:53
gyönyörű és fantasztikus zene lett, akárcsak a másik
azonnal letöltöm az albumot és meghallgatom a többit is
Grat Toumas-nak.
2014. április 11. 16:13
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
már épp kérdezni akartam, hogy ezt is Johanna énekli-e. hát, Tuomas, óriási grat a lemezhez is, de a csajodhoz is. így még nem hallottam énekelni, csak olyan kis izé hangon, amilyenen a másik számot énekli. de... rohadt jó a csaj.
2014. április 11. 18:08
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Nagyon tetszik!
2014. április 13. 11:39
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
zseniális lett, de valami nagggyon durván, minden, és azért felismerhető, hogy Tuomas
mert hasonlít a zene a Nghtwish-éra <3 visszaszámoltam a napokat, hogy megjelenjen az album, komolyan ilyen boldog embert még nem láttatok, mint én
2014. április 19. 13:46
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
Na igen. Erre mondom, hogy ízig-vérig tehetség. Emberileg nulla, de a tehetsége az mindenkinél nagyobb. Mr. Holopainen ismét remek munkát végzett..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: